Melyik a legjobb weboldal építő WordPress bővítmény? Az Elementor

Melyik a legjobb weboldal építő (page builder)? - Az Elementor

Nem kertelek, bár igazából ahogy a cikk címéből is már kiderülhetett én a ma elérhető WordPress page builderek között az Elementort tartom a legjobb oldal építőnek.

Ebben a cikkben pedig azt is részletesen kivesézem neked, hogy miért.

De először is tisztázzunk két alapvető fogalmat!

Tájékoztatás: A cikkben elhelyezett linkek bizonyos esetekben affiliate linkek, ami azt jelenti, hogy ha az itt szereplő linken keresztül nyitod meg a termék weboldalát, és onnan megvásárolod, akkor azért én valamennyi jutalékot kapok. Ezzel neked egy fillérrel sem kerül többe a termék. Ha tetszik valamelyik termék, és szívesen támogatod a munkámat, akkor az adott weboldalt az itteni affiliate linkekről megnyitva vásárold meg a terméket. Ha nem értesz egyet ezzel az üzletpolitikával, akkor csak Google-zz rá az adott termékre, és vásárold meg onnan 🙂 No, de most már tényleg jöjjenek azok a fogalmak!

Mi az a weboldal építő (page builder)?

A weboldal építő / oldal építő, vagy angolul page builder egy olyan eszköz (jellemzően bővítmény, de némely esetben lehet sablon is), amely lehetővé teszi, hogy a WordPress weboldalakat vizuálisan szerkeszthessük, anélkül hogy kódot kellene írnunk. Ráadásul tehetjük mindezt úgy, hogy abszolút személyre szabott, egyedi megjelenésű oldalakat hozhatunk létre. Szemben a régi típusú sablonokkal. Erről itt írtam már korábban.

Ezek a bővítmények megkönnyítik az oldalak tervezését és szerkesztését azáltal, hogy egyszerűen húzható és dobható (drag & drop) modulokat (widgeteket) kínálnak, amelyekből összeállíthatjuk az oldalak különböző részeit.

Egy page builderrel dolgozva az oldalakat azonnal megtekinthetjük a szerkesztői felületen, így könnyen láthatjuk, hogyan fog kinézni az oldal, mielőtt publikáljuk azt. Ezenkívül a page builder-ek gyakran tartalmaznak előre elkészített sablonokat és stílusokat, amelyeket felhasználhatunk az oldalunk testreszabásához.

Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően óriási segítséget nyújtanak landing oldal (landing page) készítés során is.

Kiegészítés

Landing page / Landing oldal jelentése: A landing page (magyarul landoló oldal) a weboldal egy olyan specifikus aloldala, amelynek egyetlen konkrét célja van (például értékesítés vagy feliratkoztatás), és az oldal minden egyes eleme ezt az egyetlen konkrét célt szolgálja. Ennek köszönhetően ezeknek az oldalak lényegesen magasabb hatékonysággal tudnak működni, mint egy átlagos weboldal. A landingoldalakról bővebben olvashatsz itt.

A page builderek számos előnnyel járnak, és a WordPress gyakori használatával egyre inkább elterjedtek.

Mi az Elementor?

Az Elementor egy nagyon népszerű WordPress oldal építő, amelyet milliók használnak világszerte. Az Elementor az elmúlt években népszerűvé vált a felhasználóbarát kezelőfelületével, kiterjedt szolgáltatásaival és a könnyen használható szerkesztőjével, így méltán vívta ki magának „a legjobb weboldal építő” avagy „legjobb WordPress page builder” címet.

Az alábbiakban összegyűjtöttem azokat az okokat, amiért én az Elementort tartom a legjobb WordPress page buildernek ma.

Elementor Pro

Az Elementornak van egy ingyenes változata is, amely lényegesen szegényesebb funkciókkal bír, mint a nagy tesója. Fontos megjegyezni, hogy a cikkben a fizetős változatról beszélek, az Elementor Pro-ról. Mint minden marketing eszköznél, az Elementor esetében is a fizetős csomaggal tudod kiaknázni teljesen a benne rejlő lehetőségeket. Az ingyenes verzió ide édes kevés.

Miért egy nagyon jó page builder WordPress bővítmény az Elementor?

Könnyen kezelhető kezelőfelület

Az Elementor felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén és gyorsan tudod szerkeszteni az oldaladat.

A kezelőfelület számos testreszabási lehetőséget kínál, beleértve a megjelenési beállításokat, a menüket és a widgeteket. Csak erről egy külön blog bejegyzést lehetne írni. Bár igazából többet is. De majd bekerül a kurzus anyagába 🙂

Az intuitív kezelőfelület segítségével egyszerűen tudsz hozzáadni és eltávolítani weboldal elemeket, és gyorsan tudod módosítani az oldal tartalmát, bármiféle kódolási tudás, vagy a webfejlesztőd segítségül hívása nélkül.

Előre elkészített és saját készítésű sablonok

Az Elementor page builder számos testreszabható, előre elkészített sablonnal rendelkezik, amelyekkel gyorsabban tudsz létrehozni látványos oldalakat. Ezek kiváló segítséget nyújtanak neked egy-egy villám kampány esetén.

Az előre elkészített sablonok természetesen ugyanúgy testreszabhatóak. Ezáltal megmaradhatsz az egyedi megjelenésnél úgy, hogy közben gyorsabb tudsz lenni.

Az előre elkészített sablonok között találhatók egyoldalas és többoldalas sablonok, illetőleg üzleti és a blog sablonok, továbbá fejléc és lábléc sablonok is. Gondoltak ők mindenre 🙂

Ezen kívül pedig lehetőséged van saját sablonokat létrehozni, amelyekkel úgyszintén meg tudod gyorsítani a munkát azáltal, hogy a weboldalon többször szereplő elemeket (vagy akár komplett szekciókat) nem kell újra és újra a nulláról felépíteni, vagy akár ha több helyen kell módosítást végezni a honlapon, akkor elegendő csak az adott sablonban egyetlen helyen megtenni.

Testre szabható widgetek

Az Elementor WordPress page builder közel 60+ testreszabható widgetet (előre definiált oldal elemet) kínál (plusz a további alap 20 WordPress-es widget), amelyekkel könnyedén kedvedre alakíthatod az oldalak tartalmát.

Ezek a widgetek olyan elemek, mint például szöveg, címsor, kép, kép+címsor+leírás doboz, gomb, legördülő és harmonika típusú elem (ami például GYIK-hez kiválóan alkalmazható), ügyfélvélemények, különféle lapozók, galériák, social média widgetek, progress bar (erre én nem tudok jó magyar szót, de a Google fordítója azt javasolja, hogy fejlődésmutató), figyelmeztető doboz, stb… A lista majdhogynem végtelen… na jó, megáll – jelenleg – 86 elemnél, amelyek jelenleg a következők:

Elementor elemek (widgetek) - Oldal
Elementor elemek (widgetek) - Bejegyzés
Elementor elemek (widgetek) - Bejegyzés
Elementor elemek (widgetek) - Általános
Elementor elemek (widgetek) - Pro

De lehet, hogy mire ezt a cikket olvasod, addigra még több elemmel bővül az Elementor widget repertoára.

Reszponzív design

Az Elementor weboldal építő bővítmény lehetővé teszi, hogy mobilbarát weboldalt hozz létre. A sablonok és widgetek reszponzív módon vannak kialakítva, így a weboldal jól néz ki az összes eszközön. Ez lehetővé teszi, hogy a látogatók könnyen böngésszenek az oldalon a különböző eszközökön, anélkül hogy elveszítenék az oldal funkcionalitását.

Integrációk hada

Az Elementor kész, pár kattintásos integrációval rendelkezik számos fontos funkcióhoz és szolgáltatáshoz, amelyek lehetővé teszik, hogy még hatékonyabbá tedd a weboldaladat.

Például könnyedén integrálható a következő rendszerekkel: Google térkép, Google reCaptcha, MailerLite, és még a Stripe-pal is 😱

Ezek az integrációk rengeteg időt spórolnak meg neked, és nekik köszönhetően sokszor még a webesedet sem kell segítségül hívnod, ha valamit meg szeretnél csinálni a weboldaladon ezen szolgáltatásokkal kapcsolatban.

SEO barát oldal kódolás

Az Elementor SEO barát oldalakat készít, amelyek könnyen megtalálhatóak a keresőmotorokban. Az oldalak kódja tiszta és optimalizált, ami lehetővé teszi, hogy a Google (és más keresőmotorok) könnyedén bejárhassák az oldalt, ezzel is növelve az esélyét, hogy oldalad előre kerül a Google találati listáján.

(De erről csak ilyen kis röviden, mert azért tudd, hogy az igazi eredményekhez ennél jóval több munkát kell belerakni a keresőoptimalizálásba. De persze, ezek a funkciók is kellenek. De ez még csak az alap.)

Nagy teljesítmény, jó sebesség

Elementoréknál egyértelműen állíthatom, hogy nagyon odafigyelnek a weboldalak teljesítményére és sebességére. Folyamatosan jönnek az újabb és újabb megoldásokkal, amelyeknek köszönhetően már nagyon szép – sőt, némely honlapok esetében tökéletes – eredményeket lehet elérni oldalbetöltési sebesség tekintetében. Így pedig a látogatód nem fogják elhagyni a weboldaladat az oldalak lassú betöltése miatt.

Élő előnézet

Az Elementor honlap építő lehetővé teszi, hogy élő előnézetet kapj az oldaladról, amikor módosításokat hajtasz végre. Ez nagyon hasznos funkció, mert így azonnal láthatod, hogyan néz ki az oldalad az eszközölt változtatásokkal, ezáltal gyorsan és hatékonyan tudod szerkeszteni weboldaladat.

Bár ezt a funkciót ma már minden valamire való page builder tudja. (Amelyik nem, azt hagyd is a fenébe.) 

Részletes dokumentáció és támogatás

Az Elementor részletes dokumentációval és támogatással rendelkezik , amelynek köszönhetően gyorsan rá tudsz akadni egy-egy kérdéses rész megoldására.

Az Elementor weboldalán találhatók útmutatók, videók és egy GYIK rész is.

Ezen kívül pedig az Elementor ügyfélszolgálata is készen áll arra, hogy bármilyen kérdésre és problémára készségesen válaszoljon neked.

Folyamatos frissítések és fejlesztések

Az Elementor folyamatosan frissül és fejlesztéseken megy át, amelyek révén az Elementorral készült weboldalak egyre jobbá és hatékonyabbá válnak.

Az új frissítések és funkciók javítják az oldalak teljesítményét és funkcionalitását, és lehetővé teszik, még többet és többet tudj kihozni az Elementorból, és így a honlapodból.

Az Elementor fejlesztői rendszeresen frissítik a szoftvert és figyelnek az ügyfél visszajelzésekre is.

Miért jobb az Elementor, mint más oldal építő bővítmények?

Önmagában az, hogy az Elementor magasan a legnépszerűbb oldalépítő elég sok mindent elárul. Íme az Elementor népszerűsége más oldalépítőkhöz képest:

A Világ szerint az Elementor a legjobb oldal építő

Egyszerre csak 5 kifejezést lehet elemeztetni a Google Trends-dzel. Az Oxygen page builder kimaradt, úgyhogy őt külön elemeztettem csak az Elementor és Divi társaságában:

Az Elementor lekörözi a Divi és az Oxygen page buildert

Fun fact

Egyébként eláruljam, miért kellett a “wordpress” kifejezést bebiggyeztenem a keresések után? 🙂 Az „Oxygen” esetében még csak-csak érthető lenne a dolog, hiszen rengeteg nem weboldallal kapcsolatos tartalom és téma van az „oxigén” témában (itt annak a kiugrásnak nem néztem utána):

Oxygen page builder

Na de az Avadánál volt 2023. február közepén egy gigantikus kiugrás, amit először nagyon nem értettem:

Avada vs. Avada kedavra

Aztán kicsit utána jártam a dolgoknak, és kiderült, hogy 2023. február 7-én debütált a Hogwarts Legacy elnevezésű Harry Potteres számítógépes játék, és emiatt boldog boldogtalan arra keresett rá, hogy hogyan lehet megtanulni ebben a játékban az avada kedavra varázslatot 🤣

Noh, hát ezért nem mindegy, hogy hogyan is végez ember kutatást 😀

Most pedig vegyük részletesen sorra az Elementor utáni legismertebb, legnépszerűbb WordPress page buildereket. Melyiket miért pipálja le az Elementor, vagy épp miben jobb, mint az Elementor?

WPBakery

A WPBakery (korábban Visual Composer) néven volt ismert, és szintén nagyon népszerű WordPress oldalépítő. Azonban az Elementor sokkal könnyebben kezelhető és testreszabhatóbb, mint a WPBakery. Ezt tapasztalatból is mondom. Az Elementor 60+ widgettel rendelkezik, a WPBakery csak 50+ mennyiséggel. Mindkettő rengeteg sablont kínál fel. És ugyan a WPBakery oldal elemei között akad egy-kettő, ami nincs meg alapból az Elementorban, de ezek közül egyik sem egy gyakran használt, nélkülözhetetlen elem (pl. torta diagram). Összességében szerintem sokkal egyszerűbb a kezelőfelülete, könnyebb a kezelése. Az én régebben Avadás, majd később Divis szemem legalábbis pikk-pakk átállt az Elementor „gondolkodására”, felépítésére. WPBakery-vel ezt nem tudtam megtenni. De már csak ránézésre is kevesebb lehetőséggel bír, mint az Elementor.

Beaver Builder

A Beaver Builder szintén népszerű WordPress page builder, de az Elementorral összehasonlítva korlátozottabb lehetőségeket kínál. Lényegesen kisebb számú widget gyűjteménnyel rendelkezik, mint az Elementor – én mindössze csak 33-t számoltam össze –, ami valljuk be, elég kevés ahhoz, hogy teljesen szabad kezet tudjon kapni az ember. A pozitívuma, hogy aki szeretné, az mindenféle telepítés nélkül kipróbálhatja egy demo oldalon, hogyan is működik ez az oldal építő.

Avada

Összehasonlítva az eddig tárgyalt egyéb WordPress-es page builderekkel, az Avada messze nagyobb népszerűségnek örvendett, mondhatni piacvezető volt egészen 2016-ig (aztán a Divi vette át a vezetést, róla is beszélni fogunk rövidesen). Igazából az eddigiekkel szemben még mind a mai napig vezető szerepet foglal el. Mindezzel együtt… nincs mit szépíteni, az Elementor sokkal rugalmasabb. Sokkal több funkció, beállítási lehetőség, integráció, és úgy globalban minden van benne. Ráadásul az Avada újabb fajta szerkesztője nekem már szintén nem állt kézre. Az Avada egy rég letűnt kor nagy szelleme…

Oxygen

Ebben a listában ez a page builder első, amely mellett semmiképp nem mennék el szó nélkül. Vitathatatlan előnye, hogy az összes page builder közül ez az oldal építő bővítmény teljesít a legjobban betöltési sebesség tekintetében. Bár ezt nem személyes tapasztalat alapján írom, de több teszt, blog cikk és videó is erről számol be.

Az Oxygen nagyon nagy hangsúlyt helyez a fejlesztői eszközökre és a teljes testreszabhatóságra. És így válik a másik előnye egyben a hátrányává is sajnos. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a kezdő felhasználók számára sokkal nehezebb használni az Oxygent, mint az Elementort. Az Elementor gyorsabban és egyszerűbben kezelhető. Ezt írják mások is, és őszintén szólva ezt én magam is tapasztaltam.

Ugyanakkor fejlesztői oldalról viszont sokkal nagyobb szabadságot enged, és könnyebb vele megoldani bizonyos feladatokat, mint Elementorral.

Egy időben igencsak kacérkodtam a gondolattal, hogy egy az egyben áttérek Oxygénre, de végül is a következő okok miatt maradtam (még?) az Elementornál:

 • Ha az ügyfeleim szeretnének valami kisebb dolgot módosítani az oldalukon, akkor Elementorral sokkal könnyebben meg fogják tudni tenni, mint Oxygénnel.
 • Ha bármikor is elválnának útjaink ügyfeleimmel, akkor sokkal könnyebben találnak olyan weboldal kivitelezőt, aki tudja kezelni az aktuális weboldalukat, és nem kell megint egy tök újat tök nulláról felépíttetniük és kifizetniük.
 • Az Elementor még mindig bőven a piacvezető WordPress oldal építő bővítmény, ezért ehhez van a legtöbb támogatás, nézve akár az extra bővítményeket, oktató anyagokat, tutorialokat, stb.
 • Az Elementornak jöttek ki olyan frissítései, amelyeknek köszönhetően lényegesen jobb weboldal sebességeket érnek el már az Elementoros oldalak, mint régebben. Innentől kezdve már nem biztos, hogy annyival jobban teljesítene az Oxygen e tekintetben, de igazán friss mérési eredményeket nem találtam.
 • És bevallom őszintén, azért az is benne volt a pakliban, hogy eleinte biztosan lassabban menne a weboldalkészítés, hiszen meg kell tanuljak egy új felületet 😅

Az Oxygen tehát jó page builder abban az esetben, ha:

 • a weboldalt csak egy legalább HTML-ben és CSS-ben is jártas (vagy ennél magasabb programozási képzettséggel rendelkező) ember fogja kezelni, és
 • a weboldal tulajdonosa megelégszik az Oxygen-ben található widgetek nyújtotta lehetőségekkel, esetleg
 • extrém mód kiemelten fontos a sebesség

Ha azonban egy laikus kezébe kerül, és/vagy el lehet engedni, hogy a leglegleggyorsabb oldalépítőt használja az ember és/vagy nem elegendőek az Oxygén nyújtotta widgetek lehetőségei akkor célszerűbb megmaradni az Elementornál.

Divi

Végül de egyáltalán nem utolsó sorban a jó öreg Divi…

A Divi a legközelebbi versenytársa az Elementor-nak, és nagyon népszerű a WordPress felhasználók között. Az Elementor 2018-ban lekörözte az Avadát, de a Divit csak 2019-ben tudta. Addig a Divi piacvezető volt a WordPress page builderek területén.

A Divi oldal építője – konkrétan a szerkesztő felületre gondolok itt most – sokáig fényévekkel lassabb volt, mint az Elementoré. Ezt azóta tapasztalataim szerint javították. Most közel ugyanolyan sebességgel működik mindegyik. Bár erről nincsenek teszte, úgyhogy ezt csak úgy saját érzésre mondom.

Weboldal betöltési sebesség szempontjából a Divi valamivel lassabb az Elementornál.

44 oldal elemet számoltam össze a Divinél, szóval ebben a tekintetben is alulmarad az Elementorhoz képest.

Mind a mai napig vannak ügyfeleim, akiknél Divit használunk (mert anno az került fel), és nem rossz kis page builder, sőt van néhány funkciója, amelyet kifejezetten hiányolok az Elementorból… bár őszintén szólva ahogy haladunk előre az időben, egyre és egyre kevesebb, hiszen az Elementor egyre és egyre többet ültet be magához ezekből is.

Szóval összességében már nem javaslom új weboldalakhoz, de a meglévők még szépen el tudnak vele menni, és egyáltalán nem egy rossz page builderről beszélünk.

Nagyon könnyen kezelhető ez is, azért elég sok funkcióval rendelkezik, szóval egy laikus ügyfél is kellemesen elboldogul vele.

DE!

És akkor jöjjön a Divi nagy előnye az Elementorral szemben 🙂

A Divi az éves díjas konstrukció mellett megvásárolható egyszeri, ún. lifetime (élethosszig tartó) díjon is, ami mindössze csak 2,8x annyi, mint az éves díj. És bármelyik verziót is választod, akárhány weboldalnál használhatod a Divit, míg az Elementornál ez lekorlátozódik egyetlen oldalra (illetőleg komolyabb összeget kell fizetned, ha több oldalnál is szeretnéd használni).

És miért a legjobb oldal építő az Elementor?

A következőkben néhány olyan funkcióra fogok kitérni, amelyeket kifejezetten és különösen imádok az Elementorban, és amelyek borzasztóan hiányoznának sok másik page builderben.

Globális beállítások

Az Elementorban minden megvan ezzel kapcsolatban, amit csak az ember webszerkesztő gyerek kívánhat magának.

Ez a funkció arról szól, hogy beállíthatsz előre definiált színeket és betűstílusokat. Egy-egy betűstílusnál meghatározhatod a betűtípust, betűméretet, betűvastagságot, hogy esetleg nagybetűs legyen-e, esetleg dőlt legyen-e, legyen-e betűtávolság benne, illetőleg a sorközt is. (Azt is meghatározhatod, hogy alá legyen-e húzva vagy áthúzva, vagy felső díszítő vonala legyen-e, illetve a szótávolságot is megadhatod. De ezeket sose alkalmaztam még ilyen előre definiált betűstílusoknál.)

A legjobb benne, hogy annyi előre definiált színt és betűtstílust hozol létre magadnak amennyit csak nem szégyellsz. Egyéni nevet adhatsz mindegyiknek, hogy jobban be tudd őket azonosítani, és saját sorrendet is meghatározhatsz nekik.

Ha egyszer megfelelően beállítod ezeket, akkor utána soha többé nem kell ezeket a beállításokat elvégezned külön-külön az elemeken, egyszerűen egy kattintással kiválasztod, hogy melyik színt és melyik betűstílust szeretnéd alkalmazni rajta, és voilá! Reeeeeeeeeengeteg időt megspórolsz magadnak.

Elemenkénti CSS kód

Azokban az esetekben, ahol nem elegendőek a page builder nyújtotta formázási lehetőségek CSS kódolásra van szükség. A Divinél pedig ezt nagyon sokszor csak egy globális helyen lehet megtenni. Az Elementorban azonban külön-külön widgetekhez, oszlopokhoz, szakaszokhoz tudod rendelni ezeket a kódokat, így sokkal könnyebb megtalálni később az adott elemhez tartozó kódokat (ha mondjuk módosításra van szükség).

Kész komplex widgetek

Az Elementor nagyszámú widget gyűjteménye valójában azt jelenti, hogy rendelkezik egy csomó előre elkészített olyan weboldal elemmel, amelyet más oldalépítőkben úgy kellene külön-külön widgetekből összepakolni, vagy akár külön bővítmény vagy külön kódolás lenne szükséges hozzá. Ez megintcsak nagyban megkönnyíti, és felgyorsítja a weboldal építést.

Különösen reszponzív design

Noha fentebb már beszéltünk arról, hogy az Elementor tudja a reszponzív megjelenést, külön is gondoltam beszélni róla, mert tényleg bitang jól megcsinálták ezt is benne.

Az Elementor page builder bővítmény maximális támogatást nyújt abban, hogy oldaladat a lehető legreszponzívabbá tedd. Ami nem csak azt takarja magában, hogy a weboldalad mobilbarát lesz, hanem abszolút testre tudod szabni a különféle monitor felbontásokhoz. Összesen 7 különféle képernyőre tudod optimalizálni a weboldalad tartalmát, ami bőségesen elegendő ahhoz, hogy minden eszközt lefedj vele megfelelő designnal, és így senkit ne veszíts el a nem eléggé esztétikus megjelenés miatt.

Popupok

A Divinél például ehhez is külön bővítmény kellett (az Avadánál meg főleg). De az Elementor saját popup készítő eszközzel rendelkezik. A létrehozott egyedi popupokat pedig a legkülönfélébb feltételek alapján jelenítheted meg, úgy mint:

 • Oldal betöltésétől eltelt idő után
 • Az oldal adott százalékáig történő legördítésnél
 • Konkrét elemhez való gördítéskor
 • Megadott kattintás számot követően
 • Adott, tétlenséggel eltöltött idő után
 • Illetőleg oldal elhagyásakor (ez az exit popup)

További feltételeket adhatsz meg a megjelenítéshez, úgy mint ugyanannak a személynek…

 • Csak X oldal megtekintése után jelenjen meg
 • X munkamenet után jelenjen meg
 • Maximum X alkalommal jelenjen meg naponta/hetente/havonta vagy egy munkamenet alatt, és a popupok megjelenítését vagy bezárását vegye a számolás alapjául
 • Csak kifejezetten egy adott URL-ről érkezőknek jelenítse meg vagy épp rejtse el az innen érkezőknek
 • Akkor jelenjen meg, amikor az illető
  • Keresőmotorból érkezik
  • Külső hivatkozásról érkezik
  • Belső hivatkozásról érkezik
  • Elrejtse az összes bejelentkezett vagy bizonyos bejelentkezett felhasználók számára
 • Csak adott képernyőméreteken (eszközökön) mutassa
 • Csak adott böngészőkben mutassa
 • Adott dátumtartományban jelenítse meg

Külön landing oldalak

Az Elementorban külön részlegben tárolhatod a landing oldalaidat, így jobban át tudod látni a különféle oldalaidat.

A legtöbb kiegészítés és tutorial Elementorhoz van

Ugyanaz a jelenség figyelhető meg az Elementornál, mint a WordPressnél. Mivel a WordPress messzemenőkig a legnépszerűbb weboldal készítő CMS (Content Management System = tartalomkezelő rendszer), ezért hozzá készítenek a legtöbben különféle bővítményeket, amelyekkel extra funkciókat adhatunk az alap WordPress weboldalunkhoz.

Ugyanilyen módon az Elementor vitathatatlan népszerűsége miatt ehhez a page builderhez létezik a legtöbb kiegészítő bővítmény. Az ha esetleg valamilyen feladat megoldásához nem lenne elegendő az, amit az oldalépítőnk kínál, akkor is az Elementor esetében lesz a legnagyobb esélyed arra, hogy találsz bővítményt a megoldáshoz (sőt valószínűleg még jobbat is, mint amit esetleg más page builder esetében találnál).

Rákerestem a WordPress bővítmény gyűjteményében a fenti oldalépítők nevére, és megnéztem, melyiknél hány találatot ad ki a WordPress. Íme az eredmények:

Elementor: 1036
Divi: 902
Avada: 288
Oxygen: 219
WPBakery: 443
Beaver Builder: 473

Emellett pedig nem csak hogy a legtöbb bővítményt az Elementorhoz találod, de feltehetőleg a legtöbb oktató videót is. Erre ugyan már nincsenek direkt számadataim, de az eddigi információkat alapul véve egyáltalán nem alaptalan ez a kijelentés.

Ha nem WordPresses weboldalad van

Ebben az esetben a fenti WordPresses page builderek alternatívájaként a Wix honlap készítőt tudom ajánlani számodra, amellyel nagyon egyszerű felületének köszönhetően még egy laikus is könnyedén tud weboldalt készíteni. Ez persze nem lesz soha annyira testre szabható, mint egy page builderrel készített WordPress oldal, de induló vállalkozásoknak tökéletesen megfelelhet.

Szívesen olvasnál még hasonlókról? Rendszeresen megjelenő hírleveleimben ilyen és egyéb, vállalkozással, online marketinggel, web-/landing oldal készítéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat osztok meg. Ha szeretnéd kimaxolni a vállalkozásodban lévő potenciált, akkor iratkozz fel ezekre a hasznos levelekre!

ProduktON! hírlevél feliratkozás

Összefoglalás

Az Elementor egy hatékony és könnyen kezelhető WordPress page builder bővítmény, amely kiterjedt szolgáltatásokat kínál.

Azt gondolom, hogy az Elementor összességében megelőzi a versenytársait, köszönhetően a következő tulajdonságainak:

 • Intuitív, könnyen kezelhető kezelőfelület
 • Széles választékú, testre szabható sablonok
 • A legnagyobb mennyiségű widget
 • Különösen reszponzív barát beállítások
 • Különféle integrációk
 • SEO barát kódok
 • A legtöbb page builderhez képest nagy teljesítmény, sebesség
 • Részletes dokumentáció és támogatás
 • Folyamatos frissítések és fejlesztések
 • Globális beállítások

Mindezek miatt az Elementor az egyik legjobb (ha nem A legjobb) választás a WordPress honlapok és landing oldalak létrehozásához.

Ha olyan oldalt szeretnél létrehozni, amely maximálisan megfelel az igényeidnek, akkor az Elementort nagyon meleg szívvel tudom neked javasolni.

Ha pedig minden előnye ellenére nem te szeretnél bajlódni vele, akkor kérj tőlem ajánlatot weboldal / landing oldal készítésre:

Ha bármilyen kérdésed lenne az Elementorral (vagy akár a többi page builderrel) kapcsolatban, akkor írj egy kommentet ide a hozzászólások között, vagy ha szeretnéd egy komplett, jófej közösségben megvitatni a dolgokat, akkor gyere, és csatlakozz a ProduktON! közösségbe!

(Bár leginkább Elementorban és még esetleg Diviben fogok tudni neked segíteni. Az Avadás tudásom már nagyon megkopott, a többi page builderrel kapcsolatban meg nem is volt soha igazán 😅)

Bízom benne, hogy tetszett és hasznos volt ez a cseppet sem rövid cikk. Ha igen, és szívesen olvasnál még hasonló tartalmakat, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben értesítelek, amikor új ehhez hasonló, friss cikk érkezik:

Sikeres és produktív vállalkozást kívánok neked!

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg ismerőseiddel, akikek szintén hasznos lehet:

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Küldés e-mailben
Nyomtatás

Kövess be!

Ha szeretnél értesülni hasonló cikkekről, vagy szívesen tanulnál rövidebb tartalmakból, akkor kövess az alábbi felületeken:

A szerzőről:

Gaál Melinda

Szervusz! Gaál Melinda vagyok, a ProduktON! alapítója. Igyekszem rendszeresen olyan hasznos webfejlesztéssel és online marketinggel kapcsolatos tudásanyagokkal szolgálni Számodra, amelyek előre viszik a vállalkozásodat. Ha bármi kérdésed, ötleted van a témával kapcsolatban, kérlek, írd meg itt kommentben! KommentON! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagramon rengeteg értékes, vállalkozásfej­lesztő posztot találsz. A sztorikon keresztül pedig betekintést nyerhetsz magánéletembe.
Kövess be: @produkton.melinda

TikTokon max. 1-2 perces videókon keresztül sajátíthatod el a weblap készítés és online marketing csínját-bínját.
Kövess be: @produkton.melinda

YouTube-on 20-40 perces videókban részletesebben is megismerhetsz egy-egy konkrét témakört.
Iratkozz fel csatornámra: ProduktON!

Akkor csak kattint ITT a [Kedvelés] gombra!

 

YouTube-on 20-40 perces videókban részletesebben is megismerhetsz egy-egy konkrét témakört.
Iratkozz fel csatornámra: ProduktON!

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg ismerőseiddel, akikek szintén hasznos lehet:

Facebook
LinkedIn
E-mail

A valódi pénztermelő honlapok

15 + 3 + 5 pontja
Kérem

Ezek is érdekelhetnek:

Konverziónövelő honlap elemek

5 konverziónövelő honlap elem

Van 5 konverziónövelő honlap elem, ami semmiféleképpen sem hiányozhat a weboldaladról. Feltéve, persze, hogy a célod a bevételszerzés, és a maximális konverziót szeretnéd kihozni honlapodból. Nézzük meg őket szép sorjában!

Tovább olvasom
50%

Mindjárt kész vagy! Félúton jársz.

Kérlek, add meg, hova küldhetem a valódi pénztermelő honlapok elengedhetetlenül szükséges pontjait, és máris postázom Neked virtuálisan :)

A gombra kattintva tudomásul veszed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szuper döntés!

Kérlek, add meg, milyen e-mail címre küldhetem el neked a vevőmágnes csali 9 pontos csekklistáját!

A jelentkezéssel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót.