Egy weboldal csak annyit ér, amennyi profitot termel.

Weboldalt kérsz tőlem, de
vevőszerző rendszert kapsz

A honlapkészítés teljesen új szintje:
weboldalkészítés marketing szemlélettel

Kérj tőlem ajánlatot! ⬇

„Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!

A legtöbben csak egy honlapot szeretnének.

Azonban lehet szemetgyönyörködtetően szép, gyors, reszponzív a weboldalad,
sőt lehetnek bitang jó hirdetéseid is a Facebookon,
vagy lehetsz első a Google-ben…

Ha a honlapod képtelen a látogatókat vásárlókká átalakítani,
akkor minden eddig költött pénzed csak a kukába ment.

modern

letisztult

mobilbarát

keresőoptimalizált

felhasználóbarát

gyors

Igen, igen, igen…
Ez mind fontos egy weboldalnál.
De ez csak a technikai része.
Egy honlap sikeressége nem (csak) ezeken múlik.

Egy szimpla weboldal készítőtől nem kapod meg a vevőszerzés esszenciáját

Elkészíti a weboldaladat úgy, ahogy ért hozzá.
Jó eséllyel szép lesz a webdesign.
Valószínűleg még mobilbarát is lesz az oldal.
Talán még keresőoptimalizált is.

De vajon képes vásárlóvá konvertálni a látogatóidat?

Ha nem, akkor az egész nem ért semmit.

Neked egy jól megtervezett STRATÉGIÁRA van szükséged!

Mindaddig, amíg az alapok nincsenek rendben, lehet fullextrás a honlapod, hirdetéseid, SEO-d, ezek akkor sem fognak neked profitot termelni.

A sikeres, pénztermelő weboldal készítésének alapja, hogy maga a cucc, amit kínálsz, rendben legyen.

Ezen felül szükséged van kommunikációra, amivel bizalmat építesz, és látogatót terelsz a honlapodra.

Csak ezután jöhet a „technikázás” amit a klasszikus webfejlesztő csinál.

Mindent rendbe teszünk neked, ami a pénztermelő weboldaladhoz kell!

Miből áll egy ilyen stratégia?

Weboldal elemzés / Honlap audit

Komplex, minden szempontot vizsgáló weboldal elemzés

A munkát elemzéssel és stratégiaépítéssel kezdem. Meglévő honlap esetén 7 szepontrendszer (több mint 160 szempont) alapján felmérem, mivel és hogyan lehetne még több konverziót kihozni a weboldalból. Új honlap esetén pedig azt, hogy mire van szükség a tervezett célok megvalósításához.

Hatásos marketing szöveg írása weboldalra

Hatásos szöveg, ami vásárlóvá konvertálja a honlap látogatót

Az online felületen történő eladás 90%-ban a szövegezésen múlik. A kifogástalan technikai háttér biztosítja az alap felületet, a konverzióra optimalizált webdesign vezeti a felhasználót a vásárlás felé. De meggyőző szöveg nélkül az egész mit sem ér! Rajtam keresztül kizárólag ütős marketing szövegek kerülnek ki weboldaladra.

Hatásos marketing szöveg írása weboldalra
Konverzióra optimalizált gyönyörű szép webdesign

Nem csak lenyűgöző, de konverzióra optimalizált webdesign

Az első benyomás rendkívül fontos, de messze nem elég a konverziószerzéshez. A weboldal grafikus elemeinek tucatjai segítik – vagy épp gátolják – egy felhasználó vevővé konvertálását. A reklámpszichológia törvényeit alkalmazom, hogy honlapod szemet gyönyörködtető dizájnja egyben vásárlásra is ösztönözzön.

Reszponzív, keresőbarát, SEO-zott, mobilbarát, gyors weboldal

A technikai tökéletesség alapfeltétel

Keresőoptimalizált, reszponzív, gyors legyen a weboldal? Ezek a mai világban már alap feltételek. Ahogyan nálam is. Bár a végső löketet nem ezek fogják meghozni, azonban tény, hogy elengedhetetlenek ahhoz, hogy  potenciális vevőid eljussanak az ajánlatodig.

Reszponzív, keresőbarát, SEO-zott, mobilbarát, gyors weboldal
látogató terelés weboldalra hirdetésekből

Ha kész a felület, gondoskodunk a látogatók odatereléséről is

Bármilyen tökéletes (konverzióra optimalizálst) is egy honlap, ha a kutya se néz rá, akkor nem fog bevételt termelni (profitot meg pláne nem). Jómagam a Facebook marketing eszközeivel, illetve egy partneremmel a Google Ads hirdetései révén gondoskodunk arról, hogy a legkisebb költségből megszerezd a vásárlásra legaffinisebb weboldal látogatókat.

A fentiek velejárói

Profi első benyomás

Egyedi, megjegyez­hető webdesign

Reszponzív (mobilra optimalizált)

Felhasználó­barát kialakítás és funkciók

Sebesség­optimalizált

Kereső­optimalizált szerkezet, tartalmak

Biztonságos

Google Analytics bekötve

Search Console-lal összekötve

Te magad is fogod tudni szerkeszteni

Nem csak egy szép és jól működő honlapot kapsz a kezedbe, hanem

egy olyan weboldalt, amely képes valódi,
mérhető profitot termelni Neked.

Azért, mert a tervezés és készítés során szakszerűen alkalmazzuk a marketing alapokat praktikákat, amelyek elengedhetetlen elemei a sikeres weboldalnak.

Honlap szolgáltatásaim

Weboldal elemzés

Weboldal elemzés

Ha már van weboldalad, de nem hozza a várt eredménye­ket, akkor a legjobb megoldás egy alapos átvilágítás, amellyel kiderül, miért nem jutnak el a látogatók a megrendelem gomb lenyomásáig.

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Ha egy teljesen új honlapra van szükséged, megtervezem, és elkészítem Neked azt a web­oldalt, ami garantáltan vásár­lókat fog hozni és profitot for termelni Neked.

Landing oldal (értékesítési oldal, feliratkoztató oldal) készítés

Landing oldal készítés

Hiába ütős a cuccod, ha nincs ütősen tálalva. Egy landing oldal egyetlen, tűpontosan fó­kuszált célja, hogy eladja a terméket, szolgáltatást, hírlevél feliratkozást. Vállalom sales és optin oldalak készítését is.

Weboldal optimalizálás

Weboldal optimalizálás

Elvégzem a honlap elemzés során kiderülő, vagy már általad is tudott hibák javítását. Nem csak technikai és design oldalról, hanem marketing szempontból is, hogy valóban pénztermelő gépezetté váljon weboldalad.

Weboldal készítés

Értékesítési tölcsér készítés

A látogatókból vásárlót csinálni legkönnyebben egy több lép­csős, folyamatos bizalom-elnyerésre épülő értékesítési tölcsérrel lehet. A tölcsér minden egyes landing oldalát elkészítem Neked, méghozzá konverzióra optimalizáltan.

13+1 kendőzetlen tény rólam

Avagy miért éppen mellettem éri meg leraknod a voksodat?

Kezdjük a +1-gyel! Nem vagyok babonás 🙂

Alázattal állok minden projekthez és ügyfélhez. A legkisebbektől a legnagyobbakig. Tőlem támogató, emberi hozzáállást kapsz. Hogy egyik ügyfelemet idézzem: “Nem azt érzem nálad, hogy csak le akarod tudni. Azt érzem, hogy fontos neked a projekt, és érződik belőle egyfajta alázat, törődés.”

Abszolút marketing szemlélettel közelítem meg a honlapodat. És annak minden részletét. Ugyanis ez elengedhetetlen ahhoz, hogy weboldalad valóban pénzt termeljen neked. Ahhoz, hogy olyan weboldalad, sőt... vevőszerző gépezeted legyen, amely képes egyszerű érdeklődőkből ügyfelet csinálni a számodra.

Minden projektet a sajátomként kezelek. Amelyik projektnél úgy érzem, nem tudnék ily módon azonosulni vele, azt nem is vállalom el. Hiszem, hogy jól működő projektek csak úgy tudnak születni, ha azt az ember szívvel-lélekkel csinálja.

Vallom, hogy gyümölcsöző, eredményes együttműködések csak úgy jöhetnek létre, ha közben végig őszintén figyelek a partneremre és az ő igényeire. (Elvégre ezért teremtett az Isten nekünk 2 fület és csak 1 szájat 🙂

Magasabb árakon, de inkább kevesebb ügyféllel dolgozom. Így őket magas színvonalon, rövidebb határidőkkel, odafigyeléssel és törődéssel tudom szolgáni. (Saját bőrömön tapasztalam, milyen bosszantó tud lenni hetekig várakozni a legkisebb módosításokra is.)

Cseppet sem vagyok a sablonos, “csak legyünk túl rajta mihamarabb, jó lesz az úgy is” jellegű munka híve. Helyette egyedi és kreatív megoldásokra törekszem, a lehetőségekhez mérten kísérletezem, és folyamatosan új dolgokat próbálok ki.

Célom, hogy minden weboldal megjelenésében és szövegezésében tükröződjön a tulajdonos személyisége, a vállalkozása nyújtotta értékek és kínált a termék/szolgáltatás minősége, a hangulat, az (élet)érzés, amelyet át kíván adni.

Veled együtt gondolkodom: hogyan, milyen eszközökkel lehetne még többet kihozni a vállalkozásodból. Érted dolgozom: Nem fogom egy robotikus feladatvégrehajtó szerepét betölteni. Ha valamit hülyeségnek tartok, azt bizony meg fogom mondani neked.

Mindent megtalálsz egy helyen. Egy weboldal sikeressége 5 alap tényezőn nyugszik: stratégia, szövegezés, design, technikai megvalósítás, marketing. Nálam és munkatársaimnál megkapod mindezt.

Nagy kapcsolati hálóval rendelkezem → Ha valamit én magam nem tudok vállalni, azokra a feladatokra jól bevált szakembereket fogok tudni neked ajánlani.

Gyorsan dolgozom, mivel kevés projektet futtatok egyszerre, és nem kell az ügynökségeknél szokásos munkaidőhöz sem alkalmazkodnom. (SOS esetben akár hétvégén is elérsz.)

Olyan nagy nevekkel dolgoztam már együtt, mint Domán Zsolt (DO! marketing), Tusnádi Roland, Mészáros Róbert (BrandBirds), Bolya Imre (Karizmatikus előadó), Bagdi Bella

„A munkám a szenvedélyem” nálam nem csak egy üres frázis. Elhivatottan és folyamatosan fejlesztem magam. Ez pedig számadatokban a következőképpen néz ki:

0
blog poszt
3+ millió karakter
0
könyv
11.688 oldal
0
óra olvasás
könyvek, posztok, PDF-ek
0
órányi videó tananyag
826 db videó
0
órányi kurzus
71 db kurzus
0
konferencia
tele hasznos tudással

További 61 órányi csoportos + 51 órányi 1on1 mentorálás.

Összesen több mint 4.7 millió Ft költése önfejlesztésre  weboldal készítés, marketing és vállalkozói témakörben.

Legalábbis, csak ami fel van jegyezve…

Én leszek a személyi webesed

Üdv!

Itt Gaál Melinda, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ❤️

Az első weboldalamnak már több mint 15 éve. (Még lázadó tini titánként tákoltam össze.) 6 éve pedig hivatásszerűen is űzöm a weboldalkészítés gyönyörű mesterségét. Idő közben pedig volt egy nagy változás…

4-5 éve történt, hogy beleszerelmesedtem az online marketingbe. És ahogy képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeresek tudjanak lenni, és több vásárlót hozzanak.

Ezért célul tűztem ki, hogy elkészítem és eljuttatom a szolgáltatás alapú vállalkozókhoz azokat a weboldalakat, amelyek nem csak egyszerű online  névjegykártyaként funkcionálnak, hanem képesek valódi, kimagasló profitot termelni a számukra.

Írj még ma, hogy holnap több pénzt hozzon a honlapod!

Kérd árajánlatomat!

Mit nyersz,
ha itt és most rám bízod a honlapodat?

Nem egy honlapot, hanem egy igazi vevőszerző gépezetet kapsz

megtérülő hirdetési költségek

A hirdetésre költött pénzed végre nem kidobott pénz lesz, hanem busásan megtérül

vásárlás

A látogatóid imádni fogják a honlapodat, és emiatt nagyobb örömmel vásárolnak Nálad

gyors módosítás

Nem kell várnod heteket a módosításokra, néhány napon belül biztos a kivitelezés

hosszú távú, folyamatos támogatás

Folyamatos támogatást kapsz tőlem hosszú távon, a webesed nem fog köddé válni.

te is meg tudod csinálni

Az egyszerűbb módosításokat te magad is el tudod majd végezni

Mit veszítesz, ha most nem-et mondasz?

Minden egyes perccel, amíg a weboldalad nem képes maximális nyereségfaktorral pörögni Te

pénzt égetsz el

Égeted a hirdetésekre költött pénzed.
Égeted a kivitelezőkre költött pénzed.
Égeted a tárhely bérlésre és domainre költött pénzed.

Ez csak az a pénzmennyiség, amit elveszítesz.

De ott van még az is, amit nem nyersz meg.

Mert sokkal többet tudnál kaszálni…
Nem csak egy pici profitot érhetnél el, hanem havi szinten – iparágtól függően –

több százezer, vagy több millió extra bevételre tehetnél szert.

Ha a weboldalad a konverziókra lenne optimalizálva…

Minél előbb teszel szert egy olyan honlapra, ami nem csak vitrinbe való, hanem a terepen is megállja a helyét, annál több profit fog a konyhára érkezni. Nem csak pár hónapon belül, hanem hosszú távon.

Ne halogasd tovább, hogy olyan weboldalad legyen,
ami ténylegesen profitot termel a Számodra!

Ezt skubizd, miket mondanak rólam!

Hajdu Zsombor

Adakmin

Az tetszett a legjobban a munkádban, hogy elérhető áron kaptam egy nagyon jó kezdő honlapot, amire most tudok építeni. A honlap jobb is lett, mint amilyennek előre gondoltam volna.
Ahhoz képest, hogy ingyenes sablonból indultunk ki és gyakorlatilag nincsen céges arculat, egy nagyon konzisztens kinézetű honlap készült el.
A marketing szöveg is nagyon pöpec lett, mások visszajelzése alapján is jó.
A rugalmasságod is nagyon tetszett (mert sajnos volt egy-két dolog, ami miattam akadozott), szóval király volt 🙂

Pál Magdolna

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Első pillanattól szimpatikus volt az, ahogy kommunikálni tudunk, megértjük egymást.
Melinda nagyon pontosan leírta azokat a folyamatokat, amit ő tesz a webemmel.
Nagyon-nagyon szimpatikus, hogy gyorsan haladt a munka, meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Folyamatában is, ahogy ezek történtek. Pillanatok alatt elértük egymást, többféle módon kommunikáltunk.
Szokták mondani, minden jó, ha a vége jó. A vége az meg nagyon jó lett 🙂

Huncsik Péter, MotiBro

Huncsik Péter

MotiBro

Nagyon tetszett a professzionálisan megtervezett, tudatosan felépített munkafolyamat amíg eljutottunk addig, hogy mit lenne célszerű bemutatni. Szépen megújítottad az oldalt, miközben tartottad a korábbi design alapelvekhez magad. Nagyon professzionálisan néz ki, a kreativitást folyamatosan beleadtad. Határidőkre figyeltél. Érdekelt, hogy kiváló eredmény szülessen.

Hamar Tamás - Telexx

Hamar Tamás

Telexx

A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert partner voltál mindenben!
Profi, átlátható, maximum lett kihozva.
Nem lehet kiemelni csak egy dolgot, összességében kerek az egész.
Rengeteg új dolgot tanultam: pl ZOOM ::) , Brief 🙂
Mindent úgy kezeltél, mintha a Tied lenne!!!
Ezzel az oldallal lepipáltuk az összes konkurenciát!!!!
Hogy mi az, amin semmiképp ne változtass? Brief, zoom, hozzáállás, profizmus, lendület 🙂

Széles Zsolt

Selesch Schlüsseldienst

Többet kaptam mint vártam.
Láthattam, hogyan alakul ki a végső felület. Beleszólhattam már az alkotás közben. De nem kellett nagyon beleszólni. De azért nyugodt lehettem, mert nem csak a végén kaptam valamit, ami vagy tetszik vagy nem.
Könnyű veled együtt működni.
Nagyon tetszett, hogy egy új, rugalmas felületen tudtunk gyorsan kommunikálni.
Az új oldal mellett a régebbi, féléves weboldalam elavult ócskaságnak tűnik.
Amin semmiképp ne változtass az szépérzéked, profizmusod, maximalizmusod, kommunikációd. stb.
Én imádok tanulni és jobb vállalkozó lettem az együtt működésünk hatására.

Peter Jones

Peter Jones

Happy Kids Nemzetközi Óvoda

Nagyon örülök annak, hogy Melinda minden weboldal változtatást és frissítést azonnal elvégzett, amelyekre felkértük, és nagyon jó tanácsokat adott nekünk az általános megjelenés, a grafika, a keresőiptimalizálás és a közösségi média területén is.

Bencze Balázs véleménye landing oldal tanácsadásról
Schmidt András

Schmidt András

ASC Global

Összefoglalta azt, hogy a weboldalunknak milyen előnyei és milyen hátrányai vannak.
Nagyon jól esett, hogy megdicsérte azokat az előnyöket, amikre egyébként már évek óta odafigyelünk, fejlesztünk, és szeretnénk elérni azt, hogy valóban egy marketing orientált weblapunk legyen.
Viszont összeszedte azokat a nüansznyi vagy nem annyira nüansznyi problémákat, amiket javasolt javításra.
Én gyakorlatilag Melindát bárkinek nagyon szívesen ajánlom. Ha szeretne egy olyan személlyel együttműködni, akinek fontos az, hogy minőségi weboldallal rendelkezzen, kultúráltan nézzen ki, és gyakorlatilag egy adott határidőn belül az általa biztosított elvárásoknak, céloknak megfelelő eredményt kapjon.
Teljesen ámultam, amikor egy olyan aloldalt szerettem volna létrehozni, aminek nem volt meg a teljes koncepciója, és az egész weboldalt gyakorlatilag ő rakta össze.
És gyakorlatilag már termelt az oldal, és egy sokkal jobb oldalt tudtunk így összehozni, mintha a saját elképzeléseimet tettük volna bele.

Viola Krisztina

Vendula

Örülök, hogy Te készítetted el a weboldalam, mert szuper lett és egyedi! Nagyon tetszett a stílus és a kreatív megoldások. Az nem tetszett, hogy nem lett beletéve minden, amit küldtem utólag (de megértem az okát). Tetszett, hogy az elején többet adtál - tanácsadásban, véleményben - éreztem, hogy Te is benne vagy ebben a projektben lelkestül. Ez nagyon jó volt, és meg is lett az eredménye. Profi megoldás, az eredmény magért beszél. Nem volt szimpi és frusztrációt okozott, hogy a végén több órányi kommunikációt számoltál fel. A Te szempontodból viszont megértem, de lehet, hogy én az alapárba számoltam volna be ezt is, nem plussz költségként jelenne meg. A Te szempontodból jogos, hogy Te is megfizetteted az időd, én csak nem így csinálnám. A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert kreatív vagy, rugalmas, barátságos, alázatos, határozott és eredményorientált voltál.

Huncsik Péter, MotiBro

Huncsik Péter

MotiBro

Nagyon tetszett a professzionálisan megtervezett, tudatosan felépített munkafolyamat amíg eljutottunk addig, hogy mit lenne célszerű bemutatni. Szépen megújítottad az oldalt, miközben tartottad a korábbi design alapelvekhez magad. Nagyon professzionálisan néz ki, a kreativitást folyamatosan beleadtad. Határidőkre figyeltél. Érdekelt, hogy kiváló eredmény szülessen.

Bencze Balázs véleménye landing oldal tanácsadásról
Hamar Tamás - Telexx

Hamar Tamás

Telexx

A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert partner voltál mindenben!
Profi, átlátható, maximum lett kihozva.
Nem lehet kiemelni csak egy dolgot, összességében kerek az egész.
Rengeteg új dolgot tanultam: pl ZOOM ::) , Brief 🙂
Mindent úgy kezeltél, mintha a Tied lenne!!!
Ezzel az oldallal lepipáltuk az összes konkurenciát!!!!
Hogy mi az, amin semmiképp ne változtass? Brief, zoom, hozzáállás, profizmus, lendület 🙂

Széles Zsolt

Selesch Schlüsseldienst

Többet kaptam mint vártam.
Láthattam, hogyan alakul ki a végső felület. Beleszólhattam már az alkotás közben. De nem kellett nagyon beleszólni. De azért nyugodt lehettem, mert nem csak a végén kaptam valamit, ami vagy tetszik vagy nem.
Könnyű veled együtt működni.
Nagyon tetszett, hogy egy új, rugalmas felületen tudtunk gyorsan kommunikálni.
Az új oldal mellett a régebbi, féléves weboldalam elavult ócskaságnak tűnik.
Amin semmiképp ne változtass az szépérzéked, profizmusod, maximalizmusod, kommunikációd. stb.
Én imádok tanulni és jobb vállalkozó lettem az együtt működésünk hatására.

Viola Krisztina

Vendula

Örülök, hogy Te készítetted el a weboldalam, mert szuper lett és egyedi!Nagyon tetszett a stílus és a kreatív megoldások. Az nem tetszett, hogy nem lett beletéve minden, amit küldtem utólag (de megértem az okát). Tetszett, hogy az elején többet adtál - tanácsadásban, véleményben - éreztem, hogy Te is benne vagy ebben a projektben lelkestül. Ez nagyon jó volt, és meg is lett az eredménye. Profi megoldás, az eredmény magért beszél. Nem volt szimpi és frusztrációt okozott, hogy a végén több órányi kommunikációt számoltál fel. A Te szempontodból viszont megértem, de lehet, hogy én az alapárba számoltam volna be ezt is, nem plussz költségként jelenne meg. A Te szempontodból jogos, hogy Te is megfizetteted az időd, én csak nem így csinálnám. A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert kreatív vagy, rugalmas, barátságos, alázatos, határozott és eredményorientált voltál.

Hajdu Zsombor

Adakmin

Az tetszett a legjobban a munkádban, hogy elérhető áron kaptam egy nagyon jó kezdő honlapot, amire most tudok építeni. A honlap jobb is lett, mint amilyennek előre gondoltam volna.
Ahhoz képest, hogy ingyenes sablonból indultunk ki és gyakorlatilag nincsen céges arculat, egy nagyon konzisztens kinézetű honlap készült el.
A marketing szöveg is nagyon pöpec lett, mások visszajelzése alapján is jó.
A rugalmasságod is nagyon tetszett (mert sajnos volt egy-két dolog, ami miattam akadozott), szóval király volt 🙂

Schmidt András

Schmidt András

ASC Global

Összefoglalta azt, hogy a weboldalunknak milyen előnyei és milyen hátrányai vannak.
Nagyon jól esett, hogy megdicsérte azokat az előnyöket, amikre egyébként már évek óta odafigyelünk, fejlesztünk, és szeretnénk elérni azt, hogy valóban egy marketing orientált weblapunk legyen.
Viszont összeszedte azokat a nüansznyi vagy nem annyira nüansznyi problémákat, amiket javasolt javításra.
Én gyakorlatilag Melindát bárkinek nagyon szívesen ajánlom. Ha szeretne egy olyan személlyel együttműködni, akinek fontos az, hogy minőségi weboldallal rendelkezzen, kultúráltan nézzen ki, és gyakorlatilag egy adott határidőn belül az általa biztosított elvárásoknak, céloknak megfelelő eredményt kapjon.
Teljesen ámultam, amikor egy olyan aloldalt szerettem volna létrehozni, aminek nem volt meg a teljes koncepciója, és az egész weboldalt gyakorlatilag ő rakta össze.
És gyakorlatilag már termelt az oldal, és egy sokkal jobb oldalt tudtunk így összehozni, mintha a saját elképzeléseimet tettük volna bele.

Peter Jones

Peter Jones

Happy Kids Nemzetközi Óvoda

Nagyon örülök annak, hogy Melinda minden weboldal változtatást és frissítést azonnal elvégzett, amelyekre felkértük, és nagyon jó tanácsokat adott nekünk az általános megjelenés, a grafika, a keresőiptimalizálás és a közösségi média területén is.

Pál Magdolna

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Első pillanattól szimpatikus volt az, ahogy kommunikálni tudunk, megértjük egymást.
Melinda nagyon pontosan leírta azokat a folyamatokat, amit ő tesz a webemmel.
Nagyon-nagyon szimpatikus, hogy gyorsan haladt a munka, meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Folyamatában is, ahogy ezek történtek. Pillanatok alatt elértük egymást, többféle módon kommunikáltunk.
Szokták mondani, minden jó, ha a vége jó. A vége az meg nagyon jó lett 🙂

Ezt üzenik Neked ügyfeleim

Domán Zsolt

DO! marketing

Tusnádi Roland

üzleti mentor

Schmidt András

ASC Global

Peter Jones

Happy Kids International Kindergarten

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Egy kis ízelítő korábbi munkáimból​

Gyakran Ismételt Kérdések

Egzakt választ erre a kérdésre nem lehet adni.

Mint ahogy egy épülő ház esetében sem mindegy, hogy mekkora alapterületű, hány szintes, milyen anyagból építik, mennyi idő alatt kell, hogy elkészüljön, úgy egy weboldal esetében is rengeteg tényezőtől függ az ár, amit csak a weboldal pontos paraméterei (célcsoport, design, tartalom mennyisége, funkciók, stb.) alapján lehet pontosan meghatározni.

De persze teljesen megértelek, és maximálisan tudok veled azonosulni, ha azt mondod, “Na jó, jó, értem én, hogy sok mindentől függ, de mégis, egy körülbelüli árat nem tudsz mondani, hogy mégis mire számítsak?”

Csak a következőt tudom mondani, mintegy ökölszabály:

A legalapabb pénztermelő weboldal is 200.000 Ft-ról indul (és nem 1-2 nap alatt készül el). Ez alatt legfeljebb információs célzattal létrehozott honlapot lehet készíteni. Ezért tudd, hogy a “weboldal 3 nap alatt” jellegű ajánlatok mind ilyenek. Arra jók, hogy ha valaki kifejezetten téged keres, akkor megtaláljon az interneten, és informálódni tudjon rólad.

Egy megfelelően előkészített és felépített “átlag” honlap, amely képes vásárlókat is hozni a számodra 300-600.000 Ft körül van értékben.

Ha landing oldal is kerül a honlapra, az szintén plusz 250-400.000 Ft.

Ezek olyan árak, amelyekhez már minőségi munka tud társulni.

Visszatérve a házépítős példára, az is telhet hónapokba vagy akár évekbe, a tervezett építmény komplexitásától függően.

Ugyanígy egy weboldal esetében is nehéz ezt pontosan meghatározni, mamg nincsen meg a pontos specifikáció.

Ökölszabályként elmondható, hogy egy alap weboldal elkészítése 1-2 hét, egy komolyabbé 1-2 hónap.

Landing oldalaként pedig szintén minimum 1 hetet rá lehet számolni.

Igen. Egy olyan rendszerben készül, amely bármikor könnyedén tovább bővíthető extra funkciókkal és felülettel.

Természetesen nem 🙂 Ezzel az égvilágon semmi probléma sincs. Azért vagyok, hogy segítsek megtervezni Számodra a leghasznosabb és legprofitábilisabb weboldalt.

Igen. Egy minimális informatikai affinitás szükségeltetik hozzá, de a rendszer nagyon könnyedén kezelhető. Igény esetén pedig személyes oktatást is tartok Neked a kezelés elsajátításához.

Kizárólag WordPress tartalomkezelő rendszerrel dolgozom.

Új weboldalak esetében Elementorra építem a designt. Már meglévő oldalak esetében Divi sem okoz gondot. Otthonosan mozgok mindkettőben.

Szükség esetén egyedi kódolású HTML-lel és CSS formázásokkal finomítok.

Egy alap szintű funkcionális fejlesztést is el tudok végezni JavaScript/jQuery segítségével. Azonban, ha olyan mértékű módosításra van szükség, amely ezeknél mélyebb beavatkozást igényel, akkor azt programozó partneremre bízom.

 1. Legelső lépésként vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlap segítségével. Írd le nagy vonalakban, hogy mire van szükséged.
 2. A következő lépés egy személyes konzultáció lesz, amelyen vezetett kérdésekkel végigvesszük, mik az igényeid, mik a lehetőségek, mire van szükséged.
 3. Ezt követően elkészítem az árajánlatot.
 4. Amelyet egy második személyes konzultáció keretében bemutatok neked részletesen.
 5. Amennyiben elfogadod az ajánlatot, szerződést kötünk. Ez mindkettőnk érdeke, hiszen a legtöbb pont Téged véd.
 6. Ezt követően egy ismételt konzultáción összeállítjuk a briefet. Vagyis összeszedünk minden információt, amelyre nekem szükségem lesz a munka során.
 7. Ezután jön maga a kivitelezés, amely további fázisokra bontható.
  1. Megtervezzük a weboldal struktúráját.
  2. Elkészül hozzá a szöveg.
  3. Majd a webdesign.
  4. Végül pedig a fejlesztés, folyamatos teszteléssel.
  5. A folyamat több pontján fogunk konzultálni. Itt lehetőséged van módosításokat kérni.
  6. Amikor mindennel kész vagyunk, akkor jön még egy utolsó tesztelés kör, hogy egész biztosan minden képernyőfelbontásban, minden böngészőben jól működjön és szépen nézzen ki az oldal.
  7. Hogyha minden pöpec, helyén van, működik, és maximálisan elégedett vagy, akkor megtörténik az átadás, élesítés.
 8. Ezt követően is mindig melletted maradok, bármilyen további kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal, és én legjobb tudásom szerint segítek Neked, támogatlak Téged a továbbiakban is.

Ajánlatkérés

Add meg nevedet és e-mail címedet, írd le röviden, hogy mire lenne szükséged, és küldd el az űrlapot!