Ők már bizalmat szavaztak nekem

És nem bánták meg 🙂

DO! marketing - Domán Zsolt - értékesítési tölcsér készítés
BrandBirds Base landing oldal
Bolya Imre - karizmatikus előadó - webdesign
Ewopharma weboldal
WPC Market weboldal újítás
ASC Global landing oldal készítés
Happy Kids nemzetközi óvoda weboldal karbantartás
Balance Sheet könyvelőiroda weboldal és landing oldal készítés

Először is tisztázzuk…

Mi az a landing oldal?

A landing oldal kifejezés az angol landing page-ből jön, aminek szó szerinti jelentése landoló oldal. Szokták így is hívni a magyar nyelvben, sőt érkeztető oldalnak is. Azonban a “landing oldal” kifejezés a legelterjedtebb.

A landing oldal a honlap egy speciális aloldala. Ahogy a neve is sugallja, ez egy olyan oldal, ahova (jellemzően hirdetéseken keresztül) megérkeznek a látogatók.

A landing oldalnak EGYETLENEGY CÉLJA VAN.

Ez a cél több minden lehet. Például lehet az, hogy a látogató megvásárolja az adott terméket. Vagy lehet cél a hírlevélre történő feliratkoztatás is. De lehet cél árajánlatkérés, első konzultáció kérése, stb.

Egy jó landing oldal
így változtatja meg az életed

Magas konverzió értékesítési tölcsérben

Magasabban fog konvertálni a weboldalad

Ugyanannyi weboldal látogatóból több vásárlód lesz.

Jól működő hirdetések

Kevesebbet kell költened hirdetésre

Több marad egyéb üzletfejlesztésre, vagy éppen a család nyaralására.

Értékesítési oldal, ami elad

Az oldalad eladja helyetted a terméked

Nem kell tukmálnod az emberekeket, hogy vegyék meg a cuccodat.

Akár ingyen is megszerezheted vásárlóidat

Bár ehhez már nem elég egyetlen önmagában álló landing oldal, hanem egy komplett stratégiát kell mögé tenni. De működik!

Miért nem elég a sima weboldal?

Kísérletek is bizonyítják, hogy egy bizonyos választási mennyiség fölött (ami maximum néhány darab) minél több választási lehetősége van a potenciális vevőnek, annál kevésbé fog végül vásárolni.

Egyszerűen a túl sok választási lehetőség megbénít minket, embereket és döntéshozó képességeinket.

Egy klasszikus weboldal pedig több – némely esetben nagyon is sok – aloldalból áll, tehát számtalan választási lehetőséggel rendelkezik.

Ennél fogva a látogató mindenfelé bóklászhat weboldalunkon bármiféle konkrétabb cél, illetve iránymutatás nélkül.

Az ilyen helyzet pedig sokkal ritkábban vezet vásárláshoz ahhoz képest, mintha csak egyetlen, jól meghatározott céllal – szabályosan – irányítanánk a felhasználót. Egészen a “Megrendelem” gomb lenyomásáig.

Mennyivel több egy jó landing oldal?

Egy jó landing oldal leegyszerűsíti és megkönnyíti a vásárlási döntést a felhasználó számára.
Ha túl sok a választék, akkor valószínűbb, hogy semmilyen döntés sem fog születni. Ergo nem vásárol semmit.

Ezzel szemben egy letisztult landing oldal minden egyes eleme egyetlen konverziós célt szolgál.

Ha engem bízol meg landing oldalad elkészítésével, akkor az ilyen lesz:

 • Egy alapos marketing tervre épül.
 • Jól meghatározott célközönségnek szól.
 • Szövege a célközönséged nyomógombjait nyomkodja.
 • Kiemeli ajánlatod előnyeit és különlegességeit, amiért megéri téged választani a célközönségednek.
 • Megjelenésében kifejezi a személyiségedet és a terméked, szolgáltatásod minőségét.
 • Összességében tehát: ELAD!

Neked ajánlott a landing oldal, ha…

Szolgáltatás alapú vállalkozó

Szolgáltatást, kevés terméket értékesítesz

Szolgáltatás vagy egy-egy termék értékesítésére kiválóan alkalmas eszköz.

Jól teljesítő weboldal

Nem teljesít jól a weboldalad

Egy klasszikus weboldal sokszor a fentebb ecsetelt “túl nagy választék” szindróma miatt teljesít rosszul. Ellenszere egy jó landing oldal.

Facebook, Instagram, YouTube hirdetések

Hirdetsz vagy tervezel hirdetni

Nagyon nem mindegy, hogy a hirdetésekre szánt költséged meg fog-e térülni. Egy jól felépített landing oldallal van a legnagyobb esélyed erre.

Konferencia, előadás, tréning, workshop

Rendezvényt, tréninget szerveznél

Workshopoknál és a fenti két esetben is a létező legjobb eszköz, amihez folyamodhatsz, a landing oldal.

Hírlevél, e-mail lista építés

Hírlevél listát szeretnél építeni

Az igazán eredményes listaépítés teljességgel elengedhetetlen eszköze a feliratkozást célzó landing oldal.

Mikor nem ajánlott landing oldalt készíttetned?

Ha webáruházad van

Természetüknél fogva ez a két eszköz nem igazán működik jól együtt. Ellenkező célokat szolgálnak, teljesen más elv mentén épülnek fel. Ez alól egyetlen kivétel, hogyha kiválasztasz néhány terméket, amelyet különösen szeretnél nyomni. Akkor ennek a néhány terméknek lehet, hogy érdemes készíteni landing oldalt.

Hogy néz ki egy ilyen landing oldal?

Az igazán jó landing oldalnak számos kritériumnak kell eleget tennie

Egyrészről van egy halom tartalmi elem, amelyet a hatékony landing oldalnak tartalmaznia kell.

A teljesség igénye nélkül ez nagyjából a következőképpen néz ki:

Hogyan néz ki egy landing oldal?

De nem csak ennyiből áll az “élet”

Ezeket kapod meg tőlem landing oldalad elkészítés során

Pontos célközönség meghatározás

Egy 41 kérdésből álló kérdéssorozat segítségével közösen elkészítjük azon célszemélyek leírását, akinek értékesíteni szeretnél.

Az ellenállhatatlan ajánlatod kidolgozása

Potenciális vásárlóid sokkal könnyebben mondanak igent egy visszautasíthatatlan ajánlatra a sablonos ajánlatokkal szemben. Meglévő szolgáltatásodból, termékedből kidolgozunk egy olyan ajánlatot, amely abszolút ellenállhatatlanná teszi potenciális vevőid számára.

A legütősebb üzenetek megfogalmazása

Minden értékesítésnek – legyen az weben, telefonon vagy személyesen – az átadott üzenet a lelke. Megtalálod-e a célközönséged legfőbb nyomógombjait, és képes vagy-e azt átütő formába önteni? Ebben a pontban ezt végzem el.

A meggyőző marketingszöveg megírása

Most, hogy megvannak a legütősebb üzenetek, ideje ezeket beleépíteni.

Technikai beállítások

Amennyiben egy teljesen új, különálló weboldalként fog funkcionálni a landing oldal, akkor minden ezzel kapcsolatos technikai terhet leveszek a válladról (domain és tárhely support, weboldal telepítése, alapvető bővítmények és követőkódok beállítása, biztsonságossá tétel).

Hozzád és termékedhez hű webdesign

Az oldal megjelenése hűen fogja tükrözni terméked, szolgáltatásod színvonalát, és ha támogatja a célt, akkor a saját személyiségedet is beleviszem.

Landing oldal lefejlesztése

Ezen a ponton következik az, hogy minden eddigit átültetek a gyakorlatba. Lényegében itt készül maga a landing oldal (amely nem lenne eredményes a korábbi lépések nélkül).

Költséghatékony forgalomterelés

Hiszen mit sem ér a legcsodásabb, legprofesszinálisabban összerakott landing oldal, hogyha nem érkeznek rá látogatók. Hirdetések segítségével elérem, hogy a lehető legkevesebb költségből a célközönséged lehető legtöbb tagja érje el landing oldaladat.

Én leszek a partnered

Üdv!

Itt Gaál Melinda, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ❤️

Az első weboldalamnak már több mint 15 éve. (Még lázadó tini titánként tákoltam össze.) 6 éve pedig hivatásszerűen is űzöm a weboldalkészítés gyönyörű mesterségét. Idő közben pedig volt egy nagy változás…

4-5 éve történt, hogy beleszerelmesedtem az online marketingbe. És ahogy képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeresek tudjanak lenni, és több vásárlót hozzanak.

Ezért célul tűztem ki, hogy elkészítem és eljuttatom a szolgáltatás alapú vállalkozókhoz azokat a weboldalakat, amelyek nem csak egyszerű online  névjegykártyaként funkcionálnak, hanem képesek valódi, kimagasló profitot termelni a számukra.

Írj még ma, hogy holnap több pénzt hozzon a honlapod!

Kérd árajánlatomat!

13+1 kendőzetlen tény rólam

Avagy miért éppen mellettem éri meg leraknod a voksodat?

Kezdjük a +1-gyel! Nem vagyok babonás 🙂

Alázattal állok minden projekthez és ügyfélhez. A legkisebbektől a legnagyobbakig. Tőlem támogató, emberi hozzáállást kapsz. Hogy egyik ügyfelemet idézzem: “Nem azt érzem nálad, hogy csak le akarod tudni. Azt érzem, hogy fontos neked a projekt, és érződik belőle egyfajta alázat, törődés.”

Abszolút marketing szemlélettel közelítem meg a honlapodat. És annak minden részletét. Ugyanis ez elengedhetetlen ahhoz, hogy weboldalad valóban pénzt termeljen neked. Ahhoz, hogy olyan weboldalad, sőt... vevőszerző gépezeted legyen, amely képes egyszerű érdeklődőkből ügyfelet csinálni a számodra.

Minden projektet a sajátomként kezelek. Amelyik projektnél úgy érzem, nem tudnék ily módon azonosulni vele, azt nem is vállalom el. Hiszem, hogy jól működő projektek csak úgy tudnak születni, ha azt az ember szívvel-lélekkel csinálja.

Vallom, hogy gyümölcsöző, eredményes együttműködések csak úgy jöhetnek létre, ha közben végig őszintén figyelek a partneremre és az ő igényeire. (Elvégre ezért teremtett az Isten nekünk 2 fület és csak 1 szájat 🙂

Magasabb árakon, de inkább kevesebb ügyféllel dolgozom. Így őket magas színvonalon, rövidebb határidőkkel, odafigyeléssel és törődéssel tudom szolgáni. (Saját bőrömön tapasztalam, milyen bosszantó tud lenni hetekig várakozni a legkisebb módosításokra is.)

Cseppet sem vagyok a sablonos, “csak legyünk túl rajta mihamarabb, jó lesz az úgy is” jellegű munka híve. Helyette egyedi és kreatív megoldásokra törekszem, a lehetőségekhez mérten kísérletezem, és folyamatosan új dolgokat próbálok ki.

Célom, hogy minden weboldal megjelenésében és szövegezésében tükröződjön a tulajdonos személyisége, a vállalkozása nyújtotta értékek és kínált a termék/szolgáltatás minősége, a hangulat, az (élet)érzés, amelyet át kíván adni.

Veled együtt gondolkodom: hogyan, milyen eszközökkel lehetne még többet kihozni a vállalkozásodból. Érted dolgozom: Nem fogom egy robotikus feladatvégrehajtó szerepét betölteni. Ha valamit hülyeségnek tartok, azt bizony meg fogom mondani neked.

Mindent megtalálsz egy helyen. Egy weboldal sikeressége 5 alap tényezőn nyugszik: stratégia, szövegezés, design, technikai megvalósítás, marketing. Nálam és munkatársaimnál megkapod mindezt.

Nagy kapcsolati hálóval rendelkezem → Ha valamit én magam nem tudok vállalni, azokra a feladatokra jól bevált szakembereket fogok tudni neked ajánlani.

Gyorsan dolgozom, mivel kevés projektet futtatok egyszerre, és nem kell az ügynökségeknél szokásos munkaidőhöz sem alkalmazkodnom. (SOS esetben akár hétvégén is elérsz.)

Olyan nagy nevekkel dolgoztam már együtt, mint Domán Zsolt (DO! marketing), Tusnádi Roland, Mészáros Róbert (BrandBirds), Bolya Imre (Karizmatikus előadó), Bagdi Bella

„A munkám a szenvedélyem” nálam nem csak egy üres frázis. Elhivatottan és folyamatosan fejlesztem magam. Ez pedig számadatokban a következőképpen néz ki:

0
blog poszt
3+ millió karakter
0
könyv
13.931 oldal
0
óra olvasás
könyvek, posztok, PDF-ek
0
órányi videó tananyag
826 db videó
0
órányi kurzus
71 db kurzus
0
konferencia
tele hasznos tudással

További 73 órányi csoportos + 52 órányi 1on1 mentorálás.

Összesen több mint 5.5 millió Ft költése önfejlesztésre  weboldal készítés, marketing és vállalkozói témakörben.

Legalábbis, csak ami fel van jegyezve…

Ezt skubizd, miket mondanak rólam!

Halász Dóra - ML Akadémia

Halász Dóra

ML Akadémia

Külső szemmel szuperül ráéreztél a vállalkozásomra. Nagyon jó volt, hogy felállítottuk a folyamatot, és hogy pár perc alatt megoldottad azt amin én napokig töprengtem. pl tanácsadáson hogy adjam el a tréningemet, hogy nézzen ki a kivitelező szolgáltatásom..stb
Nagyon profi a hozzáállásod és az egész együttműködés. Először furik voltak a keretek. 1 óra konzi = 1 óra és nem 1óra 20perc pl 😀 De ez nekem segített fejlődni 🙂 és amúgy tök jogos a szablyok/keretek tartása 😉 Megtanultam egy konzi alatt nem csapongani. Tudtam, hogy pont 1 óránk van, így nem beszéltem a vakvilágba a nagy kommunikációs képességemmel órákig 🙂 Tetszett, hogy olyan emberrel gondolkodtam közösen, aki használható, beépíthető, szakértői segítséget adott.
Nem tudtam, hogy mit kapok, csak azt tudtam, hogy szükségem van külső segítségre. Azt nem mondanám, hogy volt egy tervem, és azt megvalósítottuk A-Z-ig, mert időközben lett 20 másik ötletem, és mindre találtunk megoldást 🙂 Picit ezért néha nem láttam, hogy hova fut ki a 6 alkalom, de közben meg sokkal többet megvalósítottunk mint az elején gondoltam. Ennek örülök.
Brutál profi a kivitelezés, együttműködés az ügyféllel: Clickup, és a Drive megoldás. Imádtam, hogy minden egy helyen van, hogy a konzikat vissza tudom nézni, imádtam, hogy konzi alatt jegyztelesz azonnal, és utána azt is megosztod velem. Ilyen rendszer nem hiszem, hogy sokmindenkinél van, ez 5******* Nagyon jó volt, hogy minden konzin éreztem, hogy nem máshol kalandozol, hanem a vállalkozásomra fókuszálsz és segítesz a legtöbbet kihozni belőle. Végre egy olyan szakértőt/kivitelezőt kaptam magam mellé, akivel egy élmény volt együtt dolgozni, aki pillanatok alatt ráérzett a vállalkozásomra, aki hónapokat spórolt nekem az ötleteivel, és aki csoda új oldalakat készített nekem. Ami pedig a kivitelezést illeti, a kapott munka tökéletes. Teljesen a vállalkozásomra lett szabva, az álom sales oldalam vált valóra, pont olyan amilyet elképzeltem, mintha a gondolataimban olvasnál 🙂

Body-Face Academy & Spa Szépségszalon

Barbi és Peti

Body-Face Acadamy & Spa

Egyrészt mindenre hagytunk elegendő időt, másrészt sokkal szélesebb körben tudtunk konzultálni, mint amit eredetileg célként megjelöltünk. Szuper volt, hogy felmérted, hol tartunk, és ennek megfelelően a gyenge pontok kiküszöbölésében is segítettél!
Nagyon tetszett, hogy őszinte voltál, tudtunk együtt nevetni, és nem finomkodtál azzal kapcsolatban, ha valami nem jó. Csak azt az egyet sajnálom, hogy élőben nem tudtunk találkozni, és nem tudtad feltérképezni a szalont.
Mi biztosak vagyunk benne, hogy mással nem lett volna ilyen az együttműködésünk. Egy ideje kerestük a megfelelő embert, és egyrészt nem akartunk férfit (fúj, diszkrimináció, de ezt a témát egy férfi egyáltalán nem tudta volna jól kezelni), másrészt nem akartunk sablon-embert (tudod, amikor ránézel, oké, újabb öltönyös huszonéves - köszi!). Annyira jól megfeleltél az összes elvárásunknak, hogy arra nem is találom a szavakat. Egyre többen jelentkeznek be online. Úgy vélem, ez részben annak is a sikere, amit csináltunk. A közös együttműködés tényleg közös volt. Megértetted a problémánkat, kerested a jó és személyre szabott megoldásokat, és nem egy konzervdobozt hoztál sosem, hanem a számunkra is jól emészthető süteményt. Így mi is könnyebben tudtuk teljesíteni a ránk váró feladatokat, és nem éreztük azt, hogy a százezredik ügyfelek vagyunk egy hosszú nap egyik órájában. Semmiképp se változtass a természetességeden, és azon, hogy önmagad vagy 🙂

Huncsik Péter, MotiBro

Huncsik Péter

MotiBro

Nagyon tetszett a professzionálisan megtervezett, tudatosan felépített munkafolyamat amíg eljutottunk addig, hogy mit lenne célszerű bemutatni. Szépen megújítottad az oldalt, miközben tartottad a korábbi design alapelvekhez magad. Nagyon professzionálisan néz ki, a kreativitást folyamatosan beleadtad. Határidőkre figyeltél. Érdekelt, hogy kiváló eredmény szülessen.

Hamar Tamás - Telexx

Hamar Tamás

Telexx

A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert partner voltál mindenben!
Profi, átlátható, maximum lett kihozva.
Nem lehet kiemelni csak egy dolgot, összességében kerek az egész.
Rengeteg új dolgot tanultam: pl ZOOM ::) , Brief 🙂
Mindent úgy kezeltél, mintha a Tied lenne!!!
Ezzel az oldallal lepipáltuk az összes konkurenciát!!!!
Hogy mi az, amin semmiképp ne változtass? Brief, zoom, hozzáállás, profizmus, lendület 🙂

Bencze Balázs véleménye landing oldal tanácsadásról

Viola Krisztina

Vendula

Örülök, hogy Te készítetted el a weboldalam, mert szuper lett és egyedi! Nagyon tetszett a stílus és a kreatív megoldások. Az nem tetszett, hogy nem lett beletéve minden, amit küldtem utólag (de megértem az okát). Tetszett, hogy az elején többet adtál - tanácsadásban, véleményben - éreztem, hogy Te is benne vagy ebben a projektben lelkestül. Ez nagyon jó volt, és meg is lett az eredménye. Profi megoldás, az eredmény magért beszél. Nem volt szimpi és frusztrációt okozott, hogy a végén több órányi kommunikációt számoltál fel. A Te szempontodból viszont megértem, de lehet, hogy én az alapárba számoltam volna be ezt is, nem plussz költségként jelenne meg. A Te szempontodból jogos, hogy Te is megfizetteted az időd, én csak nem így csinálnám. A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert kreatív vagy, rugalmas, barátságos, alázatos, határozott és eredményorientált voltál.

Széles Zsolt

Selesch Schlüsseldienst

Többet kaptam mint vártam.
Láthattam, hogyan alakul ki a végső felület. Beleszólhattam már az alkotás közben. De nem kellett nagyon beleszólni. De azért nyugodt lehettem, mert nem csak a végén kaptam valamit, ami vagy tetszik vagy nem.
Könnyű veled együtt működni.
Nagyon tetszett, hogy egy új, rugalmas felületen tudtunk gyorsan kommunikálni.
Az új oldal mellett a régebbi, féléves weboldalam elavult ócskaságnak tűnik.
Amin semmiképp ne változtass az szépérzéked, profizmusod, maximalizmusod, kommunikációd. stb.
Én imádok tanulni és jobb vállalkozó lettem az együtt működésünk hatására.

Mit nyersz, ha itt és most rám bízod a landing oldaladat?

Lesz egy felületed, amely tényleg képes vásárlókat hozni számodra

megtérülő hirdetési költségek

A hirdetési költséged végre nem kidobott pénz lesz, hanem sokszorosan térül meg

vásárlás

Ez nem egyszeri befektetés, hosszú távon automatikusan is képes pénzt hozni

Mit veszítesz, ha most nem-et mondasz a landing oldalra?

Minden egyes perccel, amíg nem egy tűpontosan fókuszált oldalra irányítod weboldal látogatóidat…

csak égeted a hirdetésre szánt pénzedet.

Ez csak az az összeg, amit elveszítesz.

De ott van még az az összeg is, amit nem nyersz meg.
Egy jól működő landing oldallal ugyanis – iparágtól függően – akár

több százezer, vagy millió extra bevételre tehetnél szert.

És akkor még mindig nem beszéltünk az olyan “apróságokról”, mint az

állandó idegeskedés és agyalás,

hogy hogyan lesz még több bevétele a vállalkozásodnak.

Ne halogasd tovább, hogy valódi vevőszerző oldalad legyen!

Ezt üzenik Neked ügyfeleim

Domán Zsolt

DO! marketing

Tusnádi Roland

üzleti mentor

Schmidt András

ASC Global

Peter Jones

Happy Kids International Kindergarten

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Kiemelt referencia munkáim

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy landing oldal ára számos paramétertől függ. De leginkább attól, hogy mennyire hosszú az adott landing oldal.

Az oldal szükséges terjedelme pedig nagyban függ attól, hogy mit akarunk eladni a landing oldalon.

Egy több 100.000 Ft-os szolgáltatást? Egy 20.000 Ft-os terméket, esetleg egy webináriumra történő jelentkezést vagy hírlevél feliratkozást?

Mindezektől függően az ár valahol 50 és 500 ezer forint között lesz (beleszámítva a szövegírást, a webdesignt és a fejlesztést is).

Néhány konkrétabb példa:

 • Hírlevél feliratkoztató (optin) oldal 50-70.000 Ft körül szokott lenni.
 • Webinárium regisztrációs oldalra 80-150.000 Ft között lehet számolni.
 • A legtöbb értékesítési oldal 150-300.000 Ft-ra tehető.
  Azonban extrém hosszú landing esetén ez még több is lehet.

Ebben az esetben is nagyon sok múlik a landing oldal hosszúságán.

Legjobb talán, ha itt is konkrét példákkal szolgálok:

 • Feliratkoztató oldal: kb. 1 hét
 • Webinárium oldal: 1-1.5 hét
 • Közepes méretű értékesítési oldal: 1.5-3 hét

Igen.

A landing oldalakat olyan rendszerben készítem, amellyel bármikor könnyedén módosítható a tartalom, illetve akár tovább bővíthető az oldal.

Dehogy!

A konzultációk épp arról szólnak, hogy közösen meghatározzuk a pontos irányt. Te tudod, mit akarsz eladni. Én pedig, hogy hogyan kell. Kettőnk tudásából születik meg a pénztermelő landing oldalad.

Igen. Egy minimális informatikai affinitás szükségeltetik hozzá, de a rendszer nagyon könnyedén kezelhető. Igény esetén pedig személyes oktatást is tartok Neked a kezelés elsajátításához.

Kizárólag WordPress tartalomkezelő rendszerrel dolgozom.

Új weboldalak esetében Elementorra építem a designt. Már meglévő oldalak esetében Divi sem okoz gondot. Otthonosan mozgok mindkettőben.

Szükség esetén egyedi kódolású HTML-lel és CSS formázásokkal finomítok.

Egy alap szintű funkcionális fejlesztést is el tudok végezni JavaScript/jQuery segítségével. Azonban, ha olyan mértékű módosításra van szükség, amely ezeknél mélyebb beavatkozást igényel, akkor azt programozó partneremre bízom.

 1. Legelső lépésként vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlap segítségével. Írd le nagy vonalakban, hogy mire van szükséged.
 2. A következő lépés egy személyes konzultáció lesz, amelyen vezetett kérdésekkel végigvesszük, mik az igényeid, mik a lehetőségek, mire van szükséged.
 3. Ezt követően elkészítem az árajánlatot.
 4. Amelyet egy második személyes konzultáció keretében bemutatok neked részletesen.
 5. Amennyiben elfogadod az ajánlatot, szerződést kötünk. Ez mindkettőnk érdeke, hiszen a legtöbb pont Téged véd.
 6. Ezt követően egy ismételt konzultáción összeállítjuk a briefet. Vagyis összeszedünk minden információt, amelyre nekem szükségem lesz a munka során.
 7. Ezután jön maga a kivitelezés, amely további fázisokra bontható.
  1. Megtervezzük a landing oldal struktúráját.
  2. Elkészül hozzá a szöveg.
  3. Majd a webdesign.
  4. Végül pedig a fejlesztés, folyamatos teszteléssel.
  5. A folyamat több pontján fogunk konzultálni. Itt lehetőséged van módosításokat kérni.
  6. Amikor mindennel kész vagyunk, akkor jön még egy utolsó tesztelés kör, hogy egész biztosan minden képernyőfelbontásban, minden böngészőben jól működjön és szépen nézzen ki az oldal.
  7. Hogyha minden pöpec, helyén van, működik, és maximálisan elégedett vagy, akkor megtörténik az átadás, élesítés.
 8. Ezt követően is mindig melletted maradok, bármilyen további kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal, és én legjobb tudásom szerint segítek Neked, támogatlak Téged a továbbiakban is.

Ajánlatkérés

Add meg nevedet és e-mail címedet, írd le röviden, hogy mire lenne szükséged, és küldd el az űrlapot!

Az űrlap elküldésével elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót.