Miért pont WordPress-t használj weboldal készítéshez?

Miért pont WordPress-szel készíts honlapot?

Ezt a cikket mindazoknak írtam, akik érdeklődnek a weboldalkészítés iránt, és már talán hallottak a WordPressről, de még nem tudják, valóban nekik való-e ez a honlapkezelő rendszer, továbbá mindazon meglévő és leendő ügyfeleimnek, akiket érdekel, hogy milyen háttérrendszerrel dolgozom, és miért. Nem is kívánom tovább szaporítani a szót. Vágjunk is bele.

De mi is az a WordPress?

A WordPress egyszerűen fogalmazvaegy olyan webes, böngésző alapú szoftver, amellyel viszonylag egyszerűen és gyorsan tudsz magadnak weboldalt készíteni.Hivatalos megnevezése Content Management System (CMS), azaz tartalomkezelő rendszer. Mit tud egy ilyen CMS?

A CMS-ek előnyei (röviden)

1. Egyszerűen elkészíthetsz weboldalakat akár te magad is

Egy ilyen rendszerrelprogramozói tudás nélkül, egy grafikus felületen kattintgathatsz össze magadnak weboldalt. Ezen rendszerek sablonjainak és bővítményeinek köszönhetően viszonylag egész jól egyéni igényeidre szabhatod honlapod kinézetét, és extra funkciókat is rakhatsz bele, mint például kapcsolati űrlap, Google térkép, képgaléria, ártáblázat, időpont foglalás, stb. Mindezt továbbra is programozói tudás nélkül.

2. Időt és/vagy pénzt spórolhatsz meg

Ha olyan webfejlesztőt választasz, aki egy ilyen honlapkészítő rendszerrel dolgozik teljesen egyedi kódolás helyett, akkor nagy eséllyel rövidebb határidőre is számíthatsz weboldalad elkészítésekor. Az pedig, hogy kevesebb idő alatt tud elkészülni, magában hordozza azt, hogy ezáltal kevesebb pénzbe kerülhet az adott weboldal, ahhoz képest, mintha teljesen nulláról egyedileg lett volna lekódolva az egész. Ha pedig úgy döntesz, hogy te magad fogod felépíteni saját weboldaladat egy ilyen tartalomkezelő rendszerrel, akkor pedig ezt akár teljesen ingyenesen is megteheted. Ez kezdő vállalkozásoknak igazán nagy segítség tud lenni.

A CMS-ek hátrányai

Persze, mint mindennek, ezeknek a rendszereknek is megvannak az előnyeik mellett a maguk hátrányai.

1. Kevésbé biztonságos

Elsőként említendő, hogy ezek többnyire ún. nyílt forráskódú rendszerek, ami azt jelenti, hogya programkódba bárki belenyúlhat, bárki szabadon szerkesztheti, átírhatja, testre szabhatja.Ez egyébként egyben az előnye is, hiszen ennek köszönhetően készíthetünk akár teljesen egyedi honlapot isHátránya pedig abban mutatkozik meg, hogy emiatt könnyebben feltörhetők ezek a rendszerek. Nincs mit szépíteni a dolgon, egy teljesen zárt forráskódú rendszert sokkal nehezebb feltörni, mint egy nyílt CMS-t. Ugyanakkor nem kell túlságosan aggódni a nyílt weboldal rendszerek esetében sem. Hiszen ha betartjuk a megfelelő „előírásokat”, akkor feltörhetetlenségben közel hasonló szintre tudjuk hozni ezeket a honlapokat, mint teljesen egyedi kódolású társaikat. Ez pedig annyit jelent, hogy telepíteni kell a megfelelő biztonsági bővítményeket, és megfelelően bekonfigurálni, valamint naprakészen, frissen kell tartani az összes bővítményt, és az alaprendszert magát. Ezen kívül van még néhány beállítás, amellyel még biztonságosabbá tehetők ezek a rendszerek, azonban ez a cikk most nem erről szól, ezért nézzük a következő hátrányát a tartalomkezelő rendszereknek.

2. Van, hogy mégiscsak kell az egyedi kódolás

Bár a legtöbb, weboldalkészítésre alkalmas CMS-hez már olyan szinten terjedelmes sablon és bővítmény gyűjteményekből válogathatunk, amellyel az esetek többségében valóban teljesen testre lehet szabni az adott weboldalt, némely esetben felmerülhetnek olyan egyedi igények, ami miatt egyszerűen megkerülhetetlen, hogy egyedi kódolást alkalmazzunk pluszba.A teljesen egyedi igényekhez  már mindenképpen webfejlesztőre van szükség.Tehát ezekkel a honlapkészítő rendszerekkel tényleg nagyon sok mindent meg lehet valósítani, de azért nem teljesen mindent.Most, hogy ismered a CMS rendszerek lényegét, nézzük meg, hogy miért is éri meg ezek közül éppen pont a WordPresst választanod, miért használok én WordPresst, és hogy mik az esetleges hátrányai ennek a tartalomkezelő rendszernek.

A WordPress előnyei

A több mint 61% csak nem tévedhet

Ez éppenséggel önmagában nem előny, de mielőtt belemennénk a részletekbe, szerettem volna, ha pár adatot tisztába teszünk, hol tart jelenleg a WordPress a nemzetközi piacon. 2019-es adatok szerint (w3techs.com)a Világ összes weboldalának 34,4%-a készült WordPressel(ez egyébként 4%-os növekedés az előző évhez képest).Ha pedig csak a tartalomkezelővel készült weboldalakat nézzük, akkor ez a szám 61,1%.Mindez számszerűsítve 2018-ban 22.671.100 aktív weboldalt jelentett (websitesetup.org). Ha ez önmagában még nem elég döntő bizonyíték (mert ennyi ember csak nem tévedhet olyan hatalmas nagyot), akkor szeretném jelezni, hogy a második helyezett (Joomla) esetében ugyanezek a számok 2,8% és 5%, a harmadik helyezett (Drupal) esetében pedig 1,8% és 3,2%. Mindez (és a további adatok) azt jelentik, hogy a Világ weboldalainak

 • 43,7%-a semmilyen tartalomkezelő rendszert nem használ, amelyik használ, azoknak
 • 34,4%-a WordPress alapú,
 • és 21,9%-uk pedig a maradék több mint 90 CMS valamelyikén alapszik.

Az elmúlt 15 évre visszatekintve a grafikonról leolvashatjuk a WordPress szinte egy szempillantás alatt piacvezetővé vált a CMS-ek között, és bár 2014-es fénykorához képest lassan-lassan csökken iránta az érdeklődés, a tartalomkezelő rendszerek között még mindig magasan az első helyet foglalja el.

Google Trends adatok WordPress, Joomla és Drupal tekintetében 2004 és 2019 között
Google Trends adatok WordPress, Joomla és Drupal tekintetében 2004 és 2019 között

A fenti adatok tükrében nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy ha tartalomkezelő rendszerről beszélünk, akkor a WordPress a legelterjedtebb, legjobban fejlődő, leginnovatívabb CMS jelenleg világi viszonylatban.

Hatalmas közösség

Mindez pedig magában hordozza azt is, hogy bármilyen kérdésed van a WordPress-szel kapcsolatban, nagyon hamar megtalálhatod rá a választ a különféle fórumokon, mivel hatalmas tábor áll mögötte. Rengetegen használják, ezért több embernél merülhet fel ugyanaz a kérdés, hiba, több ember dolgozhat a megoldáson, ezért biztosan nagyobb eséllyel és hamarabb fogsz választ kapni bárminemű WordPresses kérdésedre. Ezen túlmenően pedig a WordPresshez találod meg a legtöbb kiegészítőt, ide értve a sablonokat (template-eket) és bővítményeket (pluginokat). Ily módon a WordPress-szel van a legnagyobb esélyed a leginkább testre szabni weboldaldat.

Könnyedén kezelhető

Könnyebben kezelhető, mint más CMS rendszerek.Személyes tapasztalatom a WordPressen kívül a Joomlával, Typo3-mal és a Magentoval van. Ami a Joomlát illeti, több szempontból is sokkal kevésbé felhasználóbarát admin felülettel rendelkezik, mint népszerűbb társa. Például a menüpontokat úgy kell létrehozni, hogy először is létre kell hoznod magát a tartalmat. Ezt követően létrehozod a kívánt menüpontot. Majd az előzőleg elkészített tartalmat hozzárendeled a menüponthoz. Fontos ez a sorrend. Így nem tudsz például menüpontot létrehozni csupán csak szemléltetés jelleggel, addig is, amíg még a tartalom nincs kész. Kénytelen vagy valami „blank” tartalmat létrehoznod, és ahhoz hozzárendelned a menüpontot, vagy egy meglévő, de teljesen más tartalomhoz hozzárendelni. Mindezt persze külön-külön oldalról oldalra lépkedve és mentegetve, újabb és újabb oldalbetöltések árán tudod megtenni. Aww. WordPress esetében ez úgy néz ki, hogy a meglévő tartalmat, mint – a rendszer által már automatikusan átkonvertált – menüpontot drag-and-drop módszerrel húzod a kívánt menübe. De létrehozhatsz olyan menüpontokat is, amelyek alá nincsen tartalom rendelve. Mindezt egyetlen oldalon, és itt egyetlen gombnyomással el is tudod menteni a teljes menürendszert is. A másik, számomra nyögvenyelősebb procedúra Joomlában a WordPress megoldásához képest, az a bővítmények telepítése. Joomlában sokszor hosszú-hosszú perceket – esetenként akár órákat is – elbabráltam, WordPressben meg az összes bővítmény frissítése cakli-pakli, tokkal-vonóval 3 kattintás. És megvan az összes. Őszintén szólva a másik két CMS-re pedig még csak kitérni se szeretnék. Egyrészt azért, mert azokba nem volt alkalmam ennyire mély betekintést nyerni. De másrészt egyébként azok felülete még ennél is kevésbé felhasználóbarát.

Töménytelen mennyiségű bővítmény

A WordPress weboldalán jelenleg (2019. augusztus) több mint 55.000 bővítmény (plugin) található különféle célokra.Ugyanez a – fenti lista alapján – második helyezésű Joomla esetében már csak alig több mint 7.900. A harmadik helyezésű Drupal azonban elég jól teljesít e tekintetben a maga közel 43.700 bővítményével. De lényeg a lényeg, a legtöbb kiegészítő bővítmény – amelyekkel még inkább testre szabhatjuk az oldalunkat – a WordPresshez érkezik. A legjobb WP bővítmények pedig folyamatosan karban is vannak tartva, fejlesztve, frissítve, hogy egyre biztonságosabbak legyenek, és egyre inkább megfeleljenek a felhasználói igényeknek. Eddig még nem találkoztam olyan feladattal, amelyet ne lehetett volna megoldani a hatalmas bővítménykönyvtárban szereplő pluginok valamelyikével.

Sablonok

2017-ben a WordPress már 4000+ ingyenes sablonnal büszkélkedhetett, míg a Joomlának ugyanekkor 1000+, a Drupalnak 2000+ ingyenes sablonja volt.Nem beszélve az olyan korszerű, vizuális szerkesztővel rendelkező page builderekről, mint a Divi vagy az Elementor. Ezek olyan sablonok, amelyekkel lényegében te magad építheted fel weboldalad kinézetét, de ezáltal tényleg teljesen egyedire szabhatod, és ehhez képest pedig egyáltalán nem bonyolult a kezelésük, valamint ezek is tartalmaznak a klasszikus értelemben vett sablonokat, amelyek még egyszerűbbé teszik a weboldalkészítést.

Mobil optimalizált

Az biztos, hogya WordPress sablonok döntő többsége most már reszponzív, azaz mobil optimalizált.Ami annyit tesz, hogy tableten és okostelefonon épp annyira néz ki szuperül a weboldal, mint desktopon (asztali számítógépen).Ma már (jónéhány éve) „Mobile First” van,ami azt jelenti, hogy először is nézzen ki jól a honlapod mobilon, aztán csak azt követően foglalkozz a monitoros megjelenéssel. Miért? Mert ma már a weboldalak látogatóinak több mint 60%-a mobiltelefonon keresztül nézi a honlapokat. Nekünk pedig weboldal tulajdonosként kutya kötelességünk a többségi felhasználók igényeit kielégíteni.

Keresőoptimalizálásra alkalmas

Bár a legtöbb CMS esetében jól megoldható a keresőoptimalizálás (SEO), a WordPress esetében ez kiemelten rugalmasan kezelhető. Főleg, ha használatba vesszük az ingyenes Yoast SEO nevű bővítményt, amelynek ugyan van fizetős verziója is, de az alapvető SEO-hoz szükséges teendőket az ingyenessel is teljesen jól el lehet végezni. Álljon itt egy rövid felsorolás arról, hogy mire is képes a WordPress ezzel a kis bővítménnyel (az ingyenes verzióval) mindazoknak a SEO szakembereknek, akiket kifejezetten ez érdekel. Mivel ez a cikk nem a keresőoptimalizálásról szól, ezért a most következő fogalmak nem kerülnek megmagyarázásra, de ha folyamatosan követsz, akkor szó fog esni mindenről. Mit tud tehát a Yoast SEO WordPress plugin ingyenes verziója?

 • Segítségével megadhatod, hogy a Google húzzon be a cikkedhez címként és leírásként.
 • Segít a tartalmakat keresőoptimalizált módon megírni, különféle javaslatokat tesz erre.
 • Kezeli az sarokkő tartalmakat.
 • Beállíthatod, ha esetleg noindex-re és/vagy nofollow-ra szeretnéd rakni az adott cikket.
 • Meghatározhatod a kanonikus URL-t.
 • Segít jobbá tenni az olvashatóságot, ami ugyanúgy számít a Google-nak is.

Könnyű frissíteni

A WordPress talán egyik legnagyobb előnye, hogy mind a weboldal rendszer, mind a hozzá tartozó bővítmények frissítése csupán pár gombnyomást igényel. Igazán egyszerűen és igazán gyorsan elvégezhető művelet. Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tartsuk a CMS-t.

Webáruház

A WordPress egyik legjobb CMS, ha kisebb webáruházakról beszélünk. Ha az egész üzlet kifejezetten a webáruházra és nagyon sok termékre épül, akkor természetesen nem szállhat versenybe a kifejezetten erre a célra lefejlesztett testvéreivel, mint pl. a Shopify, vagy a magyar fejlesztéső Shoprenter és UNAS. De ameddig nem a webáruház adja az üzleti modell alapját, illetve nem több, mint maximum pár száz termék kerül feltöltésre, addig az igényeket teljesen ki tudja elégíteni. WordPressben is lehet mindenféle fizetési és szállítási módokat megadni, akár bankkártyás fizetést is. Az alapvető webáruház funkciók maximálisan biztosítottak.

Nyílt forráskód

Nos – mint azt fentebb már említettem – ez igazából a hátránya mellett az előnye is (illetve fordítva). A nyílt forráskódnak köszönhetően bárki módosítani tudja a WordPress kódját, amelynek köszönhetően pedig igazából a végtelenségig testre lehet szabni ezt az alapvetően korlátokkal rendelkező rendszert.

Hátrányai

Sebezhetőség

Közvetlenül az előző pont érméjének másik oldalán említendő, hogy a nyílt forráskód által kevésbé tud ellenállni az esetleges támadásoknak, mint egy teljesen zárt honlaprendszer. Azonban – mint azt már korábban említettem – néhány intézkedéssel elég magas szintre lehet emelni ezt a biztonsági faktort. Nézzük meg röviden, melyek ezek.

 • Telepítéskor „admin” helyett adj meg valami teljesen más felhasználónevet, ami nem utal az adminisztrátorra. Vagy ha már így telepítetted, akkor változtasd meg (ezt WordPress-nél az adatbázisban történő átírással tudod megtenni).
 • Használj bonyolult jelszót. A cPaneles telepítők általában felajánlják a lehetőséget, hogy generáljanak neked egy extra bonyolult jelszót, valami ilyesmit: vfJp6&92@aLdrĐ. Használj ilyet, a jelszót pedig mentsd el valami biztonságos helyre.
 • Használj biztonsági bővítményt, amely véd az ún. brute force támadások ellen, például Wordfence Security.
 • A nem használt bővítményeket kikapcsolás helyett töröld. Ne adj feleslegesen több támadási felületet.
 • Folyamatosan tartsd napra készen, és rendszeresen frissítsd mind a WordPresst magát, mind az alkalmazott bővítményeket.

Karbantartásigényes

Az előző bekezdés utolsó pontjából következik az, hogy a WordPress némi odafigyelést igényel. Azaz ahhoz hogy a lehető legbiztonságosabb maradjon, folyamatosan frissíteni kell. A rendszert magát is, és a telepített bővítményeket is.Ez azt jelenti, hogy a WordPresst magát kb. 1-2 hetente érdemes frissíteni, mert ekkor jönnek ki kisebb frissítések.De a viszonylag nagyobb frissítések már igazán kötelezőek maximális biztonság érdekében. Ezek átlagban negyed-fél évente érkeznek. (Valamint – eddig úgy tűnik – kb. 4 évente van teljes verziószám váltás.) A WordPress mellett minden bővítményt is napra készen kell tartani. Ezek többnyire igazodnak a WordPress frissítésekhez, de van, hogy anélkül érkezik frissítés egy-egy pluginhoz. Azonban bővítmények frissítését elegendő a rendszer frissítésével egyidejűleg elvégezni. Bár oda kell figyelni rá, hogy – jobb esetben – havi rendszerességgel frissítsük a WordPresst és a bővítményeket, ez a folyamat igazából csak néhány kattintást vesz igénybe, és bejelentkezéssel együtt, egy nagyobb frissítés esetében sem tart tovább 1-2 percnél.

Sebesség

Kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb hátránya a WordPress-nek az egyedi kódolású weboldallal szemben a sebesség (pontosabban a lassúság). Bár ez az összes – nyílt forráskódú – CMS-re igaz. Hiszen egy tartalomkezelő rendszer úgy van felépítve, hogy bárki tudja használni, bármilyen célra.Ezért valószínűleg fog tartalmazni olyan funkciókat, amelyeket te éppenséggel pont nem használsz. Ezáltal feleslegessé válik. Mégis ott van a rendszerben, lassítva ezáltal azt.Egy egyedi kódolású weboldalba éppen pont csak annyi funkciót építenek be, amennyire annak a honlapnak szüksége van. Mivel az alap WordPress azért viszonylag korlátozott lehetőségekkel bír, ezért az extra funkciókat különféle bővítményekkel lehet megvalósítani. Ami annyit tesz, hogy tovább és tovább bővítjük a rendszert, de ezeknek a bővítményeknek is lehetnek olyan funkcióik, amelyek számodra feleslegesek. Illetve ezek könnyű használhatóságának ára, hogy összetett kódsorokból épülnek fel, amelyek tovább lassíthatják az oldaltUgyanez a helyzet a sablonokkal is. Ahhoz, hogy teljesen testre tudd szabni honlapod kinézetét, muszáj lesz valamilyen sablont használnod. Ami pedig ebből a szempontból hasonlóan működik, mint a bővítmények, és tovább lassíthatják a weboldalt. Mindazonáltal tegyük hozzá, hogy egy több bővítményes, nem is olyan egyszerű sablonnal rendelkező weboldal sebességét is fel lehet hozni a Gmetrics mérése alapján 99%-osra. Tehát kis odafigyeléssel a sebesség probléma sem igazán akkora probléma.

Widgetek elhelyezése

Én a WordPress talán legnagyobb hátrányát a Joomlához képest a widgetek elhelyezkedésének beállításában látom.Már ami az alap rendszert illeti (ezt mindjárt kifejtem). Míg a Joomlánál teljesen egyedileg állíthatsz be minden egyes widgetet, hogy melyik oldalon jelenjen meg, melyik oldalon ne jelenjen meg, addig a WordPress erre sokkal kevesebb – vagyis inkább semennyi – lehetőséget. Egészen addig, amíg fel nem telepíted a Widget Context nevű plugint. Ez ugyanis már lehetőséget ad erre is. Mindez annyiban rossz csak, hogy ez is egy extra bővítmény, ami lassíthatja a rendszered.

Most akkor érdemes vagy sem WordPress-t használnod?

Mint mindennek, a WordPressnek is megvan a maga előnye és hátránya.Én személy szerint több előnyét látom, mint hátrányát.Ezért használom ezt a rendszert weboldalaim készítése során, és ezért oktatom olvasóimat is ennek használatára. De persze van az a szint, ami fölött már mondjuk értelmetlen lenne WordPresst használni, pl. abszolút egyéni igények esetén, vagy egy gigantikus webáruház számára. Szedjük össze gyorsan pontokba, hogy melyek a WordPress előnyei és hátrányai az egyedi kódolású weboldalakkal szemben.

Előnyök egyedi kódolású weboldallal szemben

 1. Könnyű kezelhetőség, te magad is használhatod
 2. Ingyenes
 3. Nyílt forráskódú, te is szerkesztheted

Hátrányok egyedi kódolású weboldallal szemben

 1. Sebezhető
 2. Lassúság
 3. Karbantartás igényes

Előnyök a többi CMS-sel szemben

 1. Könnyebben kezelhető, felhasználóbarátabb
 2. Hatalmas közösség
 3. Rengeteg bővítmény
 4. Rengeteg sablon (korszerű page builderes sablonok)
 5. Könnyen keresőoptimalizálható

Hátrányok a többi CMS-sel szemben

 1. Widgetek elhelyezésének beállításához extra plugin kell

Szívesen olvasnál még hasonlókról? Rendszeresen megjelenő hírleveleimben ilyen és egyéb, vállalkozással, online marketinggel, web-/landing oldal készítéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat osztok meg. Ha szeretnéd kimaxolni a vállalkozásodban lévő potenciált, akkor iratkozz fel ezekre a hasznos levelekre!

ProduktON! hírlevél feliratkozás

Összegezve

Összegezve a WordPress ma a legjobb tartalomkezelő rendszer, ha nincsenek ultraextra igényeid, és nem egy giga méretű webáruházban gondolkodsz. Minden egyéb esetben tökéletesen jól használható, és alkalmas a WordPress a weboldal készítésre. A hatalmas közösségnek – és ezáltal a hatalmas tárházú bővítmény és sablon könyvtárnak – köszönhetően a CMS-ek között gyakorlatilag nincs párja. Minden követelménynek megfelel, aminek egy honlapnak meg kell felelni. Kereőoptimalizálható, mobilbarát, kis odafigyeléssel pedig gyorssá és biztonságossá is tehető. Ha szeretnél belevágni a WordPressbe, akkor gyere és csatlakozz – egyelőre még nem túl sokat promotált ? – Facebook csoportomhoz, ahol minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolok a WordPresszel kapcsolatban. Ha pedig inkább kiszerveznéd, akkor is örömmel segítek. Ez esetben írj, kérlek, ez ügyben a Kapcsolat menüpontba.

Ha szeretnél egy igazán sikeres, eredményes, sok bevételt termelő WordPress weboldalt, akkor vedd fel velem a kapcsolatot itt, és megbeszéljük a részleteket, hogy pontosan hogyan tudlak támogatni téged ebben!

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg ismerőseiddel, akikek szintén hasznos lehet:

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Küldés e-mailben
Nyomtatás

Kövess be!

Ha szeretnél értesülni hasonló cikkekről, vagy szívesen tanulnál rövidebb tartalmakból, akkor kövess az alábbi felületeken:

A szerzőről:

Gaál Melinda

Szervusz! Gaál Melinda vagyok, a ProduktON! alapítója. Igyekszem rendszeresen olyan hasznos webfejlesztéssel és online marketinggel kapcsolatos tudásanyagokkal szolgálni Számodra, amelyek előre viszik a vállalkozásodat. Ha bármi kérdésed, ötleted van a témával kapcsolatban, kérlek, írd meg itt kommentben! KommentON! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagramon rengeteg értékes, vállalkozásfej­lesztő posztot találsz. A sztorikon keresztül pedig betekintést nyerhetsz magánéletembe.
Kövess be: @produkton.melinda

TikTokon max. 1-2 perces videókon keresztül sajátíthatod el a weblap készítés és online marketing csínját-bínját.
Kövess be: @produkton.melinda

YouTube-on 20-40 perces videókban részletesebben is megismerhetsz egy-egy konkrét témakört.
Iratkozz fel csatornámra: ProduktON!

Akkor csak kattint ITT a [Kedvelés] gombra!

 

YouTube-on 20-40 perces videókban részletesebben is megismerhetsz egy-egy konkrét témakört.
Iratkozz fel csatornámra: ProduktON!

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg ismerőseiddel, akikek szintén hasznos lehet:

Facebook
LinkedIn
E-mail

Ezek is érdekelhetnek:

Konverziónövelő honlap elemek

5 konverziónövelő honlap elem

Van 5 konverziónövelő honlap elem, ami semmiféleképpen sem hiányozhat a weboldaladról. Feltéve, persze, hogy a célod a bevételszerzés, és a maximális konverziót szeretnéd kihozni honlapodból. Nézzük meg őket szép sorjában!

Tovább olvasom
50%

Mindjárt kész vagy! Félúton jársz.

Kérlek, add meg, hova küldhetem a valódi pénztermelő honlapok elengedhetetlenül szükséges pontjait, és máris postázom Neked virtuálisan :)

A gombra kattintva tudomásul veszed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szuper döntés!

Kérlek, add meg, milyen e-mail címre küldhetem el neked a vevőmágnes csali 9 pontos csekklistáját!

A jelentkezéssel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót.