Piackutatási módszerek

Megmutatom, hogyan szerezd meg azokat az információkat, amelyekkel megértheted vásárlóid gondolkodását.

Definiáljuk, kik azok, akik a leginkább érdeklődnek terméked iránt, így sokkal eredményesebb lesz a kommunikációd.

Kialakítjuk márkád egyedi értékajánlatát, világossá tesszük a célközönségednek, hogy miért kihagyhatatlanul különleges az, amit kínálsz.

Letisztázzuk márkád értékeit és üzeneteit, valamint a vizuális és egyéb arculati elemeket, hogy erős márkád lehessen.

Sokkal könnyebb kis elköteleződést szerezni, majd azt átalakítani naggyá, mint kapásból a nagy elköteleződésre hajtani. Ezt a marketing trükköt aknázzuk ki egy jó termékpiramissal.

Felturbózzuk az alap termékedet, hogy a potenciális vásárlód képtelen legyen rá nemet mondani, de ez neked nem kerül több idődbe, pénzedbe.

Felületekkel együtt megtervezzük az ügyfél életciklusának minden lépését, a tudatosságtól a vásárláson át a hűséges vásárlóvá válásig.

Programokat és ösztönzőket dolgozunk ki, hogy elégedett ügyfeleid új vásárlókat hozzanak neked.

Finomhangoljuk tartalmadat, designodat és technikai elemeidet, ami javítja a felhasználói élményt, és ennek révén növeli a konverziók számát.

Technikai segítséget nyújtok Canvához, Photoshophoz vagy Illustratorhoz, hogy még gyorsabban még szebb képeket készíthess vállalkozásodnak

Bármilyen elakadásod lenne WordPressben, szinte egész biztosan meg tudom oldani a számodra. A legnépszerűbb bővítmények kezelésére is megtaníthatlak.

Elkészült a weboldalad, de nem tudod szerkeszteni, a webesedre pedig napokat, heteket kell várni, de neked nincs ennyi időd? Megmutatom, hogyan módosítsd az oldalad te magad.