Hi! I’m Melinda, Gaál Melinda

Szervusz!

Gaál Melinda vagyok, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó.

6 éve készítek weboldalakat és 4 éve beleszerelmesedtem az online marketingbe. Ahogy képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeres tudjanak lenni.

Ezért kidolgoztam egy olyan szisztémát, amelyen minden ügyfelemmel végig megyünk annak érdekében, hogy weboldala költsége ne csak kidobott pénz legyen, hanem valós megtérülést hozzon.

Küldetésemnek érzem, hogy partnereimmel együtt dolgozva olyan weboldal rendszereket készítsek, amelyek valódi, kimagasló profitot termelnek.

Írj még ma, hogy holnap több pénzt hozzon a honlapod!

Kérd árajánlatomat!

13+1 kendőzetlen tény rólam

Avagy miért éppen mellettem éri meg leraknod a voksodat?

Kezdjük a +1-gyel! Nem vagyok babonás 🙂

Alázattal állok minden projekthez és ügyfélhez. A legkisebbektől a legnagyobbakig. Tőlem támogató, emberi hozzáállást kapsz. Hogy egyik ügyfelemet idézzem: “Nem azt érzem nálad, hogy csak le akarod tudni az e-mailt. Azt érzem, hogy fontos neked a projekt, és érződik belőle egyfajta alázat törődés.”

Nem fogom egy robotikus feladat végre hajtó szerepét betölteni. Személyemben egy nagy kreativitással megáldott, marketing szemléletű weboldal építőt kapsz. Ezzel együtt pedig egy marketing szempontól is jól átgondolt vevőszerző gépezetet, amely képes egyszerű érdeklődőkből ügyfelet csinálni a számodra.

Minden projektet a sajátomként kezelek. Amelyik projektnél úgy érzem, nem tudnék ily módon azonosulni vele, azt nem is vállalom el.

Hiszem, hogy eredményes weboldal, landing oldal és hirdetések csak úgy tudnak születni, ha őszintén figyelek a partneremre. (Elvégre ezért teremtett az Isten nekünk 2 fület és csak 1 szájat.

Magasabb árakon, de inkább kevesebb ügyféllel dolgozom. Így őket magas színvonalon, rövidebb határidőkkel, odafigyeléssel és törődéssel tudom szolgáni. (Saját bőrömön tapasztalam, milyen bosszantó tud lenni hetekig várakozni a legkisebb módosításokra is.)

Cseppet sem vagyok a sablonos, “csak legyünk túl rajta mihamarabb, jó lesz az úgy is” jellegű munka híve. Helyette egyedi megoldásokra törekszem, a lehetőségekhez mérten kísérletezem, és folyamatosan új dolgokat próbálok ki.

Célom, hogy minden weboldal megjelenésében és szövegezésében tükröződjön a tulajdonos személyisége, a vállalkozása nyújtotta értékek és a termék/szolgáltatás minősége.

Veled együtt gondolkodom: hogyan, milyen eszközökkel lehetne még többet kihozni a vállalkozásodból.

Mindent megtalálsz egy helyen. Egy weboldal sikeressége 5 alapon nyugszik: stratégia, szövegezés, design, technikai megvalósítás, marketing. Nálam és alvállalkozóimnál megkapod mindezt.

Nagy kapcsolati hálóval rendelkezem → Ha valamit én magam nem tudok vállalni, arra megvan a dedikált emberem.

Gyorsan dolgozom, mivel nem feltétlenül kell munkatársakhoz és az ügynökségeknél szokásos munkaidőhöz alkalmazkodnom. (SOS esetben akár hétvégén is elérsz.)

Olyan nagy nevekkel dolgoztam már együtt, mint Domán Zsolt (DO! marketing, Tusnádi Roland (Service Mastermind), Mészáros Róbert (BrandBirds), Bolya Imre (Karizmatikus előadó), Bagdi Bella

„A munkám a szenvedélyem” nálam nem csak egy üres frázis. Elhivatottságomnak köszönhetően folyamatosan fejlesztem magam. Ez számadatokban a következőképpen néz ki:

0
blog poszt
2,9+ millió karakter
0
könyv
12.024 oldal
0
óra olvasás
könyvek, posztok, PDF-ek
0
órányi videó tananyag
474 videó
0
órányi tanfolyam
58 db tanfolyam
0
konferencia
tele hasznos tudással

Nézd meg, mit üzennek neked már meglévő ügyfeleim

Domán Zsolt

DO! marketing

Tusnádi Roland

üzleti mentor

Szalontai Dávid

WPC Market

Schmidt András

ASC Global

Peter Jones

Happy Kids International Kindergarten

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Referencia­munkák

Domán Zsolt

DO! marketing

Zsolt a magyar online marketing szakértők krémjébe tartozik. Ezért óriási megtiszteltetés volt, amikor felkért első közös munkánkra (és persze az összes azt következőre :))
A közös együttműködések során többnyire webdesignt és fejlesztést készítek neki, de volt rá példa, hogy egy teljes értékesítési tölcsért én vittem végig 0-ról.

Bolya Imre

karizmatikuseloado.hu

Imre az egyik legprofibb előadó Magyarországon. Új landing oldaljához prémium megjelenésű webdesignt készítettem.

Imre képzését egyébként első kézből tudom ajánlani. Nagyon profin fel van építve, és valóságos csodát tesz az emberrel. Én sem hittem, amíg nem voltam részese. Ajánlom mindenkinek, aki valamilyen formában előad vagy prezentál.

Bagdi Bella

személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes

Bellát már követem egy ideje, hallgatom dalait és az egyik könyve is megvan. Így amikor engem kért fel landing oldalai elkészítésére hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam

BrandBirds

Ha márkaépítés, akkor BrandBirds 🙂

A Mészáros Robinak és csapatának legfrissebb előfizetéses klubjukhoz készítettem landing oldalt. Itt az érdekesség az volt, hogy rekord idő alatt kellett elkészülnöm vele. Konkrétan néhány nap. És ebben volt minden.

WPC Market

Végezetül pedig következzen egy komplett weboldal, ahol az elsődleges cél a redesign volt.
A honlapon töltött idő 350%-kal növekedett az új külsőnek köszönhetően.