Hi! I’m Melinda, Gaál Melinda

Üdv!

Itt Gaál Melinda, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ❤️

Az első weboldalamnak már több mint 15 éve (még lázadó tini titánként tákoltam össze). 6 éve pedig hivatás szerűen is űzöm eme gyönyörű tevékenységet. Idő közben pedig volt egy nagy változás…

4-5 éve történt, hogy beleszerelmesedtem az online marketingbe. És ahogy képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeresek tudjanak lenni.

Ezért célul tűztem ki, hogy nem csupán honlapokban, de komplett értékesítési rendszerekben gondolkodva segítsem a szolgáltatás alapú vállalkozókat abban, hogy a weboldaluk ne csak névjegyként funkcionáljon, hanem valódi, kimagasló profitot termeljen a számukra.

Írj még ma, hogy holnap több pénzt hozzon a honlapod!

Kérd árajánlatomat!

13+1 kendőzetlen tény rólam

Avagy miért éppen mellettem éri meg leraknod a voksodat?

Kezdjük a +1-gyel! Nem vagyok babonás 🙂

Alázattal állok minden projekthez és ügyfélhez. A legkisebbektől a legnagyobbakig. Tőlem támogató, emberi hozzáállást kapsz. Hogy egyik ügyfelemet idézzem: “Nem azt érzem nálad, hogy csak le akarod tudni az e-mailt. Azt érzem, hogy fontos neked a projekt, és érződik belőle egyfajta alázat törődés.”

Nem fogom egy robotikus feladat végre hajtó szerepét betölteni. Személyemben egy nagy kreativitással megáldott, marketing szemléletű weboldal építőt kapsz. Ezzel együtt pedig egy marketing szempontól is jól átgondolt vevőszerző gépezetet, amely képes egyszerű érdeklődőkből ügyfelet csinálni a számodra.

Minden projektet a sajátomként kezelek. Amelyik projektnél úgy érzem, nem tudnék ily módon azonosulni vele, azt nem is vállalom el.

Hiszem, hogy eredményes weboldal, landing oldal és hirdetések csak úgy tudnak születni, ha őszintén figyelek a partneremre. (Elvégre ezért teremtett az Isten nekünk 2 fület és csak 1 szájat.

Magasabb árakon, de inkább kevesebb ügyféllel dolgozom. Így őket magas színvonalon, rövidebb határidőkkel, odafigyeléssel és törődéssel tudom szolgáni. (Saját bőrömön tapasztalam, milyen bosszantó tud lenni hetekig várakozni a legkisebb módosításokra is.)

Cseppet sem vagyok a sablonos, “csak legyünk túl rajta mihamarabb, jó lesz az úgy is” jellegű munka híve. Helyette egyedi megoldásokra törekszem, a lehetőségekhez mérten kísérletezem, és folyamatosan új dolgokat próbálok ki.

Célom, hogy minden weboldal megjelenésében és szövegezésében tükröződjön a tulajdonos személyisége, a vállalkozása nyújtotta értékek és a termék/szolgáltatás minősége.

Veled együtt gondolkodom: hogyan, milyen eszközökkel lehetne még többet kihozni a vállalkozásodból.

Mindent megtalálsz egy helyen. Egy weboldal sikeressége 5 alapon nyugszik: stratégia, szövegezés, design, technikai megvalósítás, marketing. Nálam és alvállalkozóimnál megkapod mindezt.

Nagy kapcsolati hálóval rendelkezem → Ha valamit én magam nem tudok vállalni, arra megvan a dedikált emberem.

Gyorsan dolgozom, mivel nem feltétlenül kell munkatársakhoz és az ügynökségeknél szokásos munkaidőhöz alkalmazkodnom. (SOS esetben akár hétvégén is elérsz.)

Olyan nagy nevekkel dolgoztam már együtt, mint Domán Zsolt (DO! marketing, Tusnádi Roland (Service Mastermind), Mészáros Róbert (BrandBirds), Bolya Imre (Karizmatikus előadó), Bagdi Bella

„A munkám a szenvedélyem” nálam nem csak egy üres frázis. Elhivatottságomnak köszönhetően folyamatosan fejlesztem magam. Ez számadatokban a következőképpen néz ki:

0
blog poszt
2,9+ millió karakter
0
könyv
11.688 oldal
0
óra olvasás
könyvek, posztok,
PDF-ek
0
órányi videó tananyag
651 videó
0
órányi kurzus
71 db kurzus
0
konferencia
tele hasznos tudással

További 61 órányi csoportos + 51 órányi 1on1 mentorálás.

Összesen több mint 4.6 millió Ft költése önfejlesztésre marketing és vállalkozói témakörben.

Legalábbis, ami fel van jegyezve…

Nézd meg, mit üzennek neked már meglévő ügyfeleim

Domán Zsolt

DO! marketing

Tusnádi Roland

üzleti mentor

Szalontai Dávid

WPC Market

Schmidt András

ASC Global

Peter Jones

Happy Kids International Kindergarten

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Bencze Balázs véleménye landing oldal tanácsadásról

Referencia­munkák

Domán Zsolt

DO! marketing

Zsolt a magyar online marketing szakértők krémjébe tartozik. Ezért óriási megtiszteltetés volt, amikor felkért első közös munkánkra (és persze az összes azt következőre :))
A közös együttműködések során többnyire webdesignt és fejlesztést készítek neki, de volt rá példa, hogy egy teljes értékesítési tölcsért én vittem végig 0-ról.

Bolya Imre

karizmatikuseloado.hu

Imre az egyik legprofibb előadó Magyarországon. Új landing oldaljához prémium megjelenésű webdesignt készítettem.

Imre képzését egyébként első kézből tudom ajánlani. Nagyon profin fel van építve, és valóságos csodát tesz az emberrel. Én sem hittem, amíg nem voltam részese. Ajánlom mindenkinek, aki valamilyen formában előad vagy prezentál.

Bagdi Bella

személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes

Bellát már követem egy ideje, hallgatom dalait és az egyik könyve is megvan. Így amikor engem kért fel landing oldalai elkészítésére hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam

BrandBirds

Ha márkaépítés, akkor BrandBirds 🙂

A Mészáros Robinak és csapatának legfrissebb előfizetéses klubjukhoz készítettem landing oldalt. Amelyet azóta újra frissítettünk. Most már a legújabb verziót láthatod. A klub tagjai pedig egyre csak gyűlnek 🙂

MotiBro

A mozgásstúdiók és vendégeik életét megkönnyítő is ügyviteli rendszer nem épp a legkönnyebben emészthető termékek közé tartozik.

De mi igyekeztünk minél könnyedebb formába önteni, mind szövegezésileg, mind megjelenés szempontjából, miközben megtartottuk a MotiBro eredeti arculatát.

A marketingszöveg immáron profi szövegíró munkatársam keze munkját dicséri.

Nyolcas.com

A prémium minőségű bérlőközvetítés és lakáskezelés szolgáltatáshoz hozzá hű prémium szöveg és webdesign készült a már meglévő arculat minktájára.

Living Room Astrology

Az elsődlegesen egyedülálló hölgyek szívét megszólító landing oldal egy webináriumra történő jelentkezést hivatott promótolálni.

Az oldal a marketing szövegezésen túl egy vadonatúj arculatot kapott, amely harmonizált mind Krisztina elképzeléseivel, mind az átadni kívánt üzenettel és a témához társítható hangulattal.

Mivel egy igazán érzelmes témáról van szó, ezt igyekeztem átadni az oldal megjelenésében is.

WPC Market

Végezetül pedig következzen egy komplett weboldal, ahol az elsődleges cél a redesign volt.
A honlapon töltött idő 350%-kal növekedett az új külsőnek köszönhetően.