Ismerj meg alaposan

mielőtt elköteleződsz mellettem 🙂

Üdv!

Itt Gaál Melinda, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ❤️

Az első weboldalamnak már több mint 17 éve. Még lázadó tini titánként tákoltam össze.
8 éve hivatásszerűen is űzöm a weboldalkészítés számomra eszméletlen gyönyörű mesterségét. Ez idő alatt azonban volt egy nagy változás…

6 éve történt, hogy beleszerelmesedtem az online marketingbe. És ahogy egyre mélyebben képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeresek tudjanak lenni, és több vásárlót hozzanak.

A képlet természetesen sok összetevős, de egy jól megkomponált landing oldalnak igencsak nagy szerepe van a sikerben. Így lettem a landing oldalak specialistája.

Célul tűztem ki, hogy tudásommal és elhivatottságommal segítem mindazokat a vállalkozókat, akik értéket teremtenek a Világban, és elviszem nekik azokat a weboldalakat, amelyek nem csak egyszerű online névjegykártyaként funkcionálnak, hanem képesek valódi, kimagasló profitot termelni a számukra.

Gaál Melinda (ProduktON!) landing oldal készítő

Írj még ma, hogy holnap több pénzt hozzon a honlapod!

Kérd ingyenes árajánlatomat!

Miben tudok segíteni neked?

Landing oldal készítés

Van egy konkrét terméked vagy szolgáltatásod, amit el szeretnél adni? Ingyenes anyagodat promóznád. Egy jól felépített landoló oldal segít neked ebben.

Marketing szemléletű weboldal készítés

Ami nálam más, mint a legtöbb webesnél, hogy kifejezetten olyan szemüveggel készítem el a honlapodat, hogy az a lehető legtöbb konverziót hozza neked.

Online marketing tanácsadás

Elakadtál az online marketing szerteágazó útvesztőjében? Vagy most kezded a vállalkozást? Jól jönne egy stratégiai támogatás? Akkor ez kell neked!

Weboldal / Landing oldal audit

Nem a várt eredményeket hozza a weboldalad / landing oldalad, de fogalmad sincs, hol lehet a hiba? A közel 100 pontos csekklistám alapján késztett elemzés megmondja a válaszokat.

Weboldal / Landing oldal optimalizálás

Javítani szeretnél a weboldalad / landing oldalad teljesítményén, és szeretnéd kiszervezni a kivitelezést? Mi sem egyszerűbb számodra, minthogy felkérj erre az általam imádott feladatra.

több, mint

Egy tucat kendőzetlen érv

ami mellettem szól:

Alázat, törődés, támogató, emberi hozzáállás, minden ügyfél számára

Ezt nem is én állítom, hanem az ügyfeleim: „Nem azt érzem nálad, hogy csak le akarod tudni. Azt érzem, hogy fontos neked a projekt, és érződik belőle egyfajta alázat, törődés.”

Marketinges, vevőszerző szemlélettel kezelem a honlapodat

És annak minden részletét. Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy weboldalad képes legyen egyszerű érdeklődőkből vásárlót konvertálni a Számodra.

Projektedet a sajátomként kezelem

Ha úgy érezném, hogy nem tudok azonosulni azzal, amit képviselsz, akkor nem is vállalom el a munkát. Hiszem, hogy jól működő dolgok csak úgy tudnak születni, ha azt az ember szívvel-lélekkel tudja csinálni.

Végig őszintén figyelek Rád és igényeidre

Ha megosztod az észrevételeidet, én figyelek azokra, és maximálisan igyekszem beépíteni őket a közös munkánkba. Gyümölcsöző, eredményes együttműködések csak így születhetnek.

Csúcsminőségben, határidőre dolgozom

Ezeket szerződésbe foglalva, garanciákkal vállalom.

Egyedi és kreatív megjelenést kapsz

Tucatsablonok helyett. Csak így tűnhetsz ki a tömegből.

Oldaladat a célközönségednek készítem

Vagyis az általam készített szöveg és megjelenés tükrözi mindazt az üzenetet, (élet)érzést, értéket, amit márkaként át kívánsz adni a potenciális vevőidnek. A hatás garantált.

Nem csak egyszerűen a kiviteleződ leszek

Megnézem, hogyan tudnánk a legtöbbet kihozni a lehetőségekből. Nem csak Rád bízom. Én is Veled együtt ötletelek, mire van szükséged, már az ajánlatkészítésnél.

Mindent egy kézben megkapsz

Marketing alapozás, stratégia, értékesítési szöveg, webdesign technikai megvalósítás. Nem kell külön-külön kivitelezőkkel foglalkoznod.

Fókuszált, ezáltal gyors vagyok

Egyszerre csak egyetlen nagyobb projekten dolgozom, és minden figyelmem és időm neki szentelem. Így gyorsan végzünk.

Több lehetőséged van velem, mint egy átlag WordPress-es "kattintgatóval"

Végzett webprogramozó vagyok. A HTML, CSS, JavaScript/jQuery programnyelvekkel sokkal extrább, látványosabb és egyedibb megjelenést tudok Számodra kreálni, mint egy hétköznapi WP-s.

Használok mesterséges intelligenciát, így még többet, jobbat adhatok

Aki nem tartja a lépést az AI eszközök nyújtotta extra lehetőségekkel, az lemarad. Piackutatáshoz, szövegíráshoz és képgeneráláshoz is használom, hogy a legjobb végeredményt nyújtsam Számodra.

A szakma krémje és más nagy nevek is elismerik munkámat, dolgoztam velük is:

Például Domán Zsolt (DO! marketing), Tusnádi Roland, Mészáros Róbert (BrandBirds), Biros Levente, Bolya Imre (Karizmatikus előadó), Bagdi Bella...

„A munkám a szenvedélyem” nálam tényleg nem csak egy üres frázis

Elhivatottan és folyamatosan fejlesztem magam a kezdetektől napjainkig, ami konkrét számadatokban a következőképpen néz ki:

0

órányi kurzus


61 db kurzus
0

órányi videó tananyag


988 db videó
0

könyv


14.500+ oldal
0

óra olvasás


könyvek, posztok, PDF-ek
0

konferencia


tele hasznos tudással
0

óra mentorálás


1on1 és csoportos

Összesen
több, mint 5.8 millió Ft
költése önfejlesztésre

weboldal készítés, marketing és vállalkozói témakörben

Legalábbis, csak ami fel van jegyezve…

 

Nézd meg, mit üzennek Neked

ügyfeleim, akik engem választottak

Domán Zsolt

DO! marketing

Gigapárosítás az, amikor valakinek jó a szépérzéke, ügyes szövegeket tud írni, és mellette még ért a technikai dolgokhoz is. Melinda ezekben mind-mind-mind nagyon-nagyon ügyes. Egy igazi all-in-one ninja. És mindemellett is megtartotta az emberségét.”

Tusnádi Roland

üzleti mentor

„Ha vele fogsz együtt dolgozni, akkor nem fognak elmaradni részletek az együttműködésben. Az, amit ő mond, az úgy fog megvalósulni. Nagyon profi, nagyon hiteles, az aprólékokba menően figyelmes, részletekre figyelő szakemberről beszélünk, aki által nyugalmad lehet azzal kapcsolatosan, hogy a weboldalad jól működik, konverzióra van optimalizálva.”

Peter Jones

Happy Kids International Kindergarten

„Nem régiben léptünk kapcsolatba Melindával, mert nem voltunk elégedettek a korábbi szolgáltatónkkal. Nagyon örülünk annak, hogy Melinda minden változtatást és frissítést azonnal elvégzett, és nagyon jó tanácsokat adott nekünk az általános megjelenés, a grafika, a SEO és a közösségi média marketing területén is.”

Schmidt András

ASC Global

„Tudtam, hogy mik az elvárásaim. Az első beszélgetés egy nagyon kellemes élmény volt. Meséltem magunkról, és ő végig figyelt. Majd e-mailben összefoglalta, hogy a weboldalunknak milyen előnyei és hátrányai vannak. Nagyon jól esett, hogy megdicsérte azokat az előnyöket, amikre egyébként már évek óta odafigyelünk, fejlesztünk. Viszont összeszedte azokat a problémákat, amiket javasolt javításra. Melindát bárkinek nagyon szívesen ajánlom, akinek fontos az, hogy minőségi weboldallal rendelkezzen, kultúráltan nézzen ki, és egy adott határidőn belül az általa biztosított elvárásoknak, céloknak megfelelő eredményt kapjon. Volt egy továbblépésünk is, aminél meg teljesen ámultam…”

Pál Magdolna

Perfect Függöny

Első pillanattól szimpatikus volt az, hogy kommunikálni tudunk, megértjük egymást. Nagyon pontosan leírta azokat a folyamatokat, amiket ő tesz a webemmel. Nagyon szimpatikus volt, hogy gyorsan haladt a munka. Meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Nagyon jó lett a vége :)”

Ez szuper! Ez nagyon jó! Köszönöm szépen! Végre! Annyira örülök, hogy van egy ember, aki profin végzi a munkáját. Felüdülés!

(részlet egy ügyféllel folytatott telefonbeszélgetésből)

Hihetetlen precíz vagy, és ha az emberek csak fele ennyire lennének korrektek, mint te, akkor a világ egy sokkal jobb hely lenne

(részlet egy másik ügyféllel folytatott telefonbeszélgetésből)

Halász Dóra
Halász DóraML Akadémia
Tovább olvasom
Külső szemmel szuperül ráéreztél a vállalkozásomra. Nagyon jó volt, hogy felállítottuk a folyamatot, és hogy pár perc alatt megoldottad azt amin én napokig töprengtem. pl tanácsadáson hogy adjam el a tréningemet, hogy nézzen ki a kivitelező szolgáltatásom..stb
Nagyon profi a hozzáállásod és az egész együttműködés. Először furik voltak a keretek. 1 óra konzi = 1 óra és nem 1óra 20perc pl 😀 De ez nekem segített fejlődni 🙂 és amúgy tök jogos a szablyok/keretek tartása 😉 Megtanultam egy konzi alatt nem csapongani. Tudtam, hogy pont 1 óránk van, így nem beszéltem a vakvilágba a nagy kommunikációs képességemmel órákig 🙂 Tetszett, hogy olyan emberrel gondolkodtam közösen, aki használható, beépíthető, szakértői segítséget adott.
Nem tudtam, hogy mit kapok, csak azt tudtam, hogy szükségem van külső segítségre. Azt nem mondanám, hogy volt egy tervem, és azt megvalósítottuk A-Z-ig, mert időközben lett 20 másik ötletem, és mindre találtunk megoldást 🙂 Picit ezért néha nem láttam, hogy hova fut ki a 6 alkalom, de közben meg sokkal többet megvalósítottunk mint az elején gondoltam. Ennek örülök.
Brutál profi a kivitelezés, együttműködés az ügyféllel: Clickup, és a Drive megoldás. Imádtam, hogy minden egy helyen van, hogy a konzikat vissza tudom nézni, imádtam, hogy konzi alatt jegyztelesz azonnal, és utána azt is megosztod velem. Ilyen rendszer nem hiszem, hogy sokmindenkinél van, ez 5******* Nagyon jó volt, hogy minden konzin éreztem, hogy nem máshol kalandozol, hanem a vállalkozásomra fókuszálsz és segítesz a legtöbbet kihozni belőle. Végre egy olyan szakértőt/kivitelezőt kaptam magam mellé, akivel egy élmény volt együtt dolgozni, aki pillanatok alatt ráérzett a vállalkozásomra, aki hónapokat spórolt nekem az ötleteivel, és aki csoda új oldalakat készített nekem. Ami pedig a kivitelezést illeti, a kapott munka tökéletes. Teljesen a vállalkozásomra lett szabva, az álom sales oldalam vált valóra, pont olyan amilyet elképzeltem, mintha a gondolataimban olvasnál 🙂
Gaál Melinda (ProduktON) vélemény
Gaál Melinda (ProduktON) vélemény
Barbi és Peti
Barbi és PetiBody-Face Acadamy & Spa
Tovább olvasom
Egyrészt mindenre hagytunk elegendő időt, másrészt sokkal szélesebb körben tudtunk konzultálni, mint amit eredetileg célként megjelöltünk. Szuper volt, hogy felmérted, hol tartunk, és ennek megfelelően a gyenge pontok kiküszöbölésében is segítettél!
Nagyon tetszett, hogy őszinte voltál, tudtunk együtt nevetni, és nem finomkodtál azzal kapcsolatban, ha valami nem jó. Csak azt az egyet sajnálom, hogy élőben nem tudtunk találkozni, és nem tudtad feltérképezni a szalont.
Mi biztosak vagyunk benne, hogy mással nem lett volna ilyen az együttműködésünk. Egy ideje kerestük a megfelelő embert, és egyrészt nem akartunk férfit (fúj, diszkrimináció, de ezt a témát egy férfi egyáltalán nem tudta volna jól kezelni), másrészt nem akartunk sablon-embert (tudod, amikor ránézel, oké, újabb öltönyös huszonéves - köszi!). Annyira jól megfeleltél az összes elvárásunknak, hogy arra nem is találom a szavakat. Egyre többen jelentkeznek be online. Úgy vélem, ez részben annak is a sikere, amit csináltunk. A közös együttműködés tényleg közös volt. Megértetted a problémánkat, kerested a jó és személyre szabott megoldásokat, és nem egy konzervdobozt hoztál sosem, hanem a számunkra is jól emészthető süteményt. Így mi is könnyebben tudtuk teljesíteni a ránk váró feladatokat, és nem éreztük azt, hogy a százezredik ügyfelek vagyunk egy hosszú nap egyik órájában. Semmiképp se változtass a természetességeden, és azon, hogy önmagad vagy 🙂
Huncsik Péter
Huncsik PéterMotiBro
Tovább olvasom
Nagyon tetszett a professzionálisan megtervezett, tudatosan felépített munkafolyamat amíg eljutottunk addig, hogy mit lenne célszerű bemutatni. Szépen megújítottad az oldalt, miközben tartottad a korábbi design alapelvekhez magad. Nagyon professzionálisan néz ki, a kreativitást folyamatosan beleadtad. Határidőkre figyeltél. Érdekelt, hogy kiváló eredmény szülessen.
Széles ZsoltSelesch Schlüsseldienst
Tovább olvasom
Többet kaptam mint vártam.
Láthattam, hogyan alakul ki a végső felület. Beleszólhattam már az alkotás közben. De nem kellett nagyon beleszólni. De azért nyugodt lehettem, mert nem csak a végén kaptam valamit, ami vagy tetszik vagy nem.
Könnyű veled együtt működni.
Nagyon tetszett, hogy egy új, rugalmas felületen tudtunk gyorsan kommunikálni.
Az új oldal mellett a régebbi, féléves weboldalam elavult ócskaságnak tűnik.
Amin semmiképp ne változtass az szépérzéked, profizmusod, maximalizmusod, kommunikációd. stb.
Én imádok tanulni és jobb vállalkozó lettem az együtt működésünk hatására.
Gaál Melinda (ProduktON) vélemény
Hamar Tamás
Hamar TamásTelexx
Tovább olvasom
A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert partner voltál mindenben!
Profi, átlátható, maximum lett kihozva.
Nem lehet kiemelni csak egy dolgot, összességében kerek az egész.
Rengeteg új dolgot tanultam: pl ZOOM ::) , Brief 🙂
Mindent úgy kezeltél, mintha a Tied lenne!!!
Ezzel az oldallal lepipáltuk az összes konkurenciát!!!!
Hogy mi az, amin semmiképp ne változtass? Brief, zoom, hozzáállás, profizmus, lendület 🙂
Viola KrisztinaVendula
Tovább olvasom
Örülök, hogy Te készítetted el a weboldalam, mert szuper lett és egyedi! Nagyon tetszett a stílus és a kreatív megoldások. Az nem tetszett, hogy nem lett beletéve minden, amit küldtem utólag (de megértem az okát). Tetszett, hogy az elején többet adtál - tanácsadásban, véleményben - éreztem, hogy Te is benne vagy ebben a projektben lelkestül. Ez nagyon jó volt, és meg is lett az eredménye. Profi megoldás, az eredmény magért beszél. Nem volt szimpi és frusztrációt okozott, hogy a végén több órányi kommunikációt számoltál fel. A Te szempontodból viszont megértem, de lehet, hogy én az alapárba számoltam volna be ezt is, nem plussz költségként jelenne meg. A Te szempontodból jogos, hogy Te is megfizetteted az időd, én csak nem így csinálnám. A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert kreatív vagy, rugalmas, barátságos, alázatos, határozott és eredményorientált voltál.

Néhány idézet

a közös munka utáni visszajelző kérdőívekből:

Mi a véleményed a kapott munkáról?

 • „Profi, átlátható, maximum lett kihozva.”
 • „többet kaptam mint vártam.”
 • „Örülök, hogy Te készítetted el a weboldalam, mert szuper lett és egyedi!”
 • „Tökéletes :)”
 • „Nagyon tetszik az oldal – teljesen elégedett vagyok vele!”
 • „Teljesen meg vagyok elégedve és köszönöm a rugalmasságod és az extra segítséget az Elementor Pro kapcsán”

Mi a véleményed a hozzáállásomról, együttműködésről?

 • „PROFI, PROFI, PROFI. Rengeteg új dolgot tanultam: pl ZOOM ::) , Brief 🙂 és az hogy mindent úgy kezeltél, mintha a Tied lenne!!!”
 • „Könnyű veled együtt működni. „
 • „Tetszett, h az elején többet adtál- tanácsadásban, véleményben- éreztem, hogy Te is benne vagy ebben a projektben lelkestül. Profi megoldás, az eredmény magért beszél.”
 • „Azt éreztem végig, hogy hozzáértő, a helyzetet kezelni tudó szakmai hozzáállást kapok.”
 • „Nagyon szuper. Rugalmas.”

Objektív statisztikai adatok

továbbra is a közös munka utáni visszajelző kérdőívekből:

Hogy érzed, mennyire teljesültek az együttműködéssel, projekttel kapcsolatos elvárásaid?

Ügyfél visszajelzés statisztika
Általános ügyfélelégedettség 90%
Ügyfélelégedettség a kapott munkára vonatkozóan 96%
Ügyfélelégedettség az együttműködés minőségére vonatkozóan 93%

Referencia­munkák

néhány a több tucatból

Domán Zsolt

DO! marketing

Zsolt a magyar online marketing szakértők krémjébe tartozik. Ezért óriási megtiszteltetés volt, amikor felkért első közös munkánkra (és persze az összes azt következőre :))
A közös együttműködések során többnyire webdesignt és fejlesztést készítek neki, de volt rá példa, hogy egy teljes értékesítési tölcsért én vittem végig 0-ról.

Biros Levente

biroslevente.hu

Aki magyar KKV körökben mozog, és előszeretettel fejlesztni önmagát, annak nem kell bemutatnom Leventét 🙂

Annak, aki nem ismerné, címszavakban:
Levente…
– a „mindig többet adni” szemlélet megálmodója
– vidéki cukrász alkalmazottból lett szőnyegtisztító, majd üzletkötő
– a mókuskeréktől megjárta a mínusz 40 milliós adósság gödröt is
– a ma 4 milliárdos árbevételű onlineMárkaboltok-nak már „csak” tulajdonosa, tanácsadója (nem üzemeltetője) vagy, ahova évente mindössze 11 munkanapot jár be

Egyszóval igazi nagykutya.

Szüksége volt már egy bemutatkozó oldalra, ahol a média elérheti, és volt szerencsém nekem elkészíteni ezt számára.

Bolya Imre

karizmatikuseloado.hu

Imre az egyik legprofibb előadó Magyarországon. Új landing oldaljához prémium megjelenésű webdesignt készítettem.

Imre képzését egyébként első kézből tudom ajánlani. Nagyon profin fel van építve, és valóságos csodát tesz az emberrel. Én sem hittem, amíg nem voltam részese. Ajánlom mindenkinek, aki valamilyen formában előad vagy prezentál.

Kollár Ágnes

coaching-stylist

Számomra egy igazán különleges utazás volt Ágival a közös munka. Egy külön világ az, amit ő képvisel. Tele bájjal, örömmel, lélekkel, szeretettel és persze stílussal 🙂 Az pedig, amilyen szenvedéllyel beszél mindig arról, amit csinál egyszerűen lehengerlő.

A weboldal alap motorja megmaradt a régi, de erre teljesen új aloldalak kerültek. A blogot kivéve az összes oldal megújult egy impozáns, Ágihoz illő arculattal.

Őszintén szólva nagyon nehéz volt ehhez a projekthez csak néhány képet választanom, annyira sokrétű megoldás született ezen az 5 aloldalon. Úgyhogy itt egy kicsivel több képernyőkép díszeleg 🙂

Bagdi Bella

személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes

Bellát már követem egy ideje, hallgatom dalait és az egyik könyve is megvan. Így amikor engem kért fel landing oldalai elkészítésére hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam

BrandBirds

Ha márkaépítés, akkor BrandBirds 🙂

A Mészáros Robinak és csapatának legfrissebb előfizetéses klubjukhoz készítettem landing oldalt. Amelyet azóta újra frissítettünk. Most már a legújabb verziót láthatod. A klub tagjai pedig egyre csak gyűlnek 🙂

Tusnádi Roland

A régi szép időkből még „Maxold ki a KATÁD csávóként” ismert Roli a Service Mastermindban megismerte személyiségemet, a munkához való maximalista és precíz hozzáállásomat, elhivatottságomat. Ezek után nem volt kérdés számára, hogy engem kér fel akkori weboldala felturbózásához, ami a legnagyobb részben egy modernizált arculatot, sebesség- és mobil optimalizálást foglalt magába.

A végeredmény jelenleg már nem elérhető élesben, mert Roli más irányokat vett azóta. De itt láthatsz az elkészült oldalról néhány képernyőfotót.

 • Tusnádi Roland
  főoldal (webdesign, fejlesztés)

WPC Market

Végezetül pedig következzen egy komplett weboldal, ahol az elsődleges cél a redesign volt.
A honlapon töltött idő 350%-kal növekedett az új külsőnek köszönhetően.

Nem volt még elég? 🙂

Ezek után hogy érzed, én lehetek a te embered? 🙂

Ha igen, és eddig még nem tetted meg, akkor írj nekem! 👇

Ha pedig ez már megvolt, akkor kövess az interneten: