Stabil bevételszerző rendszer
a nulláról 3 hónap alatt

a Produktív Vállalkozás Programmal!

Ezúttal tényleg eléred!

Sajálom! A jelentkezés lezárult! 🙁

Már csak ennyi ideig tudsz jelentkezni a programra:

nap
óra
perc
mp

Most első alkalmas 50% kedvezménnyel!

Már csak ennyi ideig tudsz jelentkezni a programra:

nap
óra
perc
mp

Most első alkalmas 50% kedvezménnyel!

2 nagy szépséghibája van a legtöbb oktatási formának

amit itt igyekeztem teljesen kiküszöbölni

Probléma az általános oktatási formákkal: Csak egy-egy szeletet mutat be

Csak egy-egy szeletre fókuszál. A válós eredményekhez azonban a teljes tortára szükséged van.

Ha csak egy-egy vállalkozói vagy marketinges témában fejleszted magad, nem fogsz rálátást nyerni a nagy egészre. Sőt, bár érteni fogsz egy-egy részt, de nem tudod majd, hogy azt hogyan kell beépíteni a többi elem közé. Márpedig egy vállalkozás marketingje összetett dolog. Hiába csinálod egyik részét baromi jól, hogyha a többi nem megfelelő, akkor az eredmény sem az lesz, amit te szeretnél. Épp mint az autóvezetés… Forgatni a kormányt, sebességet váltani, ránézni a visszapillantóra, figyelni a GPS-t, hogy jó irányba menj… Külön-külön elvégezni ezeket még a legfrissebb jogsisnak sem nagy kunszt. De csak akkor fogsz célba érni, ha ezeket mindet egyszerre, pontosabban a megfelelő sorrendben, a megfelelő pillanatban végzed. A vállalkozásod marketingje is pont így működik.

Probléma az általános oktatási formákkal: egyedül, magadra hagy

Teljesen magára hagyja az embert, aki egyedül elveszti a motivációját. A program során egy 4 lépcsős motivációs rendszerrel ösztökéllek.

Ha már a megfelelő tudás a birtokodban, akkor még mindig ott van az a rendkívül fontos tényező, hogy élned is kell vele, azaz meg kell valósítanod a gyakorlatban azt, amit elméletben megtanultál. Az összes “tanulj otthon magad online” jellegű kurzussal az a probléma, hogy teljesen a tanulóra van bízva, hogy mit kezd a tananyaggal, vagy akár a kérdezési lehetőséggel – ha egyáltalán jár ilyen hozzá (mert ez sem jellemző). Ezzel szemben itt 4 különféle eszközzel folyamatosan ösztönözlek arra, hogy ezúttal valóban be is fejezd azt, amit elkezdtél, ezek:
1. Élő találkozók heti rendszerességgel: Az újdonság (új tudás) és az élő jelenlét varázsa hétről hétre megadja neked a következő löketet.
2. Facebook csoport posztok heti 1-2x: Nyomon követjük, ki hogy áll. Emlékeztetőket kapsz a következő alkalomra. Valamint további tippeket és tanácsokat a megvalósításhoz.
3. Extra ösztönzés Messengeren: Hogy egész biztosan megkapd az értesítőt (csoportok esetében ez sokszor elveszik) – plusz a többiek sikersztorijai is tovább ösztönöznek
4. Jutalmazási rendszer: Minél több feladatot végzel el, annál nagyobb ajándék vár téged a végén.

Marketing kritikus területei

Megérted a marketinged legkritikusabb területeit

Így mindig tudni fogod, hol lehet a hiba, hol és hogyan kéne fejleszteni.

Folyamatos személyes támogatás és ösztönzés

Folyamatos személyes támogatást, ösztönzést kapsz végig

Eddig mindig feladtad valahol félúton? Ezt itt nem fogom hagyni neked!

Marketing csekklisták és sablonok

Checklisták és sablonok gyorsítják és könnyebbé teszik a munkád

Nem csak most, hanem a jövőben is rengeteg időt és pénzt spórolnak neked.

Sok mindent kipróbáltál eredménytelenül?

Sok mindent kipróbáltál már, mégsem jöttek a várva várt eredmények?

Úgy érzed, te minden tőled telhetőt megtettél? Megannyi eszközt kipróbáltál és számtalan tanácsot megfogadtál már, de mégsem jöttek a várva várt eredmények? Nem a te hibád! Feltehetőleg sok helyről próbáltad összeszedegetni a különféle információ morzsákat, és ezekből valami összefüggő dolgot összerakni. Nem könnyű feladatra vállalkoztál. Itt EGYBEN fogod látni mindazt, amivel a stabil bevételnövelő rendszered megszületik.

Egyedül és érzed magad ebben az egyre csak szerteágazó marketing világban?

A marketing területe folyamatosan változik. Egyre csak megújul, más lesz, új platformok, funkciók jelennek meg, te pedig képtelen vagy mindezekkel lépést tartani. Érthető, ha magányosnak, kiszolgáltatottnak érzed magad egy ilyen helyzetben. Ebben a programban brutális személyes támogatást fogsz kapni tőlem, és magadévá teszed az összes tudást, ami hosszú távon elegendő lesz a stabil bevétel termeléshez. Emellett itt igazi motivációt kapsz. Garantáltan az úton maradsz!

Egyedül érzed magad a szerteáhazó marketing világában?

Kevesebb munka,
kiszámíthatóbb, több bevétel

= boldogabb vállalkozói élet

Több, magasabb bevételed lesz

Megtöbbszö­rözheted bevételeidet

Egy olyan, alaposan átgondolt, szisztematikus rendszert mutatok neked, amivel garantáltan több bevételre tehetsz szert.

Kiszámítható ügyfélszerzés

Kiszámíthatóbbá válik az ügyfélszerzés

Ha kész a rendszered, akkor némi tapasztalat után már előre tervezhető az egész folyamat, hogy adott erőforrás mellett mennyi ügyfélre számíthatsz. Vagy épp fordítva: Mennyi erőforrás kell adott számú ügyfél megszerzéséhez. Azért mennyivel nyugisabb így, mint teljes bizonytalanságban lenni? 🙂

Elismert szakértő lehetsz az iparágadban

(El)ismert szakértő lehetsz az iparágadban

A nagy ismertség megszerzésének egyik legjobb eszköze, ha népszerű tartalmakat posztolsz. A programban végigvesszük, hogy milyen posztokkal érheted ezt el leginkább. Egy ajándék előadásban pedig azt is megnézzük, hogyan készíts olyan szolgáltatást, amelyet imádni fognak az ügyfeleid.

Stresszmentes életet élhetsz

Búcsút inthetsz a folyamatos stressznek

A jól felépített szisztematikus rendszerednek és a kiszámítható bevételnek köszönhetően sokkal nyugalmasabban építheted vállalkozásodat. Pontosan tudni fogod, mikor és hogyan tegyél szert plusz bevételre. Sőt egy extra előadásban még az időgazdálkodásodon is fejlesztünk. Viszlát aggodalmas, stresszes élet, helló boldogság!

Eléred a magánéleti céljaidat (pl. autó, nyaralás, gyerek taníttatás)

Könnyebben meg tudod valósítani személyes céljaidat

„Leülök, és írok magamnak egy medencét.” – mondta John Lennon. Te talán nem éppen medencét, hanem egy családi nyaralást, vagy új autót szeretnél “írni” magadnak. A felépített vevőszerző rendszereddel ezt most már sokkal könnyebben és kiszámíthatóbban tudod majd megtenni.

Kevesebb munka, több szabadidő

Kevesebb munka, több idő magadra és a családra

Azt már talán mondanom sem kell, hogy ha van egy kész rendszered, ami magától szerzi neked a bevételt, az azt jelenti, hogy utána kevesebb időt kell töltened munkával – ugyanannyi, vagy több bevételért cserébe – így több időt foglalkozhatsz magaddal vagy a pároddal, gyermekeiddel.

Figyelem!

Félreértés ne essék!
Nem csodapirula, se nem mágikus varázspálca és nem is egy jó tündér az, amiről itt most beszélek neked.
A melót kőkeményen bele kell majd tenned neked is egyszer.
De utána sokkal könnyebben és gyorsabban fogsz vevőket szerezni.

A nulláról megszületik a saját, stabil, sikeres bevételtermelő rendszered

Mindeközben lépésről lépésre haladunk, látni fogod a teljes képet és közben mindvégig fogom a kezed és ösztönözlek a csinálásra

A Produktív Vállalkozás Program egy 90 napos (12 hetes) csoportos online oktatási program, amelynek keretében 12 alkalmon keresztül lépésről lépésre, alkalomról alkalomra haladunk abszolút a 0-ról egészen odáig, hogy kész az automata, bevételtermelő online rendszered. Közben végig motiválva vagy, egyrészt a rendszeres alkalmaknak, másrészt a folyamatos, személyes noszogatásnak köszönhetően 😉

Online Marketing Vevőszerző Gépezet

12 életbevágóan fontos téma

és amiket elsajátítasz velük

Ideális vásárló, piackutatás

Piackutatás, ideális vásárló

Életbevágóan fontos ismerned a célközönségedet, ehhez kapsz itt módszereket. Elsajátítod az ideális vásárlód profiljának létrehozását, akinek a legkönnyebben fogsz tudni eladni, és akivel a legélvezetesebb a közös munka.

Értékesítési tölcsérek

Értékesítési tölcsérek

Megérted az értékesítési tölcsérek mögött meghúzódó pontos pszichológiai tényezőket, és pontosan tudni fogod, hogyan érdemes felépítened a hatékony, bevételszerző tölcséredet.

Ellenállhatatlan ajánlat

Ellenállhatatlan ajánlat

A vállalkozói siker ott kezdődik, hogy olyan ajánlatot tudsz nyújtani, amit a potenciális vásárlód képtelen visszautasítani. Lépésről-lépésre végigvesszük, hogyan tudsz ilyen ajánlatot készíteni.

Social media (közösségi média) kommunikáció

Posztolás, trollok kezelése, tartalomtöbbszörözés

Tudni fogod, hogy milyen közösségi média posztokat készíts ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. Megtanulod kezelni adminisztratív és lelki szinten is az ezzel járó negatív kommenteket. És képes leszel rövid idő alatt tengernyi minőségi posztot készíteni.

Optin (feliratkoztató) oldal

Landing oldalak, optin oldal

Mik ezek? Mi a szerepük az értékesítési folyamatodban? Milyen típusai vannak? Melyiket mikor érdemes használni? Ezekre a kérdésekre mind tudni fogod a választ, és már az is a kisujjadban lesz, hogy hogyan kell hatékony hírlevél feliratkoztató oldalt készíteni.

Értékesítési (sales) oldal

Értékesítési és köszönő oldalak

Hatékony értékesítési oldalak nélkül a honlapod nem túl sok vásárlót fog tudni szerezni neked. Atomjaira bontva vesszük végig, hogy hogyan kell meggyőző oldalakat létrehozni. Végül azt is tudni fogod, hogy hogyan használd fel hatékonyan a vásárlás utáni oldaladat.

Értékesítési (sales) oldal

Webdesign, szöveg, optimalizálás, jogi elemek

Hatékony megjelenéssel és szövegekkel finomítjuk értékesítési oldalaid teljesítményét. Megismered a legfőbb optimalizálási eljárásokat, hogy kimaxold az oldaladban rejlő potenciált. Kitérünk a törvényi előírásokra is, hogy biztosan ne üsd meg a bokád.

Látogató szerzés

Forgalomterelési, látogatószerzési megoldások

A legütősebb értékesítési oldal sem ér semmit, ha a kutya sem látja. Megismered a leghatékonyabb látogatószerzési megoldásokat azzal együtt, hogy neked melyiket érdemes használnod. És ne feledd! Látogató = Potenciális Vevő.

Facebook marketing - célközönség, hirdetések, optimalizálás

Facebook hirdetések: kampány, célközönség, optimalizálás

Érteni fogod az egyik leghatékonyabb marketing eszköz felépítését. Tudni fogod, mikor milyen kampányt érdemes indítanod, hogyan válassz célközönséget, hogyan optimalizáld a költségeidet, a hirdetések elhelyezését és a kattintásokat.

Facebook marketing - képek és szövegek, szabályzat, iOS14

FB hirdetések: Hatékony hirdetések (kép, szöveg), csoport, szabályzat, iOS14

Te is képes leszel hatékony hirdetéseket készíteni, sokkal jobban kiigazodsz majd a Facebook hirdetési szabályzat végtelen útvesztőjében, tudsz hirdetni FB csoportra és csoportnak, valamint jól fogod venni az iOS14*-gyel bevezetett változtatások okozta akadályokat.

Értékesítési kampány felépítése

Értékesítési kampány felépítése

Pontról pontra érteni fogod és magadévá teszed a legsikeresebb értékesítési kampányok felépítését, és részletesen tudni fogod, hogy mit kommunikálj egy kampány elején és végén ahhoz, hogy a legtöbb vásárlással tudd zárni a kampányaidat.

Értékesítési kampány kommunikáció

Kampány-kommunikáció és hírlevelezés

Tudni fogod pontosan, hogy mit kommunikálj a hatékony értékesítés érdekében a kampányod közepén, és azt is, hogy milyen eszközzel érdemes dolgoznod. Plusz még 2 bónusz minitanyag is vár rád itt 🙂

Igazából, ha jobban megnézed, ez még bőven több is, mint 12 téma 🙂

Mindent eszközt megkapsz ahhoz, hogy 3 hónap múlva kész,
profittermelő rendszered legyen

Élő tréning, képzés

12 alkalom élő online tréning kérdezési lehetőségekkel

A 12 hét alatt minden héten találkozunk, és egy-egy témát dolgozunk fel részletesen, így a 3 hónap alatt fokozatosan hétről hétre épül fel a bevételnövelő rendszered. Az alkalmak 2 órásak – a kérdések mennyiségétől függően –, illetve lesznek rövidebb és hosszabb témák. Egy előadás alatt többször is lesz lehetőséged kérdezni, az előadások végén pedig tartunk egy hosszabb kérdezz-felelek blokkot.

Kérdezz-felelek élő alkalmak

3× 1 óra élő online kérdezz-felelek, akár anonim módon

Minden hónapban lesz egy 1 órás kérdezz-felelek félig élőben. Az a tapasztalatom, hogy sok kérdés akkor jön elő, amikor az ember már benne van, és csinálja. Ráadásul ezeket a kérdéseket akár névtelenül is felteheted, így mások reakciójától sem kell tartanod. Mégis élőben jelen lehetsz a válasznál, és ha felvállalod a kérdésedet, akkor akár további segítséget is kaphatsz (nem csak tőlem, hanem akár a többiektől is).

Privát személyes telefonos konzultáció, tanácsadás

3× 15 perc 1on1 „csak te és én” konzultáció az intim kérdésekhez

Minden hónapban lesz egy negyed órás alkalmad, amikor kizárólag csak a tiéd vagyok, minden figyelmem rád összpontosul. Ezen alkalmakkor átbeszélhetjük azokra a kérdéseidet, amelyeket nem mersz vagy nem szeretnél a többiek számára közzétenni. A személyes segítség itt ér csúcspontjára.

Házi feladatok, cselekvési tervek

Konkrét cselekvési tervek házi feladatok formájában, segédletekkel

Ahogy hétről hétre haladunk az anyaggal, úgy épül fel folyamatosan a stabil, bevételtermelő rendszered. De persze csak akkor, hogyha csinálod is. Ezt elősegítendő minden héten – az előadás végén – konkrét házi feladatokkal látlak el, amelyek mindegyike teljesíthető egy hét alatt. Így tehát mindig pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned, mi a következő lépés. A kész feladatokat pedig véleményezem is neked.

Facebook csoport kérdezési lehetőség, támogató közösség

Közösség és korlátlan kérdezési lehetőséggel a program teljes ideje alatt

Nem csak az előadásokon és azok végén, nem csak az élő kérdezz-felelek alkalmakkor teheted fel kérdéseidet, de a privát elérésű, kizárólag a program tagjai számára hozzáférhető Facebook csoportban is, amelyet a program teljes ideje alatt, 3 hónapon keresztül nonstop elérsz. Itt ráadásul nem csak az én válaszaimra számíthatsz, hanem a többi, veled egy cipőben járó résztvevő meglátásai is segíteni és motiválni fognak téged.

Messenger csoport ösztönzésre, információkhoz, győzelmek ünnepléséhez

Messenger csoport a folyamatos ösztönzéshez, fontos infókhoz, győzelmek ünnepléséhez

Az a tapasztalatom, hogy a csoportokban lévő bejegyzésekről gyakran vagy nem értesül az ember, vagy még ha értesül is, megnézi a Facebook értesítőt, nyugtázza a dolgot, ott helyben nem foglalkozik vele, aztán szépen el is felejti. Ezzel szemben a Messenger üzenetet egész biztosan megkapod, és akár olvasatlanra visszaállítva emlékeztetheted magadat, ha szeretnéd. Épp ezért a noszogatást itt fogod kapni! 🙂

A legnagyobbat akkor fogsz profitálni ebből a programból, ha…

Szolgáltatás alapú vállalkozó vagy

Coach, tréner, tanár, edző, tanácsadó, terapeuta, fodrász, festő, autószerelő…

Digitális terméket értékesítesz

Egyszeri díjas vagy előfizetéses szoftvert, tananyagot, kurzust árulsz.

Induló vállalkozó vagy

Számodra brutál hasznos lesz egy ilyen tudással a kezedben startolni. Éveket spórolsz vele.

Több éve vállalkozol már

De mindig is úgy érezted, hogy valami hiányzik, mehetne jobban, de nem tudod, mitől.

Mikro-/kisvál­lalkozásod van

A “nagyok” módszerei nem működnek ilyen közegben. Helyette csupa olyan megoldást nézünk, amivel te, mint kis-/középvállalkozó tudsz sikeresen alkalmazni.

Belsős munkatársadat fejlesztenéd

Ha már nem egyedül csinálod, akkor onnantól nem csak rajtad, hanem a munkatársaid képességein is múlik az eredményességetek.

Magadnak csinálsz mindent

Ha abszolút egyedül végzed a feladatokat, marketinges szakember segítsége nélkül, akkor az itt elhangzó információkról feltétlen tudnod kell.

Kiszervezed a marketing feladatokat

Fontos! Semmilyen marketinges se fogja tudni neked lehozni a csillagokat az égről, ha az alapokkal te magad nem vagy tisztában. A valódi eredményekhez vannak dolgok, amelyeket muszáj neked magadnak elvégezned. Ezeket itt mind megtanulod.

Marketing vagy weboldal kivitelező, grafikusok szövegíró, vagy hirdető vagy

Bármely itt felsorolt marketinges kivitelezői szakmát űzöd, akkor fogod tudni a legjobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleid számára, hogyha egyben látod az egész képet. Azon túl, hogy a saját vállalkozásodban is fel tudod használni az itt elhangzottakat, az ügyfeleid is extra hálásak lesznek, ha többet adsz, mint a többi átlagos kivitelező. Ezt a hálát a marketingedben felhasználható pozitív visszajelzésekkel, továbbjánlással és ismételt megrendelésekkel fejezik ki.

Megéltem, megértettem, megalkottam

Szia! Gaál Melinda vagyok, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ❤️

Hogy jutottam el idáig?

Minden a weboldalakkal kezdődött…

Mikor Magyarországon még csak gyermek cipőben járt az internet, én már akkor honlapokat kódoltam 14 évesen. Bár a webprogramozás mellett kreatív ember lévén grafikusi képzéseket is végeztem, valójában jó ideig fogalmam sem volt, hogy mitől döglik a légy, vagyis hogy mitől tud igazán jól eladni egy weboldal.

Aztán “egyszer csak” megtörtént az áttörés. Rátaláltam a(z online) marketingre, és ahogy egyre mélyebben ástam bele magam az évek folyamán, végül összeállt a kép. Rájöttem, mi is hiányzik a “weboldalakból” ahhoz, hogy sikeresek legyenek, és csak úgy ontsák ki magukból a vásárlókat.

Ezt követően ezen új tudással felvértezve kezdtem el készíteni ügyfeleimnek a web- és landing oldalakat. (Ennek most már több, mint 3 éve.)

És akkor rájöttem… Mennyire, de mennyire nincsenek rendben a marketing alapok a legtöbb vállalkozónál. Nem rendszerben gondolkodnak, hanem mindig csak egy-egy ponttal foglalkoznak a vállalkozásukban. Így pedig sosem lesz belőle egy egész, jól működő rendszer.

Ezért elhatároztam, hogy megreformálom a magyar vállalkozásokat, és eljuttatom hozzájuk a “marketingezés” esszenciáját. Amihez egyébként nem kell tonnányi kurzuson részt venned, hogy értsd. És mégis… csak ezzel a tudással évekig növekvő bizniszt építhetsz.

Jártam én a túloldalon is, hiszen csúfos kudarc volt az első próbálkozásom

Újrakezdő vállalkozó vagyok. Valójában egyszer már elkezdtem, de botrányos vége lett, méghozzá röpke néhány hónap alatt. Nagyon gyorsan vissza is mentem alkalmazottnak.

Mostanra már pontosan tudom, mi volt a probléma.

Nem volt semmilyen kidolgozott marketing folyamatom, pontosan meghatározott célközönségem, egyedi értékajánlatom… semmim. (Most ezek a szavak még lehet, idegenül hatnak, de a program végére te is szeretni fogod őket :)) Visszatérve a sztorimhoz: Ezek miatt pedig nagyon kevés ügyfelem volt, abból is a lehető legrosszabbak. Még a megélhetésemet sem tudtam akkoriban biztosítani.

Azt akarom, hogy te ne ess bele ebbe a hibába, és hogy neked simán induljon a vállalkozásod, vagy ha már benne vagy, akkor ott legyen a kezedben a megoldás feketén-fehéren, hogy hogyan tudod tovább lépteti a vállalkozásodat a következő szintre.

2030-ig legalább 1000 magyar vállalkozásnak szándékozom rendbe tenni a teljes marketing gépezetét, kezdve az alapoktól a haladóbb folyamatokig ezzel a programmal.

Ez talán elsőre nem tűnik olyan nagyon soknak. De kiszámoltam. Ez az a mennyiség, ami reális, de nem túl egyszerű cél. Ezért az 1000 vállalkozásért viszont mindent meg fogok tenni.
Gaál Melinda - marketing szemléletű webszerkesztő, online marketing tanácsadó, landign queen

Nekik is csináltam már értékesítési oldalakat, rendszereket:

DO! marketing - Domán Zsolt - értékesítési tölcsér készítés
PersonalGuide (TeamGuide)
Bolya Imre - karizmatikus előadó - webdesign
BrandBirds Base landing oldal
Biros Levente
0 év
weboldal készítés
0 év
marketing szemlélettel
0 + óra
önfejlesztés
online marketing és vállalkozói témakörökben
0 mFt
tudásba fektetés
0 +
elégedett ügyfél

A 3 legerősebb tulajdonságom:

maximalizmus

őszinteség

empátia

Ez a hármas segít abban, hogy megmondjam, ha valamin javítanod kellene (és hogyan), de mindezt nem úgy teszem, hogy aztán minden kedved elmenjen az egésztől, hanem szigorúan építő jelleggel, motiválva a továbbhaladásra.

Ajándékba kapsz tőlem egy halom hasznos anyagot:

Értékesítési és feliratkozó landing oldal minták

Pénztermelő landing oldal sablonok

Ezekkel a sablonokkal rengeteg időt és/vagy pénzt spórolsz meg magadnak (attól függően, hogy te magad csinálnád meg a nulláról vagy kiszerveznéd). Komplett, készen felépített oldalakat kapsz, a bennük található szövegek pedig segítenek neked a saját értékesítési szövegeid megírásában is, így rengeteg időt nyernek neked.

 • Optin (feliratkoztató) oldal: legalább 20.000 Ft-t vagy 2 órát spórol neked
 • Értékesítési oldal: legalább 200.000 Ft-ot vagy 22 órát spórol neked
 • Megrendelő oldal: legalább 10.000 Ft-ot vagy 1 órát spórol neked
 • Köszönő oldal: legalább 10.000 Ft-ot vagy 1 órát spórol neked

Összesen legalább 240.000 Ft-ot vagy 26 órát nyersz, ha mindegyik típusú oldalhoz csak egyszer felhasználod ezeket a sablonokat.

A korrektség jegyében szeretném elmondani, hogy ezek a számok abban az esetben érvényesek, ha Elementort oldalépítőt használsz. Azonban ha bármely más módon építed weboldalad, még akkor is megspórolsz legalább fele-háromnegyed ennyi időt vagy pénzt.

A landing oldal sablonok most készülnek, ezért lehet, hogy a programkezdésre még nem lesz kész az összes sablon, de legkésőbb addigra, ahol szükséged lesz rájuk, el fognak készülni, ezt garantálom 🙂

Értékük: legalább 204.000 Ft

Online marketing csekklisták

Értékes csekklisták mindenhez, ami fontos

Egészen konkrétan a következő 13 területhez: Csali témaválasztás, Csali elkészítési, Feliratkoztató oldal, Belépő termék, Ellenállhatatlan ajánlat, Webdesign, Értékesítési oldal tartalom és szövegírás, Értékesítési kampány tartalom, Facebook Vállalkozáskezelő beállítás, Facebook hirdetések, Weboldal fejlesztés Weboldal hibajavítás

 • Csali témaválasztás csekklista: Szempontok, amelyeknek meg kell megfelelnie az ingyenes termékednek ahhoz, hogy sláger legyen (értéke: 3.000 Ft)
 • Csali elkészítési csekklista: Ezen szempontok mentén készítsd el az ingyenes termékedet annak érdekében, hogy az tovább vigye a potenciális vevődet a vásárlási folyamatban (értéke: 2.000 Ft)
 • Feliratkoztató oldal csekklista: Így tálald az ingyenes termékedet, hogy valóban kérjék, és növekedjen az e-mail listád (értéke: 3.000 Ft)
 • Belépő termék csekklista: Ezen szempontoknak kell megfelelnie az olcsó termékednek ahhoz, hogy vonzó legyen, és tovább vigye a potenciális vevődet a vásárlási folyamatban (értéke: 2.500 Ft)
 • Ellenállhatatlan ajánlat csekklista: Szempontok, amelyek mentén létre tudod hozni azt a fő termékedet, amely visszautasíthatatlan ajánlat lesz a vevőidnek (értéke: 5.000 Ft)
 • Webdesign csekklista: Szempontok, amelyeknek meg kell felelnie a teljes weboldaladnak ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki belőle (értéke: 8.000 Ft)
 • Értékesítési oldal tartalom csekklista: Ezeket a tartalmi elemeket beépítve az értékesítési oldaladba, maximális hatékonysággal fognak pörögni az eladásaid (értéke: 7.000 Ft)
 • Értékesítési oldal szöveg csekklista: Ezek a szempontok mankóként fognak segíteni téged a lehető leghatékonyabb értékesítési szöveg írása során (értéke: 8.000 Ft)
 • Értékesítési kampány tartalom csekklista: Ezzel semmit nem fogsz kifelejteni, amiről érdemes lenne kommunikálnod az értékesítési kampányodban (értéke: 8.000 Ft)
 • Facebook Vállalkozáskezelő beállítás csekklista: Ezt a sor teendőt kell elvégezned az első Facebook hirdetéseid előtt (értéke: 4.000 Ft)
 • Facebook hirdetések csekklista: Szempontok, amelyek segítenek, hogy tökéletesen legyen beállítva minden egy új Facebook hirdetésnél (értéke: 4.500 Ft)
 • Weboldal fejlesztés csekklista: Baromi egyszerű, jól átlátható formában lesz előtted, hogy melyek azok a szempontok, amelyeket érdemes átgondolni bármilyen weboldal készítése során (értéke: 5.000 Ft)
 • Weboldal hibajavítás csekklista: Egy weboldalnál mindig elromolhat valami, és sokszor nehéz kideríteni a hiba okát, ezzel a listával sokkal könnyebb dolgod lesz (értéke: 3.000 Ft)

Össz értékük: 63.000 Ft

Ideális vásárló sablon

Hatásnövelő ideális vásárló sablon

Óriási jelentősége van a megfelelő ideális vásárlói profilnak az értékesítés szempontjából. Ez a sablon sorvezetőként fog segíteni neked, hogy a lehető leggyorsabban – mégis legjobb módon el tudd készíteni az ideális vásárlóid profilját. De ami talán a legjobb benne, hogy hosszabb távon egy rendkívül könnyen befogadható, átlátható formában lesz előtted, hogy kinek és hogyan kell kommunikálnod ahhoz, hogy vásároljon tőled.

Értéke: 10.000 Ft

Online marketing és hatékonyságnövelő eszközök

Hatékonyságnövelő eszközök listája

A mai modern világ számtalan egy eszközzel segít, hogy jobban, gyorsabban, hatékonyabban tudjuk végezni a feladatainkat. Vállalkozói éveim során több tucat eszközt kipróbáltam már. Voltak, amik nagyon beváltak, és voltak, amelyek kevésbé. Ebben a listában megosztom veled az általam legjobbnak tartott produktivitás növelő eszközöket.

Értéke: 10.000 Ft

(ha valóban használod őket, akkor több 100.000 Ft is)

Bónusz videók vállalkozói témákban

Meglepetés videós anyagok

Az élő oktatások mellett kapni fogsz még egy sor videós minikurzust, amelyekkel tovább növelheted a személyes hatékonyságodat és vállalkozásod sikerességét. Ezek a videók olyan témákat ölelnek fel, mint az ajánlásmarketing, piackutatás, időgazdálkodás, priorizáció, termékfejlesztés, ügyfélélmény emelés. Ezek már nem fértek bele az élő tréningekbe, de semmiképp sem akartalak megfosztani tőlük.

Értékük: 21.000 Ft

Összegezzük az eddigieket!

A 3 hónapos Produktív Vállalkozás Programmal ezeket nyered:

 • 12 alkalom élő online tréning kérdezési lehetőségekkel (értékük: 180.000 Ft)
 • 3×1 óra élő online kérdezz-felelek (értékük: 21.000 Ft)
 • 3x negyed óra 1on1 “csak te és én” konzultáció (értékük: 15.000 Ft)
 • Cselekvési tervek, házi feladatok, segédletek (30.000 Ft)
 • Korlátlan kérdezési lehetőség (36.000 Ft)
 • Messenger csoport az ösztönzésre, fontos infókhoz és ünneplésre (12.000 Ft)
 • Összetartó közösség (értéke: felbecsülhetetlen 🙂 de mondjuk, hogy 20.000 Ft)
 • [BÓNUSZ] Pénztermelő landing oldal sablonok (értékük: min. 200.000 Ft)
 • [BÓNUSZ] Hatásnövelő ideális vásárló sablon (értéke: 10.000 Ft)
 • [BÓNUSZ] Értékes csekklisták (értékük: 63.000 Ft)
 • [BÓNUSZ] Hasznos eszközök listája (értékük: 10.000 Ft)
 • [BÓNUSZ] Meglepetés videós anyagok (értékük: 21.000 Ft)

Összesen több 618.000 Ft érték!

És kérlek, lásd meg, hogy rendkívül finoman fogott az a bizonyos ceruza. Valójában ennél lényegesen több a programban rejlő potenciális anyagi értéked. Arról nem is beszélve, hogy ezúttal nem csak elméletet kapsz, hanem ténylegesen meg is valósítasz, mert ott leszek mögötted végig egy virtuális korbáccsal 😀

És kérlek, lásd meg, hogy rendkívül finoman fogott az a bizonyos ceruza. Valójában ennél lényegesen több a programban rejlő potenciális anyagi értéked. Az eszmei értékről pedig már ne is beszéljünk…

Mennyibe kerül a program?

Megvillant már a fejedben, hogy akkor mennyit kérek ezért a programért, igaz?

Szeretnélek megnyugtatni. Nem a fenti összegről, de még csak nem is fél millió forintról van szó. Ugyanakkor azért nem 100.000 Ft alatti összegről beszélünk, hiszen – remélem, most már te is látod – kegyetlen anyag van benne a programban.

A program díja 300.000 Ft.

Most azonban még ennyit sem kell kifizetned, ugyanis… 👇

Mennyibe kerül a program?

Megvillant már a fejedben, hogy akkor mennyit kérek ezért a programért, igaz?

Szeretnélek megnyugtatni. Nem a fenti összegről, de még csak nem is fél millió forintról van szó.

Ugyanakkor őszintén megmondom neked azt is, hogy ne 100.000 Ft alatti összegre számíts.

Azonban ezen a ponton valójában még nem az a kérdés, hogy mennyibe kerül a program, hanem az, hogy ténylegesen neked való-e.

Mivel…

Egyrészt nem egy pár 10.000 Ft-os online kurzusról beszélünk, ezért számomra rendkívül fontos, hogy csak abban az esetben fogadjak el tőled pénzt a progamért, hogyha egyértelműen látom, hogy valós növekedési potenciált ad a kezedbe.

Másrészt egy szűrt, válogatott csapattal dolgozom együtt a program során. 3 hónapos elkötelezett együttműködés, rengeteg közös alkalommal. Ezért rendkívül lényeges, hogy mind (szakmai és emberi) értékrend, mind szimpátia szempontjából passzoljunk egymáshoz.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy mélyebben megismerjelek.
Úgyhogy nem tudsz csatlakozni csak úgy.
Hát akkor hogyan tudsz?

Most 50%-os kedvezménnyel,
maximum 10 főnek, csak szeptember 28-ig!

Határidős, kedvezményes ajánlat

Íme, lehull a lepel. Itt van az apróbetűs rész! 🙂

Most őszintén bevallom neked, hogy ez lesz a legelső alkalom, hogy elindítom ezt a programot. Sőt, igazából az első alkalom, hogy bármilyen hosszabb hangvételű oktatást csinálok. Emiatt – nem titkolom – lehetnek benne fennakadások, malőrök… Amiket természetesen mihamarabb és legjobb tudásom szerint igyekszek majd kiküszöbölni. De persze alapból azon igyekszem, hogy ezek elő se forduljanak 🙂

Mindazonáltal, mivel ez lesz az első ilyen program, könnyedén elképzelhető, hogy nem lesz minden tökéletes benne, ezért a mostani programot 50%-os kedvezménnyel adom. Cserébe viszont szeretnék majd kérni tőled egy igazán őszinte véleményt, hogy milyen volt a program, hogy érezted magad, és hol tudok fejleszteni rajta. Ezt anonim módon is megteheted. Mindezt annak érdekében kérem tőled, hogy visszajelzéseddel fejleszteni tudjak rajta, és így a létező legjobb programot tudjam összerakni és végigvinni 🙂

Ezen felül nem szeretném túlvállalni sem magam, és mindenkinek kellő figyelmet szeretnék szentelni, ami így az első alkalommal különös nehézséget jelentene egy nagyobb csoporttal. Ezért úgy döntöttem, hogy az első szériát csúcs max. 10 személlyel indítom el.

Ha a lehető legolcsóbban szeretnél a részese lenni ennek a remek programnak, amibe abszolút beletettem szívem-lelkem, akkor MOST VAN ITT AZ IDŐ CSELEKEDNI! Szeptember 28-ig van időd, illetve amíg be nem telik a 10 hely.

Hogyan tudsz csatlakozni a programhoz?

Az a helyzet, hogy nem csatlakozhatsz ám csak úgy…

Egyrészt egy szűrt, válogatott csapattal akarok együtt dolgozni a program során. Ez egy 3 hónapos elkötelezett együttműködés, rengeteg közös alkalommal. Ezért rendkívül lényeges, hogy mind (szakmai és emberi) értékrend, mind szimpátia szempontjából passzoljunk egymáshoz.

Másrészt rendkívül fontosnak tartom, hogy csak abban az esetben engedjelek belekezdeni, hogyha abszolút egyértelműen látom, hogy ez a program pontosan passzol az aktuális céljaidhoz és elakadásaidhoz, valamint hogy valós és komoly  növekedési potenciált ad a kezedbe.

Ahhoz hogy egyértelmű legyen, hogy itt van a te helyed is… első körben egy felmérő kérdőív, kitöltésére kérlek, amely az ezután következő szakmai beszélgetésünk alapja lesz. A személyes szakmai beszélgetés során tovább boncolgatjuk a jelenlegi helyzetedet, lehetőségeidet, nehézségeidet, hogy kiderüljön, valóban neked való-e a program. Közben pedig az is ki tud rajzolódni, hogy emberileg mennyire passzolunk egymáshoz.

Éppen ezért, ahhoz hogy 100%-ig egyértelmű legyen mindkettőnk számára, hogy itt van a te helyed is, első körben egy felmérő kérdőív, kitöltésére kérlek, amely az ezután következő szakmai beszélgetésünk alapja lesz. A személyes szakmai beszélgetés során tovább boncolgatjuk a jelenlegi helyzetedet, lehetőségeidet, nehézségeidet, hogy kiderüljön, valóban neked való-e a program. Közben pedig az is ki tud rajzolódni, hogy emberileg mennyire passzolunk egymáshoz.

Online marketing tréning 1. lépés: felmérő kérdőív

Felmérő kérdőív

Online marketing tréning 2. lépés: személyes konzultáció

Személyes konzultáció

Online marketing tréning 3. lépés: Adminisztráció

Adminisztrációs teendők

Online marketing tréning 4. lépés: munkafolyamat

Közös munka

Online marketing tréning 5. lépés: vállalkozásfejlődés

Élvezed a hasznokat

Itt tudsz jelentkezni a programba!

 1. Add meg adataidat az alábbi űrlapon, kattints a gombra.
 2. Tölts ki a következő oldalon található Google űrlapot.
  (Ez lesz a személyes szakmai megbeszélésünk alapja.)
 3. Az űrlap kitöltését követően tudod lefoglalni időpontodat a személyes beszélgetésre.

Veszteni valód nincs, mivel a jelentkezés önmagában még nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Sajálom! A jelentkezés lezárult! 🙁

Ha érdekel a program, és szeretnél értesítést kapni a következő indulásról, akkor töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot, én pedig kereslek, a következő program indulása előtti hetekben. 👇

Zéró kockázat!

Ha azt mondod, nem érte meg az árát, visszaadom a pénzed!

Ezt a programot a win-win-win szituáció szellemében készítettem.

🏆 Win #1: Nem titkolom, természetesen szeretnék nyerni rajta én is. Hiszen miért is csinálna az ember bármi olyat, amiből az égvilágon semmi haszna nem származik? (És itt most nem feltétlen csak az anyagi hasznokra gondolok. De ennél bővebben egy kávé mellett mennék inkább bele, különben napestig itt ülnél. Talán már így is unod. De szeretek alapos lenni, alaposan tájékoztatni mindenről :))

🏆 Win #2: Minden erőmmel azon leszek, hogy olyan szintre fejlesszük közösen a vállalkozásodat ez idő alatt, hogy a vevőid is maximálisan elégedettek legyenek mindazzal, amit tőled kapnak.

🏆 Win #3: De a műsor sztárja itt te leszel, ezért a te elégedettséged a legfontosabb számomra. Nem utolsó sorban, hogy ha valóban maximálisan elégedett leszel a programmal, akkor feltehetőleg fogunk még együtt dolgozni egyéb módon, vagy ajánlani fogod a programot hozzád hasonló helyzetben lévő vállalkozóknak, így nekik is fogok tudni segíteni, és ők is létre tudnak hozni egy olyan vállalkozást, amelyért rajongani fognak a vevőik. Ennek révén pedig közvetetten akár több 100.000 ember életét tudom jobbá tenni.
Szóval… a te elégedettséged nélkül sz*rt sem ér az egész. Már elnézést a szóhasználatért. De ezt ennyire erősen így gondolom.

Ezért vállalok 100%-os pénzvisszafizetési elégedettségi garanciát!

Ha úgy érzed, a program nem azt az eredményt hozta számodra, mint amit elvártál tőle, akkor visszaadom neked a teljes képzés árát.

De vannak feltételeim! Amelyek jó része egyébként épp a te érdekeidet szolgálja.

A vállalkozásod a program révén létrejövő fejlődése igen nagy mértékben tőled függ. Én hiába teszek meg mindent, ha te nem teszed bele azt az időt, energiát, munkát, befektetést, amit bele kell tenned az eredmények érdekében. Épp ezért csak akkor tudok teljeskörű garanciát (és így kockázatot vállalni), hogyha te pedig vállalod a felelősség rád eső részét.

Ha azonban ezt valóban megteszed, akkor abszolút nem maradt semmi vesztenivalód. Vagy beválik, és mindketten örülünk, ahogy új szárnyakra kap a vállalkozásod. Vagy nem fizettél érte semmit, de igazából tanulni, fejlődni egész biztos, hogy akkor is fogsz. Ezt a tudást pedig bármikor fel fogod tudni használni a vállalkozásodban. Szóval ingyen jutottál értékes tudáshoz 🙂

 • Végig kell csinálnod a programot, azaz el kell végezned minden előírt feladatot. Nem kell, hogy minden alkalmon jelen legyél, de a kiszabott feladatokat hiánytalanul teljesítened kell a megfelelő minőségben. Az sem pálya, hogy megcsinálod őket valahogy és abszolút a minimumra törekedve, csak azért hogy érvényesíthesd a garanciát. A program célja az, hogy valós, sikeres üzleti eredményeket érj el. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy rendesen megcsináld a házi feladatodat.
 • Legalább 30, de legfeljebb 90 nap eltelt a program vége óta. A minimum időre azért van szükség, mert még az utolsó oktatási alkalmon is olyanokról tanulunk, amelyek gyakorlatba történő beépítése növeli a vevőszerző, pénztermelő gépezeted hatékonyságát. Az eredmények pedig értelemszerűen nem egyik napról a másikra fognak megjönni. Nem beszélve arról, hogy még ahhoz is némi idő kell, hogy megvalósítsd a kivitelezést. A maximum idő pedig egész egyszerűen egy határidőt szab a garancia érvényesítésének, ezzel egyúttal téged is ösztönözve a tényleges megcsinálásra.
 • Az összes feladat elvégzése után legalább 30 nap eltelt. Ahogy az előző pontban már említettük, kell némi idő, amíg megjönnek az első eredmények. Ily módon legalább egy hónapot adunk ezen eredmények megérkezésének.
 • Nem történt érdemi javulás az üzletedben. A “nem tetszett a program, mert csak” nem opcionális indok a garancia érvényesítésére. Ha több vásárlód, bevételed, profitod keletkezett a programnak köszönhetően, akkor nem lenne fair dolog, ha visszakérnéd a pénzedet. Az persze teljesen szubjektív, hogy mi számít pontosan “érdemi” javulásnak. Elég nehéz erre egy egzakt, mindenkire egyetemesen kiterjedő számszerű értéket meghatározni. Ezért a feltételek ezen része közös megegyezés alapját képezik. Például, ha azt látom, hogy te tényleg minden tőled telhetőt megtettél, de valami rejtélyes, felfedezhetetlen ok mégis meggátolja az átütő sikert, akkor úgy vélem, jogosan élhetsz a garanciával, hiszen én voltam az, aki nem tudtam megmondani, min kellene javítani a sikerhez. Ha azonban a feladatokat elvégzed úgy ahogy, de nem fogadod meg a fejlesztési javaslataimat, akkor azzal nem tudok sajnos, mit kezdeni. Így tehát ez megbeszélés kérdése lesz.
Garancia érvényesítésének feltételei

Ha még nem tartasz ott, ahol szeretnél, akkor ez azt jelenti, hogy eddig nem jól csináltad

Tudom-e garantálni, hogy akkor most jól fogod csinálni?

A válaszom röviden és őszintén: Nem.

Bővebben:

Ez nagy részben rajtad fog múlik.

Két dolog hiányozhat ahhoz, hogy (jól) csináld.

Az egyik a megfelelő tudás. Ezt garantálom, hogy meg fogod kapni a program során.

A másik a hozzáállás. Hogy valóban csinálod, kitartóan, konzekvensen.

Ez utóbbi az, amit én helyetted nem fogok tudni megtenni. Azonban a 4 lépcsős motivációs módszerrel a maximumra tornázom neked ennek az esélyét. Én tényleg mindent megteszek majd számodra, amit csak módomban áll. Megmondtam… végig ott leszek mögötted a virtuális kis ostorommal 🙂 A többi azonban már tényleg rajtad múlik.

Ha mindez még nem győzött meg arról, hogy jelentkezz a programra, akkor valószínűleg még félsz valamitől…

Olyan módszereket mutatok be, amelyek eddig a legkülönfélébb iparágakban működtek. Nem te leszel a kivétel.

Ez egy kiscsoportos program lesz. Maximum 10 főt engedek részt venni rajta. Méghozzá egy válogatott társaságot. Ráadásul a csoportnak meglesznek a szabályai. Ha bárki kekeckedik veled, akkor távozik… Természetesen ez fordítottan is érvényes. Ez is a szerződés része.

Még csak neked való csak igazán! A program megadja neked a tökéletes alapot ahhoz, hogy a vállalkozásod a legelső pillanattól a maximumon tudjon pörögni. Ráadásul sok 10-100 órányi időt, próbálkozást és több százezer vagy akár millió felesleges kísérletezgetésekre kidobott pénzt spórol meg neked. Ha nincs kedved a saját károdon megélni a vállalkozásindítással járó csapdákat és buktatókat, akkor itt a helyed.

Mi sem áll távolabb a valóságtól! Tény, hogy elmélet nélkül nem tud létrejönni a gyakorlat. De ennek a programnak a legfőbb sarokköve pontosan a megvalósítás. Minden egyes előadást azzal zárunk, hogy konkrét megvalósítási tervet, házi feladatokat kapsz. Amiket pedig aztán mindenkinél ellenőrzök, hogy elkészültek-e. Tehát nem fogom rád hagyni a dolgokat… De nem foglak túlterhelni sem. Úgy állítottam össze ezeket a feladatokat, hogy mindegyik elvégezhető legyen két alkalom között.

Kevés ember lehet a világon, aki annyira megért téged ebben, mint én. Detto pontosan ugyanezt csináltam én is rengeteg tananyaggal. És pontosan emiatt dolgoztam ki a 4 lépcsős motivációs rendszert, hogy ez itt még csak véletlenül se fordulhasson elő. Ha emellett sem fogod megvalósítani az itt tanultakat, akkor ott már szó szerint szándékosan szabotálod magadat. De egyébként még erre is tudok valamit javasolni 😉

Ne engedd, hogy a félelmeid miatt folyamatosan önszabotáld magadat!

A saját félelmeid gátolnak téged a haladásban, a valódi fejlődésben.
De csak ha hagyod!

Hidd el nekem, elsősorban nem magam miatt akarlak meggyőzni ezekkel az érvekkel, hanem MIATTAD. Garanciát is ezért vállalok a programra.

Hidd el nekem, elsősorban nem magam miatt akarlak meggyőzni ezekkel az érvekkel, hanem MIATTAD. Garanciát is ezért vállalok a programra. Tádámm!! 👇

Néhány vélemény rólam azoktól,
akikkel már együtt dolgoztam

Halász Dóra - ML Akadémia

Halász Dóra

ML Akadémia

Külső szemmel szuperül ráéreztél a vállalkozásomra. Nagyon jó volt, hogy felállítottuk a folyamatot, és hogy pár perc alatt megoldottad azt amin én napokig töprengtem. pl tanácsadáson hogy adjam el a tréningemet, hogy nézzen ki a kivitelező szolgáltatásom..stb
Nagyon profi a hozzáállásod és az egész együttműködés. Először furik voltak a keretek. 1 óra konzi = 1 óra és nem 1óra 20perc pl 😀 De ez nekem segített fejlődni 🙂 és amúgy tök jogos a szablyok/keretek tartása 😉 Megtanultam egy konzi alatt nem csapongani. Tudtam, hogy pont 1 óránk van, így nem beszéltem a vakvilágba a nagy kommunikációs képességemmel órákig 🙂 Tetszett, hogy olyan emberrel gondolkodtam közösen, aki használható, beépíthető, szakértői segítséget adott.
Nem tudtam, hogy mit kapok, csak azt tudtam, hogy szükségem van külső segítségre. Azt nem mondanám, hogy volt egy tervem, és azt megvalósítottuk A-Z-ig, mert időközben lett 20 másik ötletem, és mindre találtunk megoldást 🙂 Picit ezért néha nem láttam, hogy hova fut ki a 6 alkalom, de közben meg sokkal többet megvalósítottunk mint az elején gondoltam. Ennek örülök.
Brutál profi a kivitelezés, együttműködés az ügyféllel: Clickup, és a Drive megoldás. Imádtam, hogy minden egy helyen van, hogy a konzikat vissza tudom nézni, imádtam, hogy konzi alatt jegyztelesz azonnal, és utána azt is megosztod velem. Ilyen rendszer nem hiszem, hogy sokmindenkinél van, ez 5******* Nagyon jó volt, hogy minden konzin éreztem, hogy nem máshol kalandozol, hanem a vállalkozásomra fókuszálsz és segítesz a legtöbbet kihozni belőle. Végre egy olyan szakértőt/kivitelezőt kaptam magam mellé, akivel egy élmény volt együtt dolgozni, aki pillanatok alatt ráérzett a vállalkozásomra, aki hónapokat spórolt nekem az ötleteivel, és aki csoda új oldalakat készített nekem. Ami pedig a kivitelezést illeti, a kapott munka tökéletes. Teljesen a vállalkozásomra lett szabva, az álom sales oldalam vált valóra, pont olyan amilyet elképzeltem, mintha a gondolataimban olvasnál 🙂

Body-Face Academy & Spa Szépségszalon

Barbi és Peti

Body-Face Acadamy & Spa

Egyrészt mindenre hagytunk elegendő időt, másrészt sokkal szélesebb körben tudtunk konzultálni, mint amit eredetileg célként megjelöltünk. Szuper volt, hogy felmérted, hol tartunk, és ennek megfelelően a gyenge pontok kiküszöbölésében is segítettél!
Nagyon tetszett, hogy őszinte voltál, tudtunk együtt nevetni, és nem finomkodtál azzal kapcsolatban, ha valami nem jó. Csak azt az egyet sajnálom, hogy élőben nem tudtunk találkozni, és nem tudtad feltérképezni a szalont.
Mi biztosak vagyunk benne, hogy mással nem lett volna ilyen az együttműködésünk. Egy ideje kerestük a megfelelő embert, és egyrészt nem akartunk férfit (fúj, diszkrimináció, de ezt a témát egy férfi egyáltalán nem tudta volna jól kezelni), másrészt nem akartunk sablon-embert (tudod, amikor ránézel, oké, újabb öltönyös huszonéves - köszi!). Annyira jól megfeleltél az összes elvárásunknak, hogy arra nem is találom a szavakat. Egyre többen jelentkeznek be online. Úgy vélem, ez részben annak is a sikere, amit csináltunk. A közös együttműködés tényleg közös volt. Megértetted a problémánkat, kerested a jó és személyre szabott megoldásokat, és nem egy konzervdobozt hoztál sosem, hanem a számunkra is jól emészthető süteményt. Így mi is könnyebben tudtuk teljesíteni a ránk váró feladatokat, és nem éreztük azt, hogy a százezredik ügyfelek vagyunk egy hosszú nap egyik órájában. Semmiképp se változtass a természetességeden, és azon, hogy önmagad vagy 🙂

Széles Zsolt

Selesch Schlüsseldienst

Többet kaptam mint vártam.
Láthattam, hogyan alakul ki a végső felület. Beleszólhattam már az alkotás közben. De nem kellett nagyon beleszólni. De azért nyugodt lehettem, mert nem csak a végén kaptam valamit, ami vagy tetszik vagy nem.
Könnyű veled együtt működni.
Nagyon tetszett, hogy egy új, rugalmas felületen tudtunk gyorsan kommunikálni.
Az új oldal mellett a régebbi, féléves weboldalam elavult ócskaságnak tűnik.
Amin semmiképp ne változtass az szépérzéked, profizmusod, maximalizmusod, kommunikációd. stb.
Én imádok tanulni és jobb vállalkozó lettem az együtt működésünk hatására.

Bencze Balázs véleménye landing oldal tanácsadásról
Hamar Tamás - Telexx

Hamar Tamás

Telexx

A közös együttműködés számomra azért volt különösen jó, mert partner voltál mindenben!
Profi, átlátható, maximum lett kihozva.
Nem lehet kiemelni csak egy dolgot, összességében kerek az egész.
Rengeteg új dolgot tanultam: pl ZOOM ::) , Brief 🙂
Mindent úgy kezeltél, mintha a Tied lenne!!!
Ezzel az oldallal lepipáltuk az összes konkurenciát!!!!
Hogy mi az, amin semmiképp ne változtass? Brief, zoom, hozzáállás, profizmus, lendület 🙂

Maradt még kérdésed?

Íme néhány kérdés, ami talán benned is felmerült a programmal kapcsolatban:

A képzési alkalmak előre tervezetten szerda esti időpontokban, 17:00-kor lesznek megtartva, időtartamuk kb. 1,5-2 óra. A program képzéseinek részletes tematikáját itt éred el.

A kérdezz-felelek alkalmak előre tervezetten hétfői napokon 18:00-kor kerülnek megtartásra, 4-4 képzési alkalmat követően.

A személyes konzultációkra minden hónapban előzetesen megjelölök egy napot, amikor egész nap lehet időpontot foglalni szabadon. Ez előreláthatólag egy pénteki nap lesz.

Ugyanakkor nincs teljesen kizárva, hogy ettől eltérő időpontban kerül valami megrendezésre. Bár természetesen nem erre játszok. De szerintem te is megtapasztaltad már párszor, hogy az élet azért néha tud érdekeset alkotni. Amennyiben esetleg bármiben változás állna be, időben, előzetesen értesíteni fogok mindenkit.

Aggodalomra semmi ok. Készül felvétel minden egyes alkalomról, így bármikor vissza tudod majd nézni. Azonban mindenképp érdemesebb élőben részt venned mind a képzéseken, mind a kérdezz-felelek alkalmakon, mert csak így tudod a maximumot kihozni a programból. Ilyenkor tudsz élőben kérdezni tőlem, és ilyenkor kapod meg a csapat energiáját is, ami tovább lök téged a következő lépés felé.

Felelősségteljes gondolkodásra vall, ha felmerült benned ez a kérdés. Gratulálok! Ugyanis nagyon sokan azért nem tudják végigvinni elképzeléseiket, mert egyszerűen túlvállalják magukat. Ez a program pedig nagyon komoly elkötelezettséget fog kívánni tőled. Ezért – ha nem szeretnéd, hogy csalódás legyen számodra – fontos, hogy tisztában legyél vele, mennyi időt igényel tőled, és ezt az időt tudatosan előre be tudd tervezni a naptáradba. De mennyi is az annyi?

Minimum a képzési alkalmakon jelen kell lenned, vagy vissza kell nézned őket ahhoz, hogy meg tudd valósítani az ott elhangzottakat. Ez 12x 1,5-2 óra, ami minimum 21-2 órát jelent összesen.

Ezen kívül pedig el kell végezned az előírt házi feladatokat. Összeszámoltam neked, hogy ha te magad szeretnél csinálni mindent (és nem a nulláról kell megtanulnod a technikai részét, hanem értesz hozzá), akkor kb. 120-130 órát fog igénybe venni, hogy nulláról felépítsd a vásárlótermelő rendszered. Ha „mindent” kiszerveznél akkor kb. 40-60 órát kell neked beletenned. (Megérted majd a program során, hogy miért nem fogsz tudni abszolút mindent kiszervezni. De a munka egy igen jelentős részét még így is kiadhatod másnak, ahogy azt az előző számadatokból is láthatod.) Ha pedig vegyesen csinálod – van, amit te magad végzel el, és van, amit kiszervezel, akkor pedig értelemszerűen valahol a két érték közötti időráfordítással számolhatsz.

Mindez azt jelenti, hogy heti szinten átlag minimum 5 és „maximum” 13 órát bele kell invesztálnod a vállalkozásodba a program keretén belül, ha tényleg eredményt szeretnél elérni.

Persze ez a “maximum” is elég relatív, mert ha az átlagnál több fejleszteni való lesz a megvalósított anyagokon, akkor természetesen ez az idő még több is lehet ennél.

Emellett ezeket az értékeket a saját eddigi tapasztalataim alapján számoltam. Neked lehet, hogy teljesen más értékeid lesznek e tekintetben.

Erre jönnek még rá a kérdezz-felelek alkalmak és a személyes konzultációk, hogyha tényleg a maximumot szeretnék kihozni a programból. Bár ezek már tényleg csak elenyésző mennyiségben tesznek hozzá a szükséges időráfordítás mennyiségéhez.

A program teljes 3 hónapja alatt tagja lehetsz a zárt Facebook csoportnak. Plusz ezt követően még 1 hónapig meghagyom a tagság lehetőségét annak érdekében, hogy az, aki esetleg nem tudott aktívan jelen az utolsó alkalmakkal, neki is legyen elegendő ideje feldolgozni az utolsó részeket is. Az utolsó alkalom után egy hónappal a csoport törlésre kerül.

A program 12 hete az első tréning alkalom napjától kezdődik és az utolsó tréning alkalom napját követő hetedik nappal ér véget. Így tehát az utolsó közös alkalom után még egy hétig szabadon kérdezhetsz tőlem, biztosan segítek (még akkor is, ha a legutolsó nap teszed fel a kérdést :)) Ezt követően a többi tag segítségére számíthatsz esetleg, míg a zárt csoport törlésre nem kerül.

Ki lesz tűzve minden hónapban egy-egy nap (összesen három), amelyekre foglalhatsz nálam konzultációs időpontot. Ilyenkor az egész napot ennek szentelem, szóval egész biztosan fogsz tudni olyan időpontot találni, ami számodra

Bár a program célja elsődlegesen nem az, hogy megtanítson téged a technikai kivitelezésre (helyette a stratégiára fókuszálunk), azonban ha mégis ilyen jellegű kérdésed van, természetesen igen, minden tudásommal maximálisan szolgálni foglak.

A konzultációk Zoomon lesznek megtartva, amely alapvetően manapság már egy elég elterjedt szoftver. De emellett minden technikai útmutatást megkapsz hozzá.

Egyelőre nincs előre tervezetten offline alkalom. Az igények függvényében ez még változhat.

Mivel ez az első alkalma a programnak, lehetnek még olyan kérdések, amelyekre nem sikerült gondolnom első körben. Ezért a segítségedet kérem, ha van még benned kérdés!

Mit kérdeznél még meg?

A kérdezés teljesen anonim. Ha legalább néhányan felteszik ugyanazt a kérdést (akár csak hasonló formában is), akkor mindenképp kihelyezem a választ ide az oldalra.

Ha feltétlen szeretnél választ kapni a kérdésedre, akkor add meg az e-mail címedet, és személyesen fogok válaszolni rá neked a lehető legrövidebb időn belül, függetlenül attól, hogy mások is feltették-e ugyanezt a kérdést.

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Választhatsz…

Ugyanazokat a dolgokat teszed újra és újra. (Csak a tisztánlátás végett: Ebben az esetben ne számíts rá, hogy bármi is érdemben változni fog az életedben.)
vagy

Végre kezedbe veszed az életed irányítását, és elkötelezed magad egy bizonyítottan működő rendszernek, amely a következő szintre juttatja a vállalkozásodat.

A döntés a TE kezedben van!