Gratulálok a döntésedhez! Az 5 piackutatási eszköz és útmutatójuk már úton van az e-mail fiókodba.
De nem csak ez az eszköz létezik, amellyel felfedezheted a piacodat, és hogy hogyan, hol és mit érdemes kommunikálnod a célközönségednek.
Ezzel kapcsolatosan van most számodra egy szuper ajánlatom. Nézd meg! ?

Tudd, hogy mire van szüksége a piacnak,
és könnyebben mennek majd az eladások!

Most kezedbe kapod a célközönséged szívéhez vezető GPS-t!

Ahhoz, hogy eredményes vállalkozást tudj építeni, és több embernek tudd eladni a termékedet, szolgáltatásodat, pontosan ismerned kell, mi van a célcsoportod fejében.

De hogyan tudhatod meg, hogy mi van az ő fejükben?

Ezt mutatja meg neked lépésről lépésre a Piackutatás Mesterkurzus

Ezért van szükséged piackutatásra!

A piackutatás legfőbb ígérete, hogy segít Neked megérteni a célcsoportod észjárását.
Általa megismered, hogy milyen felületeken és hogyan kell kommunikálnod potenciális vásárlóidnak annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vevőt tudd megszerezni, méghozzá a lehető legnagyobb haszonnal.

HOL?

Ha tudod, hogy hol van a célcsoportod, akkor tudod, hogy HOL kell kommunikálnod nekik.

Akár időt (saját magad írod a posztokat), akár pénzt (hirdetsz) fektetsz a kommunikációdba, ebben a helyzetben egyiket sem engedheted meg magadnak, hogy egy kicsikét is elpocsékolj belőle.

MIT?

Ha pontosan tudod, hogy mik a legfőbb fájdalompontjaik és vágyaik, akkor pontosan tudod, hogy MIT kell kommunikálnod.

Mert lehet, hogy amit Te fontosnak vélsz, az a célpiacodat totál hidegen hagyja. És ez fordítva is igaz. Csak azokkal az érvekkel tudod őket meggyőzni, amelyekkel a szívükig tudsz hatolni.

HOGYAN?

Ha tudod, hogy hogyan beszélnek az adott témáról, és mi fontos nekik, akkor pontosan tudod azt is, hogy HOGYAN kommunikálj velük.

Ha nem beszélsz közös nyelvet a potenciális vásárlóiddal, akkor nem fog célba érni a mondandód, így pedig a vásárlásról sem fogod tudni meggyőzni őket, bármily lelkesen is próbálkozol.

Ahhoz, hogy hosszú távon sikeres tudj lenni…

Ehhez pedig irgalmatlan konkrét adatokra van szükséged!

Így változik meg a vállalkozásod helyzete, ha felhasználod a Piackutatás Mesterkurzusban tanultakat

Ha tudod, hogy pontosa mire van igénye a piacnak, akkor…

ki fogod tudni dolgozni azt a terméket/szolgáltatást, amiért az emberek örömmel adnak ki pénzt, még ezekben az időkben is

azokat a nyomógombokat tudod használni a szövegeidben (legyen az Facebook poszt, vagy értékesítési oldal), amelyek valóban hatással vannak a rájuk, így nagyobb eséllyel vásárolnak

tudni fogod, hogy hol és kiknek érdemes kommunikálnod, vagyis a legjobb embereket találod meg a legjobb platformokon, ahol ott vannak a vásárló jelöltjeid

Összegezve tehát több bevételt fogsz tudni generálni a piackutatásnak köszönhetően.

Mit nyersz valójában egy megfelelő piackutatással?

Ez a tudás lesz a zsebedben a kurzus végére avagy íme a tartalomjegyzék

1
Pontosan érteni fogod a piackutatás mibenlétét.

2
Ismerni fogod, hogy egyáltalán milyen piackutatási fajták léteznek, így sokkal könnyebben fogsz egyik vagy másik eszközhöz nyúlni.

3
Megismered, hogy valójában miért vagy sokkal hátrányosabb helyzetben piackutatás nélkül, mint vele.

4
Még bővebben megismered, hogy miért is van (különösen most) szükséged piackutatásra, milyen előnyökkel jár. Hiszen ha ismered az összes előnyét, tehát tudod, hogy miért csinálod, akkor sokkal lelkesebben, sokkal alaposabban, és sokkal eredményesebben fogod tudni véghez vinni.

5
Megtudod, hogy mely esetekben szükséges piackutatást végezned.

6
Van 3 nagyon fontos kérdés, amelyet először meg kell vizsgálnod még mielőtt belekezdenél a piackutatásba. Ebben a fejezetben ezt vesézzük ki.

7
A tananyag talán legizgalmasabb részét az a 35 konkrét piackutatási módszer és eszköz és adja, amelyet itt bemutatok Neked. Nem kell félned, lesz tehát miből válogass a piackutatásod során bőven 🙂

8
Megtudod, hogy milyen adatokra kell odafigyelned a piackutatás során, és hogyan értelmezd a kinyert adatokat.

9
Pontosan tudni fogod, hogy milyen kérdéseket tegyél fel egy-egy piackutatás során a célcsoportod tagjainak.

 

Mit kapsz pontosan, ha igényled a Piackutatás Mesterkurzust?

Piackutatási alapokat

Megtudod, hogy pontosan mit is értünk piackutatás alatt, és hogy milyen piackutatási fajták léteznek. Ezen keresztül egyszerűbb lesz kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

Indokot és motivációt a piackutatáshoz

Ha pontosan tudod, hogy miért csinálod, akkor sokkal hatékonyabb tudsz lenni benne (ez nem csak a piackutatásra, hanem az élet minden területére igaz).

Előkészületi útmutatót

A piackutatásod csak akkor tud igazán eredményes lenni, ha látod azt, hogy pontosan milyen adatokra is van szükséged a kívánt eredmény eléréséhez. Ehhez pedig előtte tisztázni kell néhány dolgot.

35 konkrét piackutatási módszert és eszközt

Kezdve azoktól az eszközöktől, amelyekből nagyobb számú adatok nyerhetők ki egészen a legmélyrehatóbb kutatástechnikákig. Hogyan és hol kutass saját oldalakon és a konkurencia felületein.

11 konkrét kérdést

Ebben a 11 pontban megtudod, hogy egészen pontosan miket kell megkérdezned a célcsoportod tagjaitól annak érdekében, hogy a kapott adatok alapján eredményesen tudd fejleszteni a vállalkozásodat, termékeidet.

Útmutatást, hogy mit vegyél figyelmbe és mit ne

A személyes vélemény kétélű fegyver tud lenni. Ha nem a megfelelő ember véleményét veszed figyelembe, és az alapján alakítod a vállalkozásodat, akkor könnyen elcsúszhatsz ezen a banánhéjon.

1 órás személyes tanácsadás

Ha a ……… csomagot kéred, akkor további egy órában személyesen fogok neked segíteni a piackutatásban. Legyen szó akár technikai segítségről, akár arról, hogy te konkrétan hol és hogyan indulj el. Ezt a személyes tanácsadást a vásárlástól számított 1 hónapon belül bármikor felhasználhatod.

Mikor lehet hasznos neked ez a kurzus?

Ha nem tudod, mit kommunikálj vagy mit kellene kommunikálnod

Ha rendszeresen csak ülsz a digitális hófehér lap előtt, és fogalmad sincs, miről írj, akár blog bejegyzést, akár Facebook posztot. Egy pár órás piackutatással egy évre elegendő témát szedhetsz össze magadnak. De nem elég egy random téma. Annak olyannak kell lenni, ami érdekli a célközönségedet, és úgy is kell megírni.

Nem akarod letolni a gatyádat

Ha jelenleg csak az árad van, amit előnyként kommunikálhatsz a versenytársakkal szemben, akkor itt az ideje, hogy kiderítsd, mi az a plusz, amire a vevőid vágynak, amiért akér szélesebbre is hajlandóbbak nyitni a tárcájukat. Ezzel bőven a konkurencia árai felett értékesítheted termékedet, szolgáltatásodat.

Ha hiába posztolsz, nem érsz el senkit

Nem mindegy az sem, hogy mikor posztolsz, és az sem, hogy mit. Csak a – célcsoportod számára – ütős és jó időpontban posztolt tartalmak tudnak elérni tömegeket. Egy megfelelő piackutatás ebben is segít neked.

Ha nem veszik elegen a cuccodat

Akkor tuti, hogy nem azt kínálod a potenciális vevőidnek, amire nekik valójában szükségük van. Ha olyat adsz, amire ők vágynak, akkor meg is fogják venni. De hogy mi lehet ez, csak egy alaposan körüljárt piackutatással fogod tudni megállapítani.